Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #172994 üzenetére
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13 #172979 üzenetére
Árral kapcsolatban Bellinghamnél nem mondtam semmit...ha feltűnt volna....ezzel kapcsolatos kérdéseidet intézd DeathAdder kollégához.
De szerintem mielőbb írj az illetékes kluboknak, hogy nagyon rosszak a statisztikái és ne kövessenek el ilyen nagy hibát. Én örülök, ha nálunk marad. PL-ben úgy is lefutják.
Haalandnál tévedtem, felültem a belsős infónak, aki szintén rosszul tudta(pedig általában megbízható). Nem is tagadom. Mea Culpa -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard! #172992 üzenetére
ugyanaz volt, mint a barcában oleguer annak idején. de rühheltem istenem, nem tudom szavakaba önteni, mennyire
de..... mégis ott volt#172991 Inter hatalmas, juve feljövőben, bozótlakó milan is ott van ugyanúgy, de
a napoli idén más. és a durva, hogy nem csak a 'kis' serieA-ban, hanem a nemzetközi porondon isaki az Ajax-ot leveri, és ilyen simán, ja és twice.. az, bármit elérhet
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #172989 üzenetére
pohár, merre vagy?.. : D
grizlisandor Maradona szellem hatja át őket. lefogadom
mindazonáltal: az esti clash előtt azt mondtam, ha ma este rómában is nyer a napoli, bajnok lesz.
és meg is fogja érdemelni, hogy az legyen -
grizlisandor
veterán
válasz
Tibiajax #172986 üzenetére
Ha az ellenfelei 0 kaput eltaláló lövést tudnak összehozni 90 perc alatt, akkor még a BL-t is megnyerik, meg is kell nekik nyerni!
-
Tibiajax
nagyúr
Napoli olasz bajnok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #172984 üzenetére
ha kell rálövi, lekészít, küzd a labdáért.... már a cselszkiben hasonló gólt rúgott a CP ellen... nem is nagyon ünnepelte... szerintem jobb alapanyag, mint 10 éve Hendó volt...
ott először csak néztem, hogy mit akarnak vele, annyira suta volt Gerrardhoz képest...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #172980 üzenetére
nem képet, videót adok
CP-ben a csapat alapeleme volt, de a cselszkiben nem becsülik meg eléggé
-
válasz
Napfénysüti #172980 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz
Datsyuk #172968 üzenetére
Ahelyett hogy hallgattak volna rád
Te Haaland árát is hogy tudtad
... Ja nem, azt sem -
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #172976 üzenetére
nem irigykedek, én örülnék ha bejönne a jóslatom
még az alábbin is sok fog eldőlni: Bellingham vs Gallagher injury history... 19 és 22 évesek... Bellinghamnél még ez a része is nagy kérdés, mert fiatalabb... Gallaghert viszont ránézésre ha nem törik mocskosul össze, ő egy betonstabil eleme lenne bármelyik csapatnak
oké, hogy teljesen más polc, de fejlődési potenciál is van még benne, nem sérülékeny, dolgozik mint a gép... (mindig is bírtam az ilyen iparosokat, akik folyamatosan kidolgozzák a belüket)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #172967 üzenetére
...nekünk akkor ki marad középre? Gallagher?
(bárcsak megélném, hogy pl 5 év múlva azt mondjuk, hogy "Bellingham ment jó drágán a madridi temetőbe, Gallagher meg a 'poolban tökéletes csk-vá érett Gerrard, majd Henderson utódjaként és krvára igazam volt... akkor is, ha éveken keresztül mindenki röhögött rajtam"
-
grizlisandor
veterán
válasz
Ha ez igaz, akkor nem cicáznak...
-
válasz
venember83 #172972 üzenetére
Ez a
jövőjelen. A birka emberség ilyen-olyan élvezetekért feladja a szabadságát. -
Ringman
félisten
volt már?
[link]
Qatar's government will require all World Cup visitors to download data-tracking apps on their phones.
The apps, Ehteraz and Hayya — meant to track COVID and games — can share data, manipulate content, and even override a user's phone software. -
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
De miért fizetne a madrid ennyi pénzt, egy fizikálisan lassú játékosért? Vakok ezek?
-
panyol tier 1 források szerint bellinghamért kicsengeti a madrid a 200m körüli pénzt, aminek az ára egy olyan ultimátum is hogy a játékos a sziti pool duóval nem tárgyalhat
tavasszal már be is jelenthetik a nyári klubváktást, camavingának meg akkor rekt van
-
BenHans
addikt
Adjad neki Ricky! Üsd le Irratit! 💪🏼
Kár azért az egy hibáért, ez egy ikszes meccs volt. -
BenHans
addikt
-
grizlisandor
veterán
Spurs - Újkastély
Wilson gólját falt előzte meg és még ezek hívják VARnak magukat.
Spori se megy ki megnézni...
Sessegnon 2 gólban benne volt, ez előtt se értettem mit lát benne Conte. -
BenHans
addikt
Egy napon nem nézek meccset és eredményeket és mi történik?!
Egy Forest megveri a 'poolt, ami megverte a Cityt és elhitette hogy na fasza, indulás felfelé.
Most meg a kecöl leoktatta Contebácsit. De hát meg is mondta megint csóri, hogy a 100 eurós fine dining nem fér bele a keretbe így marad a kecöli lángos, abból eddig kettő is belefért."Nagyon tisztelem a klubot és azt, amit próbál elérni, ugyanakkor tisztában kell lennünk vele, hogy nincsenek olyan lehetőségeink egy-egy átigazolási piacon, mint az angol óriás kluboknak" - jegyezte meg a Tottenham vezetőedzője, Antonio Conte." (Azzurri fb)
Eközben De Rossi Spalja, 5-0-ra ütötte ki a Cosenzát.
-
Ringman
félisten
arnautovic vezeti az olasz góllövőlistát.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #172950 üzenetére
bl-ben
-
válasz
grizlisandor #172949 üzenetére
Jah, + a Forest edzője is Pool utánpótlás edző volt.
-
grizlisandor
veterán
Nottingham Forest - Liverpool 1-0
Taiwo Awoniyit 2015–ben 18 évesen igazolta le a Liverpool. 6 szezonon keresztül volt a klub játékosa, 7-szer adták kölcsön. A Liverpool felnőtt csapatában egy meccset sem kapott a bizonyításra. Ma az ő góljával győzte le a Nottingham Forest a Poolt.
A Forest 9 bajnoki után tudott újra nyerni a Premier League-ben (6 vereség, 3 döntetlen).
forrás: Kislány, nagy foci fbMás:
Cucu tényleg taktikai csere volt, de Kouly térdfájdalom miatt maradt ki tegnap a keretből... -
cyberkind
félisten
Nem tudom mi történik ezzel a Valverde gyerekkel, de igencsak belenőtt a feladatokba.
-
dudu5130
őstag
válasz
Ringman #172945 üzenetére
Hát azért ezt a primaverat azért el lehetne már felejteni. Onnan nem lehet használható játékost felhozni, nincsenek azon a szinten. Bellanovat csak a sebessége miatt hozta be abban biztos vagyok. Engem nem győzött még meg Asllani, kell még neki idő. Ha tovább megyünk hetkozben a BL-ben akkor nem lesz gond. Jó lenne végre ha rendeződne a klub körül a buli mert a fényesen kívül kb 3-4 csere lehetősége van Inzaghinak. Gosens is elkaphatna már a fonalat.
-
Ringman
félisten
-
dudu5130
őstag
Hát ezt megérdemelte á Fior. Nagyon gyenge ez a mai.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dudu5130 #172937 üzenetére
az még hagyján, de ilyen egy szar büntetőt megítélni.. labda már sehol nem volt, a lába meg istenem, hát ott maradt véletlen egy térdkalácson.. de ilyen bárkivel bárhol előfordul. nem volt büntető. arcátlanság
néha tényleg azt érzem, nem akarják hogy az Inter bajnok legyen -
dudu5130
őstag
Hát ilyen nulla játékkal 2 gól előnyben... Mezőnyben elég pontatlan és gyenge a csapat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #172935 üzenetére
Remélem az történt!
Igazságos döntetlen született, Varanet sajnálom, mert saját magának ütötte össze a két lábát, el is pityeredett csóró. MCtomi majd megtanulja, hogy el kell engedni a támadót szögeletnél az utolsó pillanatban. Casamiro meg meg centikkel vitte el azt a szerencsétlen pontot Londonból. Motm Chaloba volt részünkről, unitedból meg Casemiro.
-
válasz
grizlisandor #172933 üzenetére
lehet inkabb taktikai, formációt is váltott potter hogy ne legyen a mu létszámfölényben a középpályán
-
cyberkind
félisten
Ennek a Varánusz gyereknek egész jó ívbe került a karrierje Madrid után.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Tibiajax #172927 üzenetére
Úgy tűnik rámcáfolnak.
Vannak helyzetek mind2 oldalt, azért a lapot érő united szabálytalanságoknál bent maradt a sárga a sporinál...
Remélem Cucu nem megsérült, hanem taktikai változtatás miatt hozta le Potter.
Meccs előtt került ki Kouly remélem nincs baja, mert ez így necces lesz a védelmünk, max hoznak fel valami ifit. -
válasz
Tibiajax #172925 üzenetére
továbbra is hatalmas csapat!
▪ xThreat: 1.41 - 1.23
▪ Possession: 46.8% - 53.2%
▪ Field Tilt: 50.0% - 50.0%
▪ Def Line Height: 50.5 - 41.3
▪ Buildup completion: 82.0% - 84.1%
▪ PPDA: 9.4 - 12.2ez még egy topcsapattól is megsüvegelendő lenne a sziti otthonában ahol mac allister a playmaker
-
Cartevo
őstag
MTK-Siófok ÉLŐ
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #172926 üzenetére
Unitedtől akkora maflást fogunk kapni, hogy a fal adja a másikat
úgy legyen -
grizlisandor
veterán
Unitedtől akkora maflást fogunk kapni, hogy a fal adja a másikat.
Remélem bírni fogja a védelem sérülés nélkül, mert a padon nincs védő, kit be tudnánk állítani. -
Tibiajax
nagyúr
ma délután sajnos nem volt annyira hatalmas a Brighton és Hove..
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #172918 üzenetére
...asszem svédeknél menő a banános pizza is: Ibra szerintem Milánó szebbik felén bármikor kap olyat
-
válasz
bagyulajuve #172918 üzenetére
Júj.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #172913 üzenetére
Jürgen Klopp is the greatest climate activist.
Destroying City
Protecting the Forest
(@TrollFootball) -
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder #172917 üzenetére
-
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #172913 üzenetére
Milyen a pidza?
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #172911 üzenetére
inter új stadionja lesz?..
kevés lesz.. 75k embernek
ja, ez a Forrest stadionja. mondjuk az igazán fíilinges az lett volna, ha egy kiserdő-be építik fel, annak idején -
-
Tibiajax
nagyúr
miről ismerszik meg, hogy egy focicsapat mennyire is hatalamas?.. hát a mez-szponzorról!
minél hatalmasabb egy klub, annál később került rá köcsögszponzor.. ezért nem volt a barcának nagyon sokáig, a kiscsapatoknak meg ezért van millio sok kis szar a mezén....a Nottingham Forrest-nek meg még ma sincs semmilyen!
-
Tibiajax
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz
mephi666 #172905 üzenetére
Az Elliott gyereken kívül itt senki nem akar focizni. Borzalmasan le vannak szedálva ezek a játékosok, mintha egyik se merne semmit csinálni nehogy ő legyen a hunyó mert rá merte rúgni
van Dijk is 5 méterről inkább középre fejeli a kapu helyett.
Ebben az évek óta tartó tilitoliban annyira kiveszett az önzőség mindenkiből hogy nem is tudnak váltani -
mephi666
nagyúr
...gyönyörű, hogy kiesett mára Thiago és Darwin is... lassan a szurkolók közül kell beállítani pár szerencsést, hogy kilegyen a csapat
...erre Salah is lesérül? Komolyan ilyen nincs már... remélem csak kisebb becsipődés, ami kijön percek alatt
ui: Harvey meg ma is a legjobb... "a legkisebb a legnagyobb király"
-
sh4d0w
félisten
válasz
Tibiajax #172900 üzenetére
Régi NST-n volt egy írás a régi Lazióról... Meccsen sosem viseltek sípcsontvédőt, edzésen viszont mindig. Valamelyik angol csapat kapusát megruházták a pályán lefújáskor, mert nem tudott időben az öltözőbe futni. Az egyik játékos agyonlőtte a másikat, mert az úgy gondolta, jó ötlet kirabolni az ékszerüzletét.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #172898 üzenetére
Bezzeg a Juve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest