Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mephi666 #173194 üzenetére
Nevekben jó a csapat. De a valóság az, hogy MAlonso, Bellerín és Eric Garcia eddig nem nagy erősítés - nyilván ha Piqué a mérce, akkor igen. Busi néha régi önmagát idézi (nem a fetrengéseire utalva), de sokszor nettó emberhátrány. Elől meg hiába vannak világklasszisok, ha nem kapnak labdákat és az amúgy kreatív kp-nak is hátra-hátra kell(ene) segítenie.
Gavi és Pedri szerintem parádés játékosok lehetnek és talán lesznek is, de időre van szükségük, hogy folyamatosan vezérük lehessen a csapatuknak (reméljük, a Barcának). Fati szintén zenész.Lewa korszakos zseni, de labda nélkül Ő sem lő gólt. A BM védői meg jobban ismerik, mint a Barca játékosai, szépen lekapták a pályáról.
Raphinha nálam egyelőre terített betli. Cáfoljon rám, de egyelőre nálam az év legrosszabbja eddig.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #173194 üzenetére
az a baj, hogy ezek nem zsenik.. jó zsoldosok, jó játékosok, de semmi több
a barca iskola pedig zsenikre, vagy zseniális technikai tudású játékosokra alapszik. tudod, kikre gondolok, a közelmúltból.. egyikük most épp az edzőjük.. Buszkeksz van már csak, de ő már vén szar, semmi esélye nincs az új, fiatal, erőfavágókkal szemben. ..főleg ha még technikások is valamennyire
nagyon nehéz lesz így. vagy.. maradni fog az, hogy az ultratechnikás, tikitaka barcát el kell engedni, meg felejteni, aztán barátkozni kell meg azzal, hogy lesüllyed a Barcelona most egy kicsit megint a szürke középszerbe
amíg nem találnak megint olyan csodákat mint volt a 10es évek tengelye
..de Messi egy jó ideig nem lesz, az biztosigen, aki szintén simán kikaphat a ultrapro müntyhentől is majd. bármikor
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #173191 üzenetére
...gyenge keret, világ egyik legjobb kapusával, védősorban Koundé, Marcos Alonso, Bellerin, középen Pedri, Gavi, de Jong, Kessié, elől Fati, Lewa, Raphinha, Ferran Torres, Bömbölé... és akkor csak az egészséges játékosokat néztem
gyenge... aha... annyi, hogy nem gereblyével kellene megpróbálni ásni, mert úgy nehéz lesz
...szégyen, hogy ilyen középpályával meg támadósorral kb 100 perc alatt 1 kapura tartót sem tudtak összehozni
-
atee_13
őstag
válasz
sh4d0w #173165 üzenetére
"ez a keret gyenge."
Csak kíváncsiság képpen kérdezem, h a barcánál csak az a siker útja, ha minden poszton kb a legerősebb opció van minimum ligában, de akár Európában is? És az edző ebből nem tragédiát csinál?
Mert ha igen személy szerint azt mondanám, hogy ez nem nagy "true way" -
Datsyuk
aktív tag
Én csak most néztem vissza a tegnapi Barca-Bayern meccsett.
Mondtak valamit, hogy ezt a Lewa / De Light tizenegyest miért vonták vissza? Csak mert nem értem az ítéletet.
Addig oké, hogy de Light hozzáér a labdához(eddig szabályos), utána viszont Lewa belép elé, hogy fedezze a labdát de Light pedig a meglévő lendületével eltalálja Lewa lábát amivel megakadályozza, hogy az tovább tudjon futni.
Nem ezen múlt, csak nem érte a VAR-t meg a bírót se..... -
válasz
DeathAdder #173181 üzenetére
Ahogy írtam, a gen. 1 tiki-taka már rég nem működik.
Még Pepnek is gondjai vannak, pedig ő már kb. gen. 5-öt használjaDe úgy is lehet nézni, hogy igazából csak túl sok a belehibázás a játékosoktól...
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #173183 üzenetére
Remény hal meg utoljára.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #173177 üzenetére
A Juve bejut az EL-be, azt mondod?
-
cyberkind
félisten
A Real gyilkoló Bőrszalonka megy az Európa Ligába, soha jobbat a csilliós igazolásokkal, De Jong meg kifejezetten nevetséges, hogy csak a BL miatt maradt a nyilvánosság szerint.
-
válasz
sh4d0w #173179 üzenetére
az internél is vannak anyagi gondok, és ők ehhez mérten is igazoltak, nem ligaelit játékosokat európaszerte
am szerintem is hülyeség lenne kibaszni a xavit
most kiderül majd mennyire valid ez a 19-re lapot húztak dolog, szerintem semennyire, előbb megy csődbe a spanyol állam
-
paatrick
őstag
Atletico - Leverkusen meccset néztem. 2-2, bíró lefújja a meccset, majd VAR. Mégsincs vége a meccsnek, tizenegyes kezezésért. Visszamennek és az Atletico-s Carrasco lövi, kapus kivédi, fejes -> felsőkapufáról vissza, lövés -> felévágódik. Vége a meccsnek
Ilyet.... ezzel az Atletico kiesik a BL-ből.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #173176 üzenetére
...átkapcsoltam az utolsó szögletre, amiből szoptak mégegyet... legalább láttam, ahogy Mané udvariasan pacsizott mindenkivel
Xavi meg menekült lefújás után azonnal... lehet már a papírt írják, hogy közös megegyezéssel csá-csumi-csavi?
Ui: emelik legalább az ócska E-liga nézettségét
-
Arsenal, Barcelona, Juventus, Man Utd, Atlético Madrid, Sevilla, Ajax
szép EL tavasz lesz
-
-
válasz
Peterhappy #173172 üzenetére
Na még ott egy Pavarotti...
-
-
sh4d0w
félisten
Ez a Bar-Bay meccs eleg tre. A Barca nem tud, a Bayern meg nem akar.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #173166 üzenetére
...idő kell neki, hogy tökéletes legyen az összhang mindenkivel: látszódik rajta a fejlődés folyamatosan... plusz le kell adni a görcsösségből, ami a teljesítménykényszerből adódik... látszódik rajta, hogy ha ösztönből megy, akkor egy vadállat... nem egy Haaland azért, de nekünk jó lesz
Ui: inkább középre kéne nagyon erősíteni, mert ott orbitális luk van
Ui2: Klopp meg már nekiáll tartalékolni, hogy ne fussa szét magát idő előtt... kell ő a Leeds ellen is majd... erőnlétre gyúrnia kell még kicsit, mert 90perc megviselte 1 hete is
-
válasz
Napfénysüti #173162 üzenetére
Xavinak nem szóltak, hogy Pep első tiki-taka implementációját a 14 év alatt már megfejtették?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Peterhappy #173161 üzenetére
Szvsz ez a keret gyenge. Lewan es Ter Stegenen kivul nincsenek vilagklasszisok, ha Xavi beallna, oriasit erosodne a palyan levo alakulat.
-
Ezt szépen befejelte.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #173161 üzenetére
Bajnokságban még egész jól megy a csapatnak de nemzetközi kupában valami ritka gyengék.
-
Nem tudom, ez mennyire Xavi sara. Én még bízom benne - de nagy meccseken eddig karcsú (a tavaszi 0-4-t leszámítva). Hogy ez a Ő hibája vagy a keret soványka - nem tudom.
Az biztos, hogy amíg az önmaga paródiája Busi játszhat (és Ő a csk), addig nincs miről beszélni. Bellerin meg régen mintha jó védő lett volna - keverem valakivel?A védelem sz.r, középpálya nincs, elől 0 gól, de kp és labdák nélkül ez azért nem annyira meglepő.
-
-
Tibiajax
nagyúr
jaa, ez a kessié is a pályán volt??… csak most nézem, ahogy sétál le a többiekkel
de ő valami nagy szám játékos volt a milánóba, nem?
most már nem annyira focizik? -
válasz
DeathAdder #173155 üzenetére
Asszony reakciója nyunyóra:
"Jó, hogy ilyen szar vagy te g*ci"
Majd beszartam a röhögéstől. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #173155 üzenetére
...biztos valami nyelvi hiányosság van a háttérben és a "lődd szét a kaput" kifejezést értelmezi úgy, hogy a kapufát kell folyamatosan lőnie
-
nyomorult
-
Szépen bepörgette.
-
"Jó, hogy nem reggel jutott eszébe..." lol
-
Tibiajax
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
Ez a Barcelona most nagyon nincs kepben...
-
az ajax kapus egyre inkább egy riviai geralt
-
myckey
veterán
válasz
Tibiajax #173138 üzenetére
Hogy adja most Lukakunak ?
Nem követem őket, olaszokat sem különösebben, bár a Romanak tetszett az építkezése. egész szpen el is kapták a fonalat, meg a Napoli is-szimpatikusak szintén-.Igaz, az EBn Olaszoknak szurkoltam, néztem meccseket kivetítőn...nagyon fasza focit toltak, aztán mostanság csalódtam bennük.
Tegnap becoptuk "mi" is a Lipcse ellen, arra ébredtem, hogy a kommentár Wernerezik, mikor beverte nekünk a harmadikat, aztán aludtam tovább.
Na de pont lexrm, simán továbbolunk, csak azt nem tudom, hogy lesz a jobb...első vagy második helyen kikerülni a kiesésesbe. Nem néztem a többi csoportot.
( Pedig az Elce meg a Sevilla ellen faszán nyertünk )Most látom, Barca megy EL, megint....fasza
-
Ringman
félisten
erős lesz idén (a nevek alapján persze) az el.
-
dudu5130
őstag
Lukaku csak góllal tért vissza. Remélem innen már ebben az idényben nem kell mellőzni csak rotációs okokkal maximum.
-
Tibiajax
nagyúr
megérkezett a csatára az Inter-nek
ugyanitt: correa takarodj -
mephi666
nagyúr
Na, Lukaku is akkor villan, amikor már fekvő ellenfélen kell ütni
...kb mint Salah, aki a kiütött Rangersbe csapott hirtelen 3at, de a Nottinghamnek 1 nyomorult gólt nem tudott begyötörni
-
válasz
dudu5130 #173135 üzenetére
Bömböldében én azt nem szeretem, hogy szerintem túl sok, amikor az első labdaérintése béna, korrigálni kell, emiatt oda a pozíciós előny. Csavi, Don Andres, a topon lévő Busq pont ebben is nagyon jók voltak, hogy 99%-ban úgy vették át a labdát, hogy már abból előnyük lett.
A 9-es pozíció jó védelem ellen gyilkos, nehéz villogni.
-
válasz
mephi666 #173132 üzenetére
A háttérben feltűnik ezen a képen is Csupó a kis retiküljével.
Röhögnék, ha verne egy mesterhármast.(#173133) dudu5130: de azért láttunk már ennél sokkal xarabb keretekből jobbat kihozni.
Az ilyen Raphinháktól a csodavárást én sem értem, közben meg Fati züllik le.
Lewa is bizonyította, hogy csak egy jól működő gépezetben képes nagyot alkotni, de ugye a bajoroknál is szokszor csendben volt a "meccseken".
De továbbra is tartom, hogy Araujo kiesése volt a legnagyobb érvágás. Ja, persze egy jó kis válogatottnál sérült le. -
dudu5130
őstag
válasz
forceberg #173131 üzenetére
Az a baj, hogy nincsenek már meg azok az extra klasszis figurák á Barcaba akik a ki-ki meccseket hozták. Jó ez a keret, jönnek is 4-5 nullak csak a nagy meccseken nincs meg az a plusz. A nyakamat rá, hogy ha Messi ott lenne abba az csapatba most is simán tovább mennek és a classico se lett volna ennyire sima.
-
Na akkor Csavi nyerhet a bajorok ellen - egy barátságos meccsen.
Kivéve, hogy a bajoroknak lesz nem barátságos meccs, a csoportelsőség miatt!Lassan tényleg kijelenthető, hogy nem volt ő sem egy nyerőhúzás.
Kapott erősítést, de rábaxott, hogy a múlt héten milyen védelemmel kellett felállni. -
Ringman
félisten
naggyá tesszük a csehek kapusát.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #173123 üzenetére
Ész megáll amúgy...
Ez tiszteletlenség, főleg ha az ember nem is tud eleget hozzátenni az aktuális állomáshely sikeréhez. Direkt így írtam, mert úgy fest neki a Juve csak ennyi, legyen bejelentés, fullos táppénz és lehet a honvágyon meg a levezetésen gondolkodni úgy, hogy nem zavar az utazás, a felkészülés.
A Juve jelenlegi legnagyobb értéke viszont hamarosan visszatér. Chiesára gondoltam, ha nem lenne egyértelmű.De amúgy Pogbával és Paredessel a kp-n is egész más lesz a Juve karaktere, nekik talán még van tervük a top futballal.
Zaninak nem megy mostanában a góllövés és továbbra is forrófejű, de azért az sokat elárul, hogy elutazik a csapattal Helsinkibe, pedig eltiltott és így maradhatott volna Rómában.
Alázat. Ha ez megvan, akkor van felfelé vezető út a hullámvölgyből.
A helyzetek megvannak, olyannyira, hogy 12 góllal kellett volna többet lőni a helyzetek minőség alapján, amivel egészen pontosan a második lenne a Roma gólok számában és egyébként a valószínűsíthető pontok számában is.
Nyerhető meccsek jönnek, szám szerint 4 a VB előtt, papíron 12 pont is lehetne de 10 kell minimum és lehetőleg top4-ben legfeljebb 6 ponttal az elsőtől fordulni januárra, amikor jön Solbakken, Gini és lesznek VB mentes friss játékosaink, - öröm az ürömben - lényegében majdnem egy kezdőnyi olasszal. -
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #173122 üzenetére
marcsa egy ritka nagy retek... argentína szégyene
-
Ringman
félisten
tibi ma 7-től fozza inda!
szerk: 18:45-től
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #173119 üzenetére
Nem kell bántani, Torinóban csak átutazóban pihen meg.
Elmondása alapján csak azért kötött egy éves szerződés a Juventusszal, mert "The truth is that I’ve wanted to return to Rosario Central for a long time" -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #173119 üzenetére
azt természetesen igen…
az csak annyit jelent -gondolom én-, hogy most benneteket szeretlek, ultrák -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy #173114 üzenetére
hadd csinálja.. csak a címert ne csókolgassa majd, azt verd belé.. az rohadt egy szánalmas cucc
-
válasz
Peterhappy #173114 üzenetére
Vagy előállna, hogy apa, neked ugye Szlezák Zoltán volt a példaképed?
-
-
Richard!
addikt
válasz
Peterhappy #173110 üzenetére
Tudod, Arsenal, Barcelona!
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Peterhappy #173108 üzenetére
De a 7 éves fiadnak van ideje, csak tanulni kell ahogy az ősök mondták meg mondják.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #173089 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
Peterhappy #173104 üzenetére
Az, hogy ez egy rendesen megszerkesztett kép, nemcsak egy paintben összedobott kaka, de erre is várni kellett, azért ne mondd, hogy nem néz ki jobban.
-
atee_13
őstag
válasz
Peterhappy #173104 üzenetére
Várjál VAR jelez ... megnézték semmi sem történ mehet tovább
-
válasz
cyberkind #173103 üzenetére
Túl azon, hogy el lett forgatva a kép, mi változott az elmúlt bő három napban?
Azon túl, hogy száműzték a képről Pogbát? -
venember83
nagyúr
válasz
mephi666 #173100 üzenetére
Ezt mondom én is. Allegri bére fix költség, viszont valaki kellene, hogy ebből a csapatból ennél többet hozzon ki. BL-meccseken sincs már mindig teltház, nem csak idétlenül időzített bajnokikon vagy Olasz Kupa-meccseken. Ideje lenne felébredni. Az utolsó 20 percre beálló pár fiatal mutatja, hogy van potenciál a keretben, de ezt nem allegriballozva lehet kihozni belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart