- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #170898 üzenetére
csavard be, mint Beckham-ben olyan haja volt, amit Girlish lopott
...hát ő maximum egy 5dekást tudna úgy becsavarni, mint Beckham
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #170895 üzenetére
akkor is neki a legjobb most a focivilágban.... semmit nem kell csinálnia az égvilágon (pályán), edzésekre azért gondolom bejár, jóképű, lóvé akkor is dől befelé ha nincs rá szüksége.... mi kell még?
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mármint az ex-Barcás, nem a miénk. Csak szeretne olyan jó lenni
@Mephi: "Keira Knightley"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Hairstyle inkább Keira Knightley
...tahórépa meg szerintem eredményesebben nyomja
-
dudu5130
őstag
Wanda biztos most nagyon buszke, hogy még a 30-at se érte el a férje de már egy Galataban vaghatja a gólokat...
-
DeathAdder
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #170890 üzenetére
megteszik helyetted a franciák. ahol gól van vagy buli, oda kapcsolnak
-
Tibiajax
nagyúr
Fiorentina kapusa looooool
láció után a fio is szopik? -
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #170886 üzenetére
Az Adidas jövőre biztos uncsibb lesz a nagy lóvéért cserébe. A NB többet hoz mint a Nike és még kicsit kreatív is, meg van a klubnak némi ráhatása hogy hagyományokat tisztelje.
Ez a harmadik számú pl a címer miatt különleges, hologramos vagy hogy hívják ezt, hogy mozdításra két régi címer váltakozik. -
Tibiajax
nagyúr
de mocskos fura ez a Roma-mez…
-
perempe
veterán
Médiaklikken nézném a keddi BL-összefoglalót, de akadozik, megáll.
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek kapaszkodjatok, ez őrület. Joaquin még mindig tolja a Betis-ben.
és ragasztott egy ordas gólt is, az elébb épp
egészen hihetetlen -
Ringman
félisten
FC Midtjylland - 5 - 1 - Lazio
-
mephi666
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
-
Dibusz kicsit fura fazon.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Redneck #170868 üzenetére
Teljesen egyetértek. Amit az első félidőben nagyszerű volt a Csapat, igaz a Monaco nagyon alulteljesített.
A másodikban sokszor volt meleg a pite, de küzdöttünk becsülettel. Rohadt nagy szerencse kellett a labda bepattogásához, de megdolgoztak érte a fiúk.Nem volt jó a Monaco, de kit érdekel???? Ez óriási eredmény!
És hozzátenném, végig hazai pálya hangulatot teremtettek a kiutazott szurkolók
-
BÁTONYTERENYEEE
-
Redneck
nagyúr
Szép volt fiúk! Az első félidő nagyon jó volt, a másodikban mrg sok mákunk volt, de megdolgoztunk érte. Kár hogy a Trabzon - Zvezda nem lett x.
Szerk:
Megjegyzem megvan az optimista becslésem, ami 5-6 pont volt. Mondjuk akkor még sokkal szarabb játékkal mentünk a meccseken... Még 1-2 döntetlen és megérhetjük a tavaszt. Fasz se gondolta volna. -
BenHans
addikt
Gyaaaaaa
mákostésztát kérnék mákos gubávalmár ott kezdődik hogy a szabályosan szerelő fradi védőt felborították ezért nem lett tizi, de nagyon meleg volt
----Lacikának nincs mentség, nincs túl alacsony hőmérséklet, nem libalegelőn játszanak, még csak nem is műfű... Megpróbáltam szurkolni, hogy hozzák a coeff pontokat de
-
Redneck
nagyúr
Jó volt az első félidőben a Fradi a Monaco ellen, a számok is mutatják. Kár az elvett gólért, a VAR szobában ülő angolok nem merték megmutatni a jelenetet rendes szögből. Valószínűleg valóban les volt, de utálom mikor így sutyiban megy a döntés.
Toljunk még egy ilyen félidőt, szerezzünk gólt és pontot.A Monaco meglehetősen durva amúgy, már kaphattak volna 1-2 sárgát.
BenHans:
Kaphatna egy eltiltást ezért utólag, mert nagy és súlyos sérülést okozott. Sajnálom nagyon Rolandot, jobbulást neki, remélem maradéktalanul rendbejön, mert az egyik (ha nem a) legjobb magyar játékos jelenleg. -
BenHans
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #170859 üzenetére
Én már az elején ettől féltem, mivel egy retinaleváláshoz nem kell sok, bár az legalább műtéttel helyreállítható, míg egy arccsont szilánk okozta probléma nem biztos.
Nekem konkrétan vizsgálták már találat után a szemem kézilabda és foci miatt is, sőt az egyik első fogamat alul ezért kellett gyökérkezelni mert az ütés miatt begyulladt és tönkrement volna.Utólag egy eltiltás járhatna ezért, mert hiába véletlen, de a labda nem sűrűn volt ott.
----
Ez a Fradika most viccen kívül tetszik. Szűk területen próbálkoznak néha túltölteni és kicsiben amikor sikerül kibújni egyből megy a progresszív passz.
Egyénileg meg a Traore egész jó focikás, lehet nem marad sokáig mert egy jobb bajnokság alsóházába is lehet beférne.Persze egy idő után a kupapénzekből meg az ilyen Traore eladások visszaforgatásából kéne a klubot üzemeltetni. Tudom, álmodik a nyomor, pedig én aztán nem vagyok az ellen hogy a kezdőlökést megkapják, csak na, a kezdőlökés nem a dombon feltolás...
-
hobizoli
nagyúr
bazze az FTC meccsen ez a visszahuzas Traore ellen miert nem volt sargalap + szabadrugas...?
-
Richard!
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #170859 üzenetére
Mert németh csoki...
-
drachoHUN
senior tag
#Allegriout
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #170855 üzenetére
igen...
: (..mindazonáltal, durva, hogy már akkor is voltak, akik a fejét követelték valamiért Allegri mester-nek
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #170851 üzenetére
Henderson utód -> Gallagher
szerintem nagyon tuti alapanyag lenne... jóval magasabb szint, mint ami Henderson volt akkor, amikor elkezdték vele Gerrard-ot pótolni... fejlődve+integrálva meg simán megállná a helyét
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #170851 üzenetére
Első évében én is csóváltam kicsit a fejem alcantara ügyben mert sok volt a 16 félpálya közötti elpasszolt labdája miből lettek necces szituk, de mostanra tényleg nagyon komoly teljesítményeket tesz le és vastagon húzóember.
" de azt azért ne feledd hogy a napoli a második félidőben már semmit sem akart a meccstől" erre adok egy pontot, de a 45 percből csak 28-at volt a pályán és a másik kb 20 ban a játékép ugyan az a tragédia volt mint az első félidő.
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #170848 üzenetére
thiago világklasszis, szinte bármilyen csapaton tudna lendíteni (igen én kritizáltam, mert az első PL éve nagyon gyenge volt de megkövetem magam), de azt azért ne feledd hogy a napoli a második félidőben már semmit sem akart a meccstől, azzal hogy az összes mezőnyjátékos jóllakottan sétálgatott azon nem segített volna se haaland se bellingham, az más kérdés hogy nagyon kéne már egy henderson utód aki fiatal és már jobb játékos mint amilyen ő valaha volt
-
atee_13
őstag
válasz
Datsyuk #170847 üzenetére
"Nem 2 ember teljesítménye hiányzott, hanem 8-9."
Mint írtam :"Alcantara beállt a Napoli ellen a 2. félidőben és egyből láthatóan javult a középpálya", Nem vagyok a nagy híve a száraz számoknak sokkal inkább a pályán látottaknak, de tessék majd oroszlános barátunk lekonretizálja a számokat
Az, h 8-9 ember teljesítménye gyengébb a megsózottnál nem mentális probléma ahogy te vizionáltad. Hanem mint csapat nem tudja behozni a 3 ember "mínuszt".
+"Na jó, Haaland és Bellingham együtt talán" Alcantara és Matip is meghozták a javulást és csapaton belül vannak.Ahogy én látom komplett kezdő bárki ellen esélyes. (hogy nyer vagy nem az más kérdés). 1 poszt még elmegy kiegyenlíti a csapat. 2 poszt hiányt már nem tud. 3 poszt meg kb a szezon eleji szenvedés.
Amennyiben nem lesz újabb kezdő sérült és csak eliot marad aki nem lenne kezdő vagy full csapat lesz az eredmények is jönni fognak és nem mentális okok miatt, nem holand vagy belingem szint miatt egyszerűen azért mert az adott posztok olyan képességű játékosokkal lesznek feltöltve akik alkalmasak a kívánt cél elérésére.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13 #170845 üzenetére
Klopp: I watched the game back plenty of times and it was a real horror show, to be honest, so we showed the boys the situation as well. They knew but then seeing it again makes it really obvious. I think pretty much eight out of 11 were absolutely below their level which they usually can play.
Nem 2 ember teljesítménye hiányzott, hanem 8-9. -
atee_13
őstag
válasz
Datsyuk #170844 üzenetére
"Ui. A poolnál nagyobb gondok vannak jelenleg. Mentális fáradtságnak tűnik. Szinte bárkit berakhatsz az se segítene. Na jó, Haaland és Bellingham együtt talán
"
Mondjuk ez konkrétan nem így van. 2 középső védőből 1 VVD van másik helyre van 2 de mind sérült. Philips és gomez, hibát halmozott hibára, sajna ez van azokért a célokért amikért a pool megy kevesek.
Alcantara beállt a Napoli ellen a 2. félidőben és egyből láthatóan javult a középpálya. Matip felépült a védelembe VVD mellé és az Ajax ellen még ha eredményben nem is tűnik simának játékban azért már jól nézett ki a csapat. És itt annyiról van szó, h 2 kezdő visszatért.Én nem bánom, ha megtáltosodik beligem, de mint pool szurkoló jelenleg nem érzek késztetést rá 100 millás ársávban.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13 #170841 üzenetére
Nem megyek bele mindegyik pontba, mert már túl hosszú így is. De most megmondom, hogy ugyanaz lesz mint Haalandnál.
Amint egy angol csapatban fog játszani, hirtelen mindenki arról fog beszélni, hogy világklasszis, gyorsabb mint gondolták, milyen agresszív, meg ügyesen passzol szinte bárhol bevethető stb.....
Ha Haaland egy modern van Nistelrooy, akkor Bellinghamet Patrick Vieirahoz tudnám hasonlítani. A potenciálja mindenképpen meg van hozzá.
Ui. A poolnál nagyobb gondok vannak jelenleg. Mentális fáradtságnak tűnik. Szinte bárkit berakhatsz az se segítene. Na jó, Haaland és Bellingham együtt talán -
Tibiajax
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz
Datsyuk #170840 üzenetére
"Nem értem miért lovagolsz azon," ez kezd átmenni mókába így, ha szerinted nem számít akár a BL-ben akár a PL ben ki a gyorsabb.
"Ha olyan területen történik, ahol nincs veszél" ahan akkor te nem azt láttad, h a vonal mellett futották le amiből ment tovább a city a dortmund kapuja felé?
"Bocsi, de ez egy vicc." Lehet hogy neked ez vicc, de ez edzésen úgy működik, h készülsz egy meccsre és előtte játékszituációkat gyakorolsz. Az edzőnek van egy elképzelése a gólszerzés lehetőségeiről amit megpróbál átadni a csapatnak. Na ez a kibújós valóban jó volt, de az én véleményem, hogy ezt egy adott pillanatban összejött, ezt edzésen nem tudja gyakorolni, mivel több tényezős.
"A City pont olyan területeken birtokolta a labdát amik nem voltak (elvileg) veszélyesek." ezt mondjuk nem látom általam melyik említett aspektusra releváns.
"Inkább azt figyeld, hogyan zárta a passzsávokat" már bocs de a 10 mezőnyjátékos a 16 környékére tömörülve önmagában arra hivatott, h ne legyen hely passzolni se és egyénieskedni se a citynek.
De nem lovagolok, én nem láttam a srácban, h érdemes lehet ért küzdeni 100 milla körül, ennyike. Napoli ellen, ha elméletben beteszem eliot helyére nem érzem, h egy fabatkát is előrébb kerülünk és mindezt 100 milla körül. Nyilván dortmundnak jó mert nem kell 100 millát kicsengetni, meg gondolom fizetés is viszonylag alacsony.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13 #170838 üzenetére
Nem értem miért lovagolsz azon, hogy "gond nélkül lefutják középpályán". Ha olyan területen történik, ahol nincs veszély akkor lehet futni mint a mérgezett egér és energiát égetni, de annak mi haszna? A City pont olyan területeken birtokolta a labdát amik nem voltak (elvileg) veszélyesek. Ez volt a lényeg. Inkább azt figyeld, hogyan zárta a passzsávokat és helyezte nyomás alá a támadókat amikor szükséges volt.
"edzésen 20-ból 1x ha összejön neki" - Bocsi, de ez egy vicc. Nem a kivitelezés volt itt a lényeg, hanem, hogy ott van és érzi hol kell helyezkednie (ilyen fiatalon). Ha már ott vagy, akkor a legtöbb játékos ezt be tudja fejezni gond nélkül. -
atee_13
őstag
válasz
Datsyuk #170837 üzenetére
"egy olyan mérkőzésen ahol Bellingham gólt szerez" ez így van gólt szerzett jól kibújt nem mondom, h nem volt jó, de itt pl egy haverc hasonlatot mondanék a pool ellenei fejeséről, nézve tényleg szép gól volt biztos úgy is akarta, de merek rá fogadni, h edzésen 20-ból 1x ha összejön neki. Ennek a lényege, h a gól jó, de nem egy olyan gól aminek a megismétlését reálisan el lehet várni a következő mérkőzéseken.
"Deathadder is írta 19 évesként" már bocs, de az, h ilyenkor gond nélkül lefutják annak vajmi jelentősége van a 19 évhez. + mint írtam a teljesítményét én ahhoz néztem, hogy mekkora a hájp körülötte. Lehet itt mondani, h nincs de egy olyan játékosról ezt állítani akinél 100 millió nem elég a leigazolásra, citkyó, margit pool nevek repkednek, meccs előtti interjuban a kérdés, h mikör jön a citykóba és hasonlók nem egy jó fiatal játékos pár 10 milliós kategória.
+ magamat idézném
"Azért figyelgettem mert nagyon úgyfest/festett, h őt akarjuk, de ráadásnak nem is olcsón, hát ezen a meccsen nem tűnt úgy, h érdemben hasznosabb lehet mint pl egy eliot és kb a leggyengébb pont a középpályán jelenleg." nyilván nem az én pénztárcám és nem én lennék az edzője.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13 #170834 üzenetére
Érdekes olvasni amiket írsz, egy olyan mérkőzésen ahol Bellingham gólt szerez....ahogy Deathadder is írta 19 évesként! Nem csatár, hanem egy középpályás akinek főleg védekezésbeli feladatai vannak.
Egyébként második gólja a City ellen. Az elsőt BL negyeddöntőben szerezte ellenük. És volt amit szerintem jogtalanul visszavontak [link] Tehát már 3. gólja kellene, hogy legyen "a világ egyik legjobb csapata ellen"
A meccs lényege pedig az volt, hogy lassú legyen. Nem felpörgetni, had aludjon a city amíg csak lehetséges. Ez sikerült is, egészen az első gólig.
Ezt meg csak itt hagyom:
-
atee_13
őstag
válasz
Peterhappy #170835 üzenetére
LMQ.... micsoda gyilkos vagy
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #170819 üzenetére
"mit vársz tőle, hogy ronaldinhozzon?"
Pl: Ne fussák le sebességből gond nélkül. Ha 16 belül hozzá kerül a labda egy kavarodás után, ne azt csinálja, h hátat fordítva a kapunak húzogasson addig amíg gond nélkül elveszik tőle és kontráznak belőle. Az hogy labdafelhozatalkor látványosan csak álldogál a pálya közepén lehet taktika része volt mert látványosan lassította a játékot a dortmund, de nagyon nem nézett ki jól képernyőn sem.
"tud letámadni, progresszív passzolni,"- lehet mivel ezt a meccsét láttam csak 75 percig, de itt nem hogy nem tudott kifejezetten az ellenkezője volt, 75 perc alatt kb ami érdemi passza volt az 1 fordítás a jobb oldalról a balra amibe egyébként beleértek és így lett pontos.
Azért figyelgettem mer nagyon úgyfest/festett, h őt akarjuk, de ráadásnak nem is olcsón, hát ezen a meccsen nem tűnt úgy, h érdemben hasznosabb lehet mint pl egy eliot és kb a leggyengébb pont a középpályán jelenleg. Azért aki körül 100m összegek repkednek citykó margit pool és megannyi csapattal van összeboronálva ott azért erős, h nincs hájp.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #170831 üzenetére
...és kb Ibra fia lehetne... ha nem sérül és tartja a szintet, akkor a következő (minimum) 10-15 év róla fog szólni... fontos gólt szerzett a hajrában, úgy hogy végig a pályán volt, nem remegett meg a lába, egyszerűen úgy begyötörte a labdát, amire nem sokan képesek... és a gól után megmaradt embernek, nem ünnepelt a volt csapata ellen... hihetetlen ez a gyerek... mellesleg sokkal szimpatikusabb a viselkedése, mint pl a ripacs teknősnek
ha megmarad ilyennek, játszhat akármelyik csapatban, élvezheti az ellendrukkerek szimpátiáját is
ui: ja és már most 10 gólnál jár a pl-ben úgy, hogy az elmúlt szezonokban 22-23-akkal lettek gólkirályok... előtte volt Salah-nak és Kane-nek 1-1 30 feletti... meccsek 3/4-e még hátravan... ha tartja a szintet, simán "alltime topscorer" lehet 1 szezonra nézve... érkezése évében 22 évesen
-
Peterhappy
őstag
Csatlakozom. Haaland nem normális. Szó szerint bárhonnan, bárhogy képes betalálni, Ibra-magasságokban tartózkodik.
Stones is szépen beverte, mint paci a pacinak.
-
-
Ha valaki túl van hájpolva, az foden.
Haaland meg egy vaddisznó. -
dudu5130
őstag
válasz
Ringman #170813 üzenetére
4 minőségi ember kéne. Hakan tavaly elég jól tolta de nem a legfelső polc arra a posztra. Két wingback. Mondjuk az elmúlt 5 évet nézzük Hakimi-Cancelo páros ott bitang lenne. Lautaro is max csere nálam. Tavaly azért több meccsen is elég kemény teljesítményt nyújtott a csapat csak elől nem volt meg az brigád. Én még mindig nem temetnem Inzaghit mert nekem már a Lazional is tetszett, pláne olyan körülmények között ami ott is és itt is van. Sajnos nincs nálunk biztos talaj. Én csípem a kinaiakat is mert ők azért elég jó szakmai stábot hoztak össze, de ez az sok bizonytalanság nem tesz jót a moralnak szóval jó lenne egy új stabil tulaj akik ezt tovább vinnék német teljesen új embereket keresnek.
-
BenHans
addikt
Haaland nem ember
Am meg jól néz ki ez a Benfica. Köszi nekik hogy odaadták Pintot sportigazgatónak, egy zseni a pali.
-
Ezt ibra papa se csinálta volna jobban.
-
Hát itt kő kövön nem maradt...
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #170810 üzenetére
mit vársz tőle, hogy ronaldinhozzon?
gólképes, tud letámadni, progresszív passzolni, én hájpot nem látok körülötte, mivel sokan nem ismerik néhányan sznobságból lehet túlszopkodják, ahhoz képest meg nyilván túl van értékelve
mondjuk jó mérce abból következtetést levonni hogy a világ legerősebb csapata ellen idegenben mit nyújt egy alig 19 éves gyerek
-
Hólandnak az a fej...
-
Ringman
félisten
válasz
dudu5130 #170806 üzenetére
beleszürkült, ahogy mou-nak is volt pár rossz éve. váltás kell neki is, de benne van az is, hogy elhaladt mellette a szakma.
tavaly is döcögött a gépezet az internél, azóta elment perisic akiben volt lendület, váratlan húzás és vezéregyéniség is volt, volt egy felemás mercato, ahol az a nagy eredmény, hogy nem ment el bastoni/broz/skriniar/barella a csapattól, tulaj is kérdéses, motiváció a padlón, inzaghi is gagliardiniket cserél be padról asllani helyett.
-
Tibiajax
nagyúr
Uralkodó Benfica!!
-
atee_13
őstag
válasz
Datsyuk #170809 üzenetére
még a szitinél se, de meglep, h ekkora a háj belingem körül, kb most látom játszani, nyilván szar meccs, de sebességet sem látom benne , volt a szituja mikor 16 belül hozzákerült a labda és annyit tudott elérni, h gond nélkül elvették tőle és indultak belőle
én többet vártam/többre számítottam
-
atee_13
őstag
ez a belingem ennyi? vagy csak most ilyen kevés arra a hájpra ami van körülötte, de a legrosszabb, h úgy fest fizikálisan lassú, lendület egy grammnyi nincs benne, nem tudom ez edzői utasítás e vagy önerőből nyomja így. De még az az öszcsan is látványosan hasznosabb, nem emre csán összes része
hanem így hívja hajdúb a csávókát
-
dudu5130
őstag
Hatalmas Maccabi!!!
-
válasz
venember83 #170803 üzenetére
Nem láttam Milik gólját, nem volt les?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13 #170799 üzenetére
Modestével elöl és Emrével hátul ennek nem lesz szép vége. Már most lehet fogadni, hogy Can egy büntetőt összehoz vagy eladja a labdát valami borzasztó helyen.
Rég hallottam Hegyi Ivánt, ezért most megkérdezném: Mennyit iszik ő mostanság? Mert úgy tűnik, hogy sokkal többet mint régen
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest