Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
Pkc83 #173795 üzenetére
Tevedes, ha a Fradi-vedo nem ut bele kezzel, akkor Schon elott van a labda, 5 meterre a kaputol, viszont igy vesztette el a labdat, hogy a kezrol a vedo ala pattant a labda.
A Fradi sir allandoan, hogy nem tudnak jol felkeszulni a nemzetkozi meccsekre, mert nincsenek melto ellenfeleik a bajnoksagban. Mondjuk ugy nehez, ha ket szabalykonyv van, az egyik az ovek, a masik meg mindenki mase.
-
Pkc83
őstag
válasz
sh4d0w #173786 üzenetére
A sárgában igazad van az járt volna de a tiziben nincs. A teste mellett volt a keze és nem kereste a labdát plusz a testébe elakadt volna a labda ugyanúgy.
"Csak akkor ne jojjon a siras toluk, hogy nincs ellenfeluk a bajnoksagban, ha hatosagilag tilos az ellenfeleknek nyerniuk."
Ki sír? Hol? Arról ne a Fradi tehessen már,hogy a csapatok 90 százaléka képtelen gólt lőni és normálisan védekezni. Amúgy ez a meccs nincs lefutva mert nem játszik rosszul a Vidi.
-
sh4d0w
félisten
válasz
forceberg #173792 üzenetére
Szerintem egy romai derbin sosem az, sosem fognak egymas tenyerebol enni
Bozsik azt is elmondta - a teljesseg kedveert -, hogy o kompenzalt volna, ha a Fradinak befuj egy ilyen buntetot, akkor a masik oldalra is megadta volna. Mi tobb, meg Hajdu B. is erzi, hogy nem tiszta a dolog, mert azzal zarta a felidot, hogy remelhetoleg nem egy ilyen 11-essel dol el a meccs.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #173791 üzenetére
Kérlek, figyeld a Derby d'Italiát. Di María és Chiesa is visszatért, lassan új kibúvót kell találnunk a mesternek, gondoltam, hátha találunk hibát/elfogultságot a bíráskodásban.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #173782 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
hajrá inter
-
sh4d0w
félisten
válasz
forceberg #173784 üzenetére
Nem tudom, hogy Te csusztal-e be valaha, de vhova tenned kell a kezed, ha nem akarod eltorni. Nem kereste a kez a labdat, kozvetlen kozelrol ra lett baszva. Pont ugyanilyen volt a masik eset is, csak amig az FTC-nek ezeket folyamatosan befujjak, az ellenfeleinek nem. Mindekozben meg hallgassam is Hajdu B. elvezkedeset... hat a f@szt, adjak oda a Fradinak az ilyen meccseket, oszt kesz.
Ja, egyebkent meg a visszahuzas mindenhol sarga, csak akkor nem, ha mb1-es meccset jatszik a Fradi es az o jatekosuk kapna...
Csak akkor ne jojjon a siras toluk, hogy nincs ellenfeluk a bajnoksagban, ha hatosagilag tilos az ellenfeleknek nyerniuk.
-
válasz
sh4d0w #173780 üzenetére
A tényekhez tegyük hozzá, hogy ezek nem ugyanolyan esetek voltak.
A: becsúszott egy beadás elé, fent lóbált kézzel, amiről lepattant a labda.
B: a pattogó labdát a támadó talppal a földre taposta, amit a védő lent tartott kezére pattant.BTW a helyzeteitek megvannak.
(#173779) Ringman: sokan vannak (pontosabban vagyunk). Én látom, hogy a Fradi propaganda termék lett, de a többség sajnos ezt nem látja / nem akarja látni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #173782 üzenetére
számítasunk zebra-győzelemre
aztán..max kellemesen csalódunkdöntetlen tuti nem lesz..
ez nem az a rangadó -
-
Tibiajax
nagyúr
picsába hogy már játszik chiesa jr.. jobb lett volna ha még az ágyat nyomja. sajnos érzésem, h addig nem nyugszik míg gólt nem szerez ma este
-
sh4d0w
félisten
válasz
Ringman #173779 üzenetére
Ebbe most nem akarok belemenni, csak azt nem ertem, hogy egyaltalan mi a fenenek kell lejatszani az FTC elleni meccseinket, ugyis mindig elfujjak nekik. Most kaptak egy 11-est, ami adhato volt nagyon nagy joindulattal, pont most mi nem kaptunk meg egy tok ugyanolyat. Adjak nekik a 3 pontot 3-0-val, oszt ne koltsuk a draga rezsit a stadion mukodtetesevel...
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #173775 üzenetére
Nah, kb az egész Chelsea teljesítménye ilyen volt az Arsenal ellen Potyival.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #173775 üzenetére
ilicic így is megoldja a szlovén bajnokságot
amúgy mikor hízott meg ennyire?
-
venember83
nagyúr
B@szki...
-
sh4d0w
félisten
Nem letezik, hogy Hajdu B. Vidi-drukker, mondjon errol barmit is. Allandoan fikazza a csapatot, mindig az ellenfeleknek drukkol, de legfokeppen az FTC-nek. Pont van eleg Fradista a mediaban, nem vagyok vevo az o rajongasara is.
-
Hanszi!
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #173767 üzenetére
végigpörgetem ezt a szezont, szerintem nincs olyan eredményük ami miatt nagyon szégyenkezni kellene: csirkéktől 4-1es bukó komolyabb, de nagy a luk köztük... Leeds 2-2, oké... Leicestert verték, unitedtől 1-0 bukó belefér... Chelsea-t verték, Wolves-tól kikaptak, Villa-tól szintén kikaptak 1 góllal, de ez is belefér...everton+city bukó-bukó, de ott is nagy a hézag... WestHam x, Bournemouth-t verték, Arsenal x, CP bukó... végül ma a szarkáktól kikaptak... szezon első meccse volt a csirkék elleni 4-1-es bukó, lehet mondták akkor neki hogy még egy ilyen 4 gólos zakó, amit nem a city mér rájuk és akármi történt addig, akkor repül?
oké, hogy most nincsenek szép helyen, de a 11. helytől lefelé 6 pont van a 20. helyig és 24-25 meccs még hátra... nagyon a szezon eleje ez még
ui: csirkék ellen rezgett ma nagyon a léc... be kellett volna verni egy 3. gólt és csak utána így ráülni az eredményre... a 2. félidőt totál eldobtuk, viszont pozitív hogy utána mellettünk volt a szerencse és nem követtünk el komolyabb védelmi hibát, amit megbosszulhattak volna
most már hátha megtörik a jég és innentől csak előre megyünk...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Ringman #173763 üzenetére
Inter után ők csinálták a legjobb üzletet velünk.
Más:
Április óta nem kaptunk ki otthon.Kék Kókler fb oldal jól fogalmazta meg a dolgokat:
"Tuchel egymás után 2x egyszer sem kapott ki a bajnokságban és unalmas, hogy mindent arra fogunk, hogy projekt eleje van úgy, hogy más most azt mondaná, hogy a projekt közepén tartunk." -
válasz
DeathAdder #173767 üzenetére
Szerintem is önsorsrontás.
-
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #173760 üzenetére
uh
bokatörés lett belőle: [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #173761 üzenetére
...szarkák elleni papírforma-vereség volt az utolsó csepp? ...így akkor visznek pl egy Bielsat, akivel 1 hét múlva megsz*patnak minket az Anfielden?
Darwin közben majdnem 3hoz segítette Salaht
Ui: és érkezik Lukas Lóturha
-
hassenhütl is kibaszva
Southampton have decided to sack manager Ralph Hasenhuttl.
#SaintsFC have agreed to sack the Austrian either during the World Cup break or before they play their final match before the tournament vs Liverpool at Anfield next Saturday.
-
De jó nap ez a mai.
-
mephi666
nagyúr
...bolond Dier belenyúlt Ali gólpasszába
-
Közben meg L'kusenben helyreállt a bundás is...
-
mephi666
nagyúr
Újfajta szitujáció: 10perc után nem vagyunk 1 gól hátrányban, hanem vezetünk
ebbű mi lesz?
-
-
válasz
DeathAdder #173752 üzenetére
Van olyan edző, aki nyer már BL-t, PL-t és Championshipet?
-
-
válasz
Richard! #173748 üzenetére
azért láttunk már ilyen csodákat a szezon 1/3ánál, pep klopp előtt 90+ pontot egyszer SAF meg józsi tudott ilyen kétcsapatos bajnokságban, és azóta rendesen fel vannak tápolva a középcsapatok is
én örülnék neki, de nem tartom valószínűnek, jól néznek ki, de a keretük elég törékeny még
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #173748 üzenetére
borulhat újévre sokminden és borulni is fog: lesznek sokan, akik akkor térnek vissza sérülésből, másokat pedig a vb tehet a pálya mellé... szerintem teljesen új szezont fogunk onnantól kezdve látni
(a citynek mondjuk ott van akkor is az az előnye, hogy akkora kispadjuk van, amiből még egy pl top6 csapat kijönne)
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #173741 üzenetére
Szezon előtt senki nem gondolta azt, hogy 1/3 távnál vezetni fogják a tabellát. Ezek után a 90+ pont sem elrugaszkodott. Szerintem.
Vagy hajrában előz az újkastély. -
Martineztől ez mi volt? 3x baxta gyomron a vijjás csávót...
-
mephi666
nagyúr
most olvasom, hogy az AV épp f*szrahúzza a unitedet
...ideje beküldeni a hombárt, hogy 5ig meg se álljanak
-
-
Richard!
addikt
válasz
Peterhappy #173732 üzenetére
England is red!
-
-
atee_13
őstag
CR ből jó kabala lesz
// ma epilepsziás rohamot kap
-
grizlisandor
veterán
Megérdemelte az Arsenal a 3 pontot nincs kérdés.
Értem én, hogy Arteta azist*n, de ideje lenne ennek a provokációnak elejét venni, nagyon unalmas, hogy bent a pályán veri magát állandóan.
Értem én, hogy ez fícsör, de a szabályok rá is vonatkoznak. Kicsit vicces, hogy egy elszenvedett szabálytalanság után rendre 4 arsenal játékos megy magyarázni, mint a tesók.
Potternek nem tűnik fel, hogy ez a támadó hármas meccsek óta nem csinál semmit?
Havertz egy fizetett színész, csak 4 helyzetet baltázott el és őt fogják kivinni a világbajnokságra, mert nincs más támadó.
Nem baj, majd nyáron mehet vissza németbe, ott menni fog neki a foci. A kapott gól meg tükrözi az idei idényünket. -
válasz
DeathAdder #173729 üzenetére
London is red.
-
atee_13
őstag
Amúgy a chelsea nem azért vette meg pottert mert mindenképpen kellett egy abramovics fizimiskájú valaki az image miatt?
-
Szép volt!
-
Arsenal tovább növelhette volna az előnyét ha tegnap a szitinek nem csalnak megint, úgy ötödször már idén, ha nem megy nekik önerőből
Chelsea (0.24) 0-1 (2.38) Arsenal
-
a nagyon drága havertz az a cselzinek ami a szitinek girilis, utdnek sancho, egy jó csapatjátékos, de egyik sem lett az a nagyfomátumú játékos.
ha visszamegy németországba akkor sem egy bayernbe fog hanem minimum egy szinttel alá -
válasz
venember83 #173716 üzenetére
Amikor megnézed ezt, Céri, vagy akár Lewa "alkatát", rájössz, hogy nem a fizikum, hanem a lustaság miatt divatos 30 körül, vagy alatt szögre akasztani a stoplist...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #173716 üzenetére
elkéstek a lappal
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #173715 üzenetére
és a Maldini gól?
szépen odarakta... famíliát is mutatták a lelátón: elég vegyes érzelmeik lehettek... lehet utána megdicsérték és megdorgálták egyszerre
-
BenHans
addikt
Mekkora f***ság amúgy ez a mezlevételes sárga.
Forma 40 évesen nyomott egy Haalandot, szétvetette az öröm mert a végén volt és győztes gól ráadásul, erre második sárga, mert levette a mezt.Io sto con Giroud!
Meg amúgy is, hol a női egyenjogúság, nekik tán nem szól a közvetítés?
Én nem vagyok álszent röpit sem csak a sportérték miatt nézek, így aztán támogatom a női fociban is a mezlevételt, az AS Roma Woman most lett szuperkupa győztes, tuti vannak jó képek a lányos lányokról vagy minimum lipstick leszbi legyen, de nem kötök ám bele a másikba sem csak annyira nem izgat, poreszban is sztornózza az agy a csávót. -
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti #173710 üzenetére
Igen, mindent köszönünk.
-
Tibiajax
nagyúr
jajj, bssza meg….már azt hittem 1-1lesz a milan meccs
-
Tibiajax
nagyúr
adios, Piqué
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszönjük Piqué!
-
mephi666
nagyúr
Maldini gól a Milan ellen
izé... kölcsönadták a Spezia-nak, erre odarajzolt egyet
Tonali meg odavarrt egyet válasznak... Origi adta neki a passzt
-
paatrick
őstag
Nem tartja sokra? Miért?
Legutóbbi hír hogy Pique lemond a lelépési pénzéről, ~40 milla euró, hogy ezzel is segítse a pénzügyi szarban lévő Barcát.
Mindeközben Lewandowski 10 millát keres évente arra hogy idén lófact nem csinált a BL-ben, így elesve tonnányi pénzbevételtől a klub számára.
Én sosem szerettem Pique-t de olyan mértékben alakította az egész Barca vonalát amire egy Lewandowski sosem lesz képes. Ugyanígy a spanyol válogatottal is. -
paatrick
őstag
Mekkora gyökér ez a lewandowski
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest