Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
everest140 #170298 üzenetére
bármit nyerhetsz azzal a klubbal, lehetsz top5 edző is, 1,5-2 éven belül akkor is kibasznak
-
Ringman
félisten
nehéz neymar élete: [link]
-
everest140
tag
válasz
venember83 #170285 üzenetére
Azért akárhogy is nézzük ez a szezon elején elég merész húzás volt a Chelsea-től. Tuchel nem annyira rossz, hogy egyből kidobják, úgy hogy még nincs is meg a helyére a megfelelő szakember.
2021-ben év edzője volt, BL-t nyert a Chelsea-vel. Az edzők sorsa ilyen, de akkor is elhamarkodottnak látom, főleg ilyen hamar a szezon elején. Még csak most kezdődött és az új igazolásokat beépíteni, összekovácsolni sem lehet 1 hét alatt. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #170291 üzenetére
..ő meg a juvé-ba
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #170293 üzenetére
Bemocskolja a nevét? Nem hinném, hogy ilyesmi létezne a mai profi edzőknél.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #170287 üzenetére
Tegnap a félidő után megmondtam... Touchel out.
Ez az igaziAbramovichBoehly éra, ha nem jönnek az eredmények, mehet az edző! -
válasz
túl kézenfekvő, remélem nem mocskolja be a nevét velük Potter
1 hónapja még hosszabbításról tárgyaltak Tukóval, elment 300 millió olyan emberekre akiket ő kért, aztán zárás után 1 hétre kirakják
az angol állam jó kezekbe rakta a cselzit, erre még abra papa is megnyalná a száját
-
viharhozo
addikt
válasz
Visszahozzak Mourinhot.
-
venember83
nagyúr
válasz
Poch mehet a helyére?
-
mephi666
nagyúr
válasz
kaptak egy 1-0-s "zakót" és kibaszták
hamarabb, mint a Gerrard+Lampard+BR trió egyikét?
ui: jól látom, hogy nem játszott Gallagher... na itt volt a probléma...
tett volna annyit a meccshez, hogy mostanra ne legyen Tuchel munkanélküli... hová tarthat? irány a Leipzig?
-
Tibiajax
nagyúr
Futball Istenek e05
1980–1982 Real Tamale United
1982–1983 Al Sadd
1983–1984 Zürich
1984 Dragons l'Ouémé
1985 Real Tamale United
1986–1987 Niort
1987 Mulhouse
1987–1993 Marseille
1993–1994 Lyon
1994–1996 Torino
1996–1998 1860 Munich
1998–2000 Al Ain
Nem kérdés, hogy Ábedi Pelé egyike volt a legnagyobb királyoknak. A korszakos Marseille gólvágó és cselgép sztárja volt, legendás névrokonához méltó tudással -
Tibiajax
nagyúr
válasz
baszki, az este be akartam írni pont.. hogy tuhel, pá.. (valszeg)
-
válasz
300 milliót elbasznak nyáron, szeptember elején kibasszák az edzőt. imádom
bold. az utóddal BL-t nyernek
-
cyberkind
félisten
válasz
Kukci ment a helyére?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #170281 üzenetére
a kép címe: "kiskakas a szemétdombon"
...mi lesz itt pár év múlva, ha nyugdíjba megy mögüle a kiszolgáló személyzet? (Neymar, Messi...) ...örökre párizsban fog megrohadni, mert egy ekkora egoista, önző jószág nem hiányzik sehova irgalmatlan fizetésért
kb ilyen szoftverfrissített Balotelli a srác
...párizsba meg normális játékos nem akar majd menni, hogy az árnyéka legyen... komolyan: ha valaki úgy gondolja, hogy a lehető legtöbbet ki akarja hozni magából és a karierrjéből, annak a pizsi tényleg nem lesz pálya
klublegenda nem lehet, gólkirály nem lehet, senki nem lehet... marad ezeknek a "zsoldos inas" szerep, akinek szét kell dolgoznia magát a pályán és legfőbb feladata, hogy kiszolgálja az uraságot, hogy a legtöbb címet bezsebelje... (egy b-kategóriás bajnokságban)
160millió az...
ez is kb csak arra jó, hogy menjen a tulajdonosoknál a ricsirecsi, hogy "náluk van a legdrágább játékos, az ő f*szuk ettől nagyobb" ...aztán az idióták csak kitolták az árát a határig, hogy már a madridnak se kelljen... Haaland közben megeszi reggelire a pl-t és 10millával olcsóbb volt
...heti fizetésre eddig rá se néztem, de komoly, hogy a teknős kb dupláját kapja hetente is? (Haaland 500k font, teknős 1millió $ fölött) ...ügyesen kötöttek szerződést
-
mephi666
nagyúr
válasz
dudu5130 #170276 üzenetére
...annyira gyönyörű lett volna, ha a végén feljön a juve x-re... megnéztem volna utána a majom fejét
többször is befutott Neymar 100%os pozícióba... simán lehetett volna 4-1, de ehelyett csak erőlködött végig a 3. góljáért... igazi "csapatjátékos"
...juvetól meg végre lehetett látni játékot is... nem voltak olyan rosszak
-
-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder #170275 üzenetére
Borzalmasan irritáló ez a Bappe. Haaland előbb lesz aranylabdas mint ő. Semmi alázat, látszik, hogy mekkora sajtó duzzasztas van az egojan.
-
-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder #170273 üzenetére
Idén se kell gondolkodniuk Párizsban, hogy hová rakják a BL serleget.
-
lígőőőt leszámítva az összes topbajnokság be lett árazva
-
Tibiajax
nagyúr
de utálom ezt mpabbé majmot… beledöglik az önzőségbe
-
BenHans
addikt
válasz
sh4d0w #170263 üzenetére
Huh, Kaká, Dinho és Maldini romanistaként is párásítják a szemem.
Nagyon szerettem őket, Kaká élettörténete is inspiráló, hogy nem adta fel és nemhogy mankó nem kell, profi lett, de még milyen, és ehhez milyen szerény. Áhh, valódi példa a fociszerető gyereknek, nem ilyen bohócteknős.Valahol el kell kezdeni az újjáépítést, (bajnoki cím nagyon kifutott szezon volt, de ha nem is sikerül megismételni egy két évig akkor is stabil alap) remélem sikerül elkapni a Chelsea-t is.
Volt egyszer egy Roma is (17/18), ami ott volt a szintlépés kapujában Atletivel és Chelseavel egy csoportban és csoportgyőztesként sikerült továbbmenni, csak Pallotta és Monchi lerombolták.
Nagyon kéne, hogy a Milan, Juve, Roma, Inter négyes állandóan ott legyen az egyenes kiesésesben, Olaszországon belül csak ezeknél van meg a háttér hozzá amit tovább lehet építeni.DeathAdder: Valamiért egy Vitinha elől is menekülés van, pedig biztos vagyok benne hogy egy Chiesa szépen meghintáztatná Kimpembével együtt.
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #170265 üzenetére
Lassan mehetnek vissza Sznoboszlaival Salzburgba.
-
LyonnaisFan1
őstag
Gulacsi eleg szepet bakizott a Shakhtar vezeto goljanal.
-
sh4d0w
félisten
válasz
BenHans #170262 üzenetére
Es azert ez a Milan nagyon messze van a 2000-es evekbeli csapattol, amikor ilyen-olyan jottmentek jatszottak, mint a Futball Hero Rui Costa, Kaka, Maldini, Sevchenko, 'Dinho, Crespo (melyseges fajdalmamra Bobo nem alkotott tul maradandot Milano szebbik reszeben) - sajnos. Szerintem csoportkor meglesz, aztan utana mar nagyon szerencse kerdese.
-
BenHans
addikt
Én nem értem, miért nem a Roma ellen voltak így befosva?
Indításért kiáált a beindulás, ráadásul keresztmozgás is van, sőt van hogy ketten váltanak ütemet és lépnének a védők mögé területbe és nem, visszarúgják inkább a felezőig egy finom löbbölésre pedig képes Cuadrado meg Paredes is hogy mást ne mondjak.
Mi baj lehet, ha visszajön akkor rá lehet robbanni ott állnak a kopntra ellen is öten.Na közben legalább a Milan egyenlített, bennük van a fordítás is simán. Kemény kis csapat ez a Salzburg, mint a tavalyi Verona, nem egyszerű ellenük játszani.
-
Tibiajax
nagyúr
vlahovic vs junior..
clash
-
Tibiajax
nagyúr
hát nem idén fogja megnyerni a bl-t a juventus..
-
mephi666
nagyúr
...no, majdnem gólt szerzett a juve... ha a parizernél a diszkókirály véd, simán ellepkézi
...na erre megint a teknős
-
BenHans
addikt
Közérdekű, plusz ha jól tudom sh4d0w milanista, szóval az amcmikro.hu -ra csak egy sima ingyenes reg kell és megy a Milan meccse angol kommentárral. App is van mindkét platformra, azon is megy.
----
Már megy a PSG... nem gyenge megoldások után, de na azért a juve esetében szokni kell hogy gyorsan kap góltén meg ugye színektől függetlenül szorítok az olaszoknak innentől a nemzetköziben, megfogadtam, mindenkinek, és csak valami nagyon nagy szemétség téríthet el ettől
#170255 sh4d0w: ☝🏻 Na úgy néz ki végre sikerült jókor kommentelnem.
-
sh4d0w
félisten
Milan meccsre tud vki streamet?
-
Datsyuk
aktív tag
Ma debütált a félautomata les technológia a BL-ben. Jól nézett ki a grafika és még gyors is volt. Nincs vonal huzogatás stb....
-
Remekelek28
őstag
Üdv. A Lipcse meccsére egy linket tudtok dobni,hol nézhetném? Köszi
-
grizlisandor
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
mi volt már az a zágráb-gól, teeeeeeee
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #170248 üzenetére
hiába reménykedsz, sajnos pár éve már nem ülhet le egy másik csapat padjára az azonos idényben menesztett edző
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #170247 üzenetére
Biztos Allegri helyére pályázik...
Más:
„Kevesebb időm van példaképnek lenni most, hogy tudom, nem öregen halok meg. Ebben az értelemben próbálok pozitív példa lenni azzal, hogy megtanítom a gyerekeimnek, a boldogság attól függ, milyen nézőpontból nézed az életet. Nevess gyakran, segíts másokon: ez a boldogság titka.”Gianluca Vialli
A rohadt életbe, hogy mindenhol csak ez a nyomorult elmúlás látszik.
-
Ringman
félisten
sinisát kirakták a bolognából.
-
-
Datsyuk
aktív tag
Szóval kezd lassan elfogyni a hely a AS Roma / Liverpool / Dortmund közös kórházában:
Dahoud, Gittens mindketten vállműtét miatt ősszel nem lépnek már pályára.
Haller terápián.
Adeyemi, Malen sérültek már hetek óta (azt se tudni konkrétan mi bajuk).
Kobel (izomsérülés)
Morey több hónapra (értsd az egész szezonra kiesett), most a másik térdét kell operálni.
Milyen érzés az amikor egy klubnak rendelkezésre állnak a játékosai? Már lassan nem is emlékszem ilyen időszakra. -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #170242 üzenetére
Aubának maszkja, Pogbának meg ilyenje lett:
A csúnya bubus remélhetőleg 2 hónap alatt meggyógyul kívül-belül, s januárban már akár játszhat is TÉTMECCSEN a Juventus mezében.Ha az instaherceg a nemlétező eszére vagy a klub szakembereire hallgat a saját tanácsadói/stábja helyett, július végén már megműthették volna, s akkor októberben és a vb-n is játszhatott volna. Így a vb is kérdőjeles számára, bár ez engem igazából teljesen hidegen hagy.
-
Tibiajax
nagyúr
aubemeyangnak olyannyira eltört az állkapcsa (hetek kihagyás, lelki sérülés, trauma, klubváltással járó trauma, stbstb), hogy ma este már játszani fog a szép új klubja színeiben zágrábban...
-
venember83
nagyúr
válasz
drachoHUN #170237 üzenetére
"Mi olaszok legjobb esetben is a figyelmet és a koncentrációt tudtuk másoknak megtanítani, mert sose játszottunk 11 játékosból áll egységként.
Mindig legyen eggyel több védő, mint ahány támadója van az ellenfélnek. Nagyon erősek voltunk az ellentámadásokban, de 80 méteres sprint után az ellenfél kapuja elé holtfáradtan érkezik az ember. Mi lett volna, ha az ellentámadásokat előrébb, már az ellenfél térfelén kezdtük volna, nem lett volna egyszerűbb?"
Sacchi mondta, lényegében ezért a gondolatért fordítottam le a cikket. Ma is ugyanezt látjuk: szervezett védekezés és kontrák. Semmi több, sőt, inkább minél kevesebb. Se erőnlét, se támadójáték, se labdabirtoklás, csak a busz meg a bunker. Mindenki ellen, legyen szó a Sampról, a Speziáról vagy a Romáról. -
válasz
grizlisandor #170235 üzenetére
Ferrero rocher.... bár az inkább golyó.
Am nekem is szimpi a srác. -
drachoHUN
senior tag
válasz
bagyulajuve #170223 üzenetére
Várj amíg lesz edző, aki használja is a középpályásokat...
Amúgy pedig milyen játékhoz? A nem létezőhöz nem egyszerű... -
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor #170235 üzenetére
Max arany színű celofánba tekert labdát. ⚽ -
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #170225 üzenetére
Legalább valamiben elsők vagyunk!
Más:
Kovacic: Évek óta nem volt igazi csatárunk!
A sajtótájékoztatón Mateo Kovacic nyíltan kimondta, hogy Aubameyang miért lehet tökéletes megoldás a Chelsea Football Club évek óta húzódó próblémájára:
„Ő egy igazi csatár és góllövő, ami már hiányzott nekünk az elmúlt években. Nem volt olyan gólerős támadónk, aki 20 vagy 25 gólt szerzett volna egy szezonban, amire egy klubnak kétségkívül szüksége van a nagy címek megnyeréséhez. Alig várjuk, hogy a pályán legyen és jól teljesítsen.”Az Arsenálban Lakazetta Abu közül előbbit többre tartottam, de remélem rámcáfol Auba.
Diego Costa volt az utolsó nagy gólvágónk, Giroud imádtam, de ő is sajnos csak kiegészítő embernek volt jó, Abraham meg talán most már megoldaná, de őt meg elherdáltuk...
-
Cheif
tag
válasz
venember83 #170231 üzenetére
Nem hiszem, hogy ne jutnának tovább. Reménykedek benne, hogy ha kiesnek akkor már nem indulhatnak az EL-ben
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #170225 üzenetére
vicces a 38m az internél, ebből 24m correa véglegesítése, a többi meg kölcsönzési díj (lukaku, bellanova, asllani)
-
-
Tibiajax
nagyúr
gondolom, ha neki mondanak egy olyat hogy mittomén, man united.. nem nagyon esik kétségbe, hogy hirtelen, hová tegye azt a nevet -
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #170219 üzenetére
Biztos hogy Gallagher ügynöke vagy azért futtatod ennyire, mert kell az aláírási pénz meg a jutalék. Másra nem tudok gondolni, ha valaki egy nem top srácot kedvel meg ennyire.
El ne menj soha Dél-Amerikába vagy Portugáliába mert 20 focistával jössz haza mint a vén bagós Sabatini....mondjuk ő hozott egy Marquinhost is.
Amúgy az AV elleni 7-2 után ki akarták dobni Kloppot? A sajtó vagy pár deficites szurkoló? Az alábbiak miatt kérdezem.
Udinese Roma 4-0 Tiri (nello specchio) 11-12 (5-2) xG 1.45-0.87 Possesso 43%-57% Precisione 83%-87% Grandi Occasioni 1-0
Ez volt az a meccs ha egyszer feljön a kapusuk szögihez akkor beollózza 20ról.Azt hiszem többet nem lesz olyan, hogy aznap utazik a csapat a meccsre és nem csinálják végig a szokásos rutint, hanem beesnek átmozgatás és meccs majd egyből haza.
Amit az öreg mondott amúgy az nagy igazság: " inkább veszítek el egy meccset 4-0-ra, mint négyet 1-0-ra" -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #170217 üzenetére
Locatelli is annyit ér, hogy legalább megvan 11 játékos a pályán, mert sokat nem tesz hozzá ő sem a játékhoz
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #170215 üzenetére
...ja meg a szarkák ellen is mi volt? be lett lengetve 5perc hosszabbítás, amiből az első bő 3 percben állt a játék... majd sírtak, amikor a 90+8. percben kapták a gólt, hogy már rég le kellett volna fújni
...tényleg annyi kellene, hogy egyik játékvezető méri külön stopperen azt az időt, amikor ténylegesen áll a játék... aztán rátennének ilyen 10-12 perceket a 2-3 percek helyett
...aztán ha ebben az időben is megy a fetrengés, meg lehet tolni még akár +6-tal ezt is... kék retkek ellen is mi volt már? dickford ott bohóckodott hosszabbításban percekig a labdával és a megnevezett hosszabbítás után fél perccel le lett fújva... (pafc-kte-n láttam olyat, hogy a kte kapusánál a bíró szerint sokat időzött a labda és befelé közvetett szabadrúgást ítélt
kicsit sem volt látványos, hogy kinek akar segíteni... közben még időhúzásnak se mondtam volna a jelenetet, mert a kte becsülettel támadt végig és győzni akart)
-
válasz
mephi666 #170214 üzenetére
ja, látszik hogy spanyolok, portugálok, dél amerikaiak ellepik már az összes topligát
mondjuk nem tartana semeddig megoldani hogy a nettó játékidő minimum mondjuk 65 perc legyen amit a spori egy másik órán nézne, és akkor lehet senki nem törekedne 108 perces meccsekre.. az hogy egyesek az első perctől ölik az időt, aztán rádobnak 90+3 percet tömény vicc
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #170212 üzenetére
ez a nettó idő, amikor gurul a labda a pályán? én inkább azt szedném össze, hogy mennyi az az idő, amikor 100%osan áll... pl fetrengés meg nettó időhúzás miatt... az, hogy elszalad a játékos a labdáért, a csapat helyezkedik és már azonnal dobja is be, az nem számít időhúzásnak... vagy amikor szabadrúgásnál elmegy fél perc a sorfal beállítására, az is a játék része... de amikor a kapus megfogja a labdát és 1 percre szexuális kapcsolatot létesít vele a puha füvön, majd még fél percre nem képes tőle elszakadni, mert "nem tudja, hogy kinek akarja épp dobni/rúgni", az 100% időhúzás... ilyen oldalról a laliga szerintem magasról az élen van
nem 2perc a difi, az 100%
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #170212 üzenetére
Besztlíg forevah, meg érdemi nemzetközi kupaszereplés!
-
-
-
grizlisandor
veterán
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #170207 üzenetére
az nem RESPECT, hanem RESTECP
-
mephi666
nagyúr
...na, lehet elemezgetni Haalandot: ügyesen csinálja, míg mások 90%ban a labdát figyelik, ő 90%ban a területet keresi, ahová mozoghat... pluszba elhúzza az embereket egyik irányba, majd berobban egy pillanat alatt a kinézett üres területre
egy feladat a védőknek: próbálják meg kitalálni a gondolatait és ügyeljenek arra a területre is, amire valószínű mozogni akar... régen, amikor sokat játszottunk, én is sok labdát kaptam, mert kerestem a területet és folyton mozogtam üresre... csak a befejezéshez voltam nagyon suta
...az szerintem egyértelmű, hogy gólkirály lesz... az inkább a kérdés, hogy mikorra tudják annyira kiismerni, hogy meccsenként ne rúgjon már 3-akat, hanem "csak" 1-2-ket
-
Pjanic úgy néz ki az Egyesült Arab Emírségek felé veszi az irányt. 3 éves szerződést ajánlottak neki. A Barca kap valami aprót, illetve jelentős bértömeg szabadul fel a távozásával.
Kíváncsi lennék, hogy Laportáék érkezése óta mennyivel csökkent a bérekre történő ráfordítás. A Bartomeu érában toronymagasan vezetett a Barcelona, ha lehet hinni a sajtónak, olyan 550-600 millió euró / év környékén mozgott.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA