Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A BME-n tolom a műszaki menedzser szakot, most leszek harmadéves. Idén felvételiztem, mérnök informatikus szakra, költségtérítéses rendszerben. Így csak 90 pont volt a határ, elvileg 121-et kellene vinnem, de pár napja jött az SMS (03.16-kor!), hogy a pontjaim ''nem felelnek meg a jogszabályi feltételeknek''.
Mentem aztalt verni a felvételi irodába, de semmit sem mondtak. A BME-n nem is hallották, hogy ilyen üzeneteket is kiküldenek, a felvi.hu-n sem találtam információt. Most várhatom a hivatalos értesítést.
Aztán be is fejezem, mert egyrészt nagyon OFF, másrészt meg még olyat találok írni, hogy magam is megbánom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest