Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Szerintem meg PDF;]:D:D
    Amúgy én nem sakkfigurával meg kancsóval kezdtem :D Nem is tudom, mi volt az első, de azt biztos, hogy 4 nap múlva már az űrhajóimon kellett dolgoznom:D
    A kocsimon nekikezdtem a lakatos munkának is (értsd nagyon puklis lett sok helyen, így ezeket javítgatom...) A hátulján, középen kezdtem, és haladok kifelé...
    Bővebben: link
    De ma nem haladtam sokat, mert oktatáson voltam 13:00-tól este 19:30-ig:((

''Do or do not. There is no try.'': ez hasonlít erre: Ne próbáld, tedd. Tedd vagy ne tedd. Ne próbáld :D:D:D:D (nem is tudom már, honnan származik... Ja Yoda :D:D:D:D)

A kocsiért köszi, de koránsem olyan jó, mint hiszed... A wire-rajza a leg kétségbeejtőbb:O:O
    Ja és lassan nekem is el kell jobban mélyülnöm az animációk terén, ebben a Maya a legjobb a piacon, ha jól tudom... Mindenesetre elméletben már bevágtam a Wrap deformers-t, és a skinninget is úgy-ahogy... De majd még egyszer átrágom magam rajtuk... Meg a Deformersen is (pl mimika...) Ezek engem is nagyon érdekelnek, de az utóbbi 1,5 évben még csak a modellezésig jutottam:P:P Pedig majd minden nap foglalkozok vele, hetente olyan 4-5 óra legalább megvan... mostanában több... régebben kevesebb...

Új hozzászólás Aktív témák