Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen egeret válasszak?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Nagy +1 erre. Én mondjuk a hangszereket hoztam volna példának, de ugyan az a hülyeség
Én vettem belépő gamer notit a belépő konzol (Series S) mellé, felesben hol itt játszom, hol ott. Szebbek a játékok PC-n? Igen. Rugalmasabban állíthatók a grafikai beállítások? Igen. Több az fps? Lehet, de mivel nem akarok hangzavart a ventillátoroktól, PC-n is limitálom... Zavar ez engem? Marhára nem
Örülök ha van egy kis időm, bármelyik előtt, ami alatt jól szórakozom. Csodák nincsenek, kis pénz, kis foci, tudjuk jól, régóta. -
Redneck
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
A bringás és a horgászatos példa abszolút jó. Mindkettőben el lehet pillanatok alatt tapsolni tízezreket és százezreket is, ha az ember kicsit jobb technikát akar. A gamerkedés költséges hobbi lett, de vagyunk egy páran akik már nem erőlködünk az fps-ek, a felbontás, meg az ultra preset miatt, ezért jött jól az XSX. Ki lehetne használni jobban is, de Moby reálisan fogalmazott, a piac már mást diktál, ezért a fejlesztők nem fognak plusz munkát végezni, a profit a cél.
Egyébként nemsokára én is kipörgetem a második PT-t, nagyon kíváncsi vagyok milyen lett. A játékmenet miatt nem félek a 30 fps-től, de nekem sem tetszik, hogy ez a standard mostanában...
Ez van, nem tudunk mit csinálni. Van egy relatíve olcsó konzol, az olcsó Game Pass, én a PC fejlesztése helyett, beérem ezzel.
-
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
"Series S-nek 1892Ft, Series X-nek 2477Ft havonta...
...ezért még be sem kapcsoltad"Ott valami nagyon felre van kalkulalva, teljesen eletszerutlen.
Szazezreket fizetnek, ha igy lenne, pedig nalam nem csak all, hanem gyakorlatilag ejjel-nappal megy. Es nem gyertya mellett elek. -
ThorsHUN
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Ez most 261 Ftot, piaci árral 1188 Ft-ot jelent havi szinten
szerk:
Csináltam egy számolós excelt egyelőre csak A1 általános áramra -
Janusz001
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
E fölött átsiklottam "The Xbox Series S/X initially drew 25 to 28W of "instant on" standby power at launch, but a recent firmware update caused a dramatic reduction, placing the new systems below the ~13W drawn by the Xbox One's "instant on" mode."
Neked van igazad. De most már bedugok egy fogyasztásmérőt. -
csuvicsuva
addikt
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
stewe780
üzenetére
"Xbox Series X-en alig bírták végigvinni a sztorit, PS5-ön pedig konkrétan összeomlott a mentésük"
Azóta egy több mint 1000 hibát javítottak amit a dayone patch tartalmaz.
Magazinok viszont a patch előtti verziókat próbálták és a kiadó is írta, hogy ezeket tartalmazza a javítás, hogy ne omoljon és ne akadjon meg a kampány. Úgyhogy jelenleg ezek az értékelések nekem semmit nem mondanak, nem vette el a kedvem kicsit se az előrendeléstől. És azért van különbség a CP és a DL2 között. CP konkrétan játszhatatlan volt dayone. -
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Soha, de tenyleg soha senki sem mondta, hogy ezek egyszerre lesznek(4k, 120fps, rt [x nelkul amugy, az a grafkartya...]).
Ez csak a jatekosok foldtol elrugaszkodott elvarasa, meg a promo anyagok feleertelmezese.Mindettol fuggetlenul rengeteg jatek fut 4k-ban, vagy 120 fps-sel, vagy raytracing-gel, sot sok jatek 4k-ban tartja a 60 fps-t, es van 4k/120 is mar. Arrol nem beszelve, hogy a szazeves gepek a mai napig mestersegesen eletben vannak tartva es mindenki elvarja, hogy egy one-on is minden uj jatek ugy fusson, mint az alom. >>>A series-re irt/optimalizalt jatekok a kelletenel lassabban jonnek. De a legtobbet, ami mar series-re feljavitott, eleg keves panasz erhet. Pedig meg mindig sehol nincsenek a fejlesztok az uj gepekben rejlo potencial kiaknazasaban.
Az meg, hogy egy jatekot szarul irnak meg a fejlesztok nem a "jaj itt vannak az uj gepek oszt nesze neked" hibaja.
Ha nem a 8(?) eves one-okkal kellene bohockodni, akkor feluton kukazhattak volna mindent es most "kicsit" mas lenne pl. egy cp2077 is.
A series s-t meg nagyon kar idecitalni, az egy budget gep es annak minden elvarasat tokeletesen teljesiti is, de egy "mai" jateknal ne az legyen mar a mervado, hogy a gombokert elhozhato "kisgepen" nincs meg a 4k/120. Japp, orulni kell, ha elindul. Ha szep es jol is fut, az csak hab a tortan.
-
icemad
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Nyilazni lehet benne. De gyakorolni nagyon jó, mert a blokkokat is bekell célozni, ráadásul idő is van benne mindenre. Nem gondolom, hogy egy "kontrollerszűznek" a legnagyobb multi fps-ek darálóiban kellene kezdeni, mert hamar elveszi az ember kedvét az állandó kudarc. Esetleg sztori alapú vagy open world fpseket javaslom. Wolfenstein, Bioshock, Halo, Doom, bármelyik Far Cry, ilyesmi.
-
mcwolf79
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Szerintem a HALO -k és Gears of war-ok is jók gyakorlásra .
Ne add fel , gyakorolj ! Én anno a Rainbow Six Vegas 2-vel kezdtem konzolos pályafutásom anno PS3-on. Napokig megmozdulni alig tudtam , hetek sőt hónapok kellettek ahhoz , hogy rendesen tudjak játszani . Addig csak kinlodtam , de nem adtam fel. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
stewe780
üzenetére
Nem rontasz el semmi. Ha egy fióknak, aminek van aktív GPU előfizetése beállítasz egy konzolt Home-nak, akkor utána minden fiók ami arra a konzolra bejelentkezik, tudja használni a GPU-t. A "fő" fióknak nem, hogy bejelentkezve nem kell lennie, de még csak a gépen sem kell lennie.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Olyan mintha a home-olással csak a GPU játékkönyvtár telepítési joga jött volna át, de a Live Gold rész nem. Megpróbáltam a havi ingyenes Live Gold játékokat nem tudom telepíteni, de a Game Pass játékkönyvtárból gyakorlatilag bármit.
Ugye a Game Pass Ultimate mindig Live Gold-ot is tartalmaz? És home-olással aLive Gold-nak is át kellene jönnie?
-
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Gigabites netnel is sokkal gyorsabb szimplan atmasolni, nem kell hozza "lassabb" net. Plane, hogy ertelemszeruen az esetek 99%-ban nem tudsz semmit gigabittel tolteni.
Sokunknal van gigabites net regota, ma mar ez minden csak nem erdekesseg.Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy ha valakinek keves a gep belso tarhelye, akkor igenis baromi jo opcio egy kulso megoldas meg ugy is, hogy "csak tarolasra" jo.
-
szimszonos
őstag
-
Norb79
addikt
válasz
stewe780
üzenetére
Hát azért ez így erős túlzás.
Sajnos elég sok játék nem kapott series patchet/kiadást, azok bőven jól elvannak a külső ssd-n/hdd-n, és akkor sokkal több hely marad a belső ssd-n azoknak a játékoknak, amiknek kell a belső ssd.
Szóval egészen sok értelme és haszna van a semmihez képest. -
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Mondjuk inkabb ugy, hogy baromi sok ertelme van a semmihez kepest. A gepben alapbol van 512/1 tera hely. Mi a jobb, allandoan letoltogetni/torolni, vagy tarolni mindent a kulson es csak atmasolni egytized annyi ido alatt?
Nem beszelve arrol, hogy a jatekok nagy resze fut a kulsorol is, "csak" a series jatekok nem.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
stewe780
üzenetére
Tárolni tudod rajtuk. Olvasnivaló.
Lényeg: In brief, the growing list of Xbox Series X and Series S Optimized games need high-speed storage, and only Microsoft's custom SSDs can deliver. Beyond the internal SSD included with Xbox Series X and Xbox Series S, the official Xbox Storage Expansion Card is the only seamless upgrade.
While USB hard drives work fine, they only store those games, and you will need to transfer them to the SSD to play. However, backward-compatible titles, including Xbox One, Xbox 360, and original Xbox games, work fine on USB drives. Here's a handy breakdown of how USB drives compare to the SSD expansion card. -
stewe780
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Najólvan. Csináltam egy 13 évest a fiamból, erre most nézem, 16 a korhatár EA berkekben az online funkciókhoz, legalábbis Magyarországon. Ezeknél tényleg valami nagy vízválasztó lehet ez, ha ennyire magas. Azt hiszem újra végiggondoljuk, hogy akarjuk-e ezt...
ρσгτσ: A pénztárca annyira nem aggaszt, nincs és nem is lesz bankkártya hozzákapcsolva az xbox-on semelyik profilhoz. Feltöltőkártya és vásárlás. Ez a menetrend marad hosszú távon. -
Lasersailing
senior tag
válasz
stewe780
üzenetére
Fiam 9 éves.
Fifát egyelőre csak local-ban játszik, de még csak 2 hetes a konzol, így még bőven elég a local, nagyobb igénye van arra, hogy én is beszálljak azonos csapatba. Ha lesz rá igénye, engedem neki az on-line-t, úgyis ott vagyunk mellette miközben játszik.(Ráadásul szerencsénk van, mert unokatesó szomszédban lakik, így ha majd ember ellen akar játszani, első körben az az unokatesó lesz
) -
ρσгτσ
addikt
válasz
stewe780
üzenetére
Úgy emlékszem az EA fióknál megadott kor a lényeges. Annál lehet ilyen korlátozás. Az hogy utólag meg lehet -e változtatni nem tudom...ezer éve regisztráltam már.
Mobil FIFA -nál is panaszkodtak már emiatt. Nem csak ezen a platformon.
Az online rész pedig azért lehet teljes egészében tiltva neki, mert onnan érhető el a mikrotranzakciós rész.
Szerk.:
Persze az MS gyerek fiók is hatással lehet erre. -
-
Skynet258
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Én a gyerekek gépére felraktam a sajátomat, Home-oltam, felraktam az ő profiljukat majd az enyémet töröltem úgy ahogy van. Amúgy lehetett volna az én profilomra jelszót kérni amikor átlépnek rá (ezt utólag is meg tudod tenni) de inkább úgy gpndoltam az én profilom úgy általában véve felesleges az ő gépükre. Mivel a Home-olás megmaradt (csak a profilom tűnt el az ő gépükről) ezért a GPU is ott van nekik. Amiből persze csak az ő korosztályuknak engedélyezett dolgokat tudják letölteni, konkrétan a 12 éves kor feletti tartalmak nem is látszódnak. Szóval lehet neked is egyszerűbb lenne teljesen törölni az ő gépükről a profilod, és meg van oldva.

Az ő gépükön nem is kell jelszó kérés, azt állítsd be, hogy kérvényezniük kelljen, ha vásárolni akarnak vagy 12+-is content kell nekik. Arról egyből kapsz üzit is ha úgy van.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
ProEvoFan
nagyúr
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Elég sokat keresgéltem, nekem eddig úgy tűnik felnőtt profilra nem lehet kérni játékidő kimutatást.
Kérdés: ha a GPU profil automatikusan bejelentkezik és bármikor átválthatnak rá a gyermekeim, akkor hogyan tudom ellenőrizni, hogy nagyon rettegős zombis gyilkolós játékokkal ne játsszanak? Ugye eddig ez nem volt gond, mert nem volt GPU és még magamnak sem vettem olyan játékokat, amivel nem játszhatnak. Viszont most elég széles lett a kínálat és gyakorlatilag bármit letölthetnek a GPU-s profilon. -
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
"Mennyi ideig ment itt a hülyítés, hogy a szem valami 24 képet lát másodpercenként, azért mennek a filmek azon."
Ilyet epeszu ember sosem mondott.
Aki meg nem lat kulonbseget ~20 es 60 fps kozott jatekban, annak nem csak a szemevel, hanem az agyaval is baj van.A lod a level of detail. Gyakorlatilag a tavol levo dolgok reszletessegere szoktak hasznalni, illetve arra, hogy azokhoz kozeledve milyen tavolsagon belul elesit, vagy rajzolja ki egyaltalan az adott objektumot. Amikor zavaroan kozel jelennek meg a fak/ladak/stb, az a pop in jelenseg.
-
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Ki van az kapcsolva, csak nem abban az ertelemben, ahogy te gondolnad. Nem lesz semmi baja, frissit, toltoget, kikapcsolas utan meg huti magat stb. Nem 10 eves gyerekek terveztek, hanem mernokok.
A kihuzogatassal csak feleslegesen stresszeled, tobbet art az eszkozoknek, mintha ejjel-nappal be lenne kapcsolva.
Ez ilyen ezereves beidegzodes, hogy juj ki kell huzni mindent, mert leeg a haz, szegeny anyam is ezzel kergetett az oruletbe. Ha hetekre elutazol kihuzhatod, ha az megnyugtat, de egyebkent teljesen felesleges.
Ha nem akarod, hogy naprakesz legyen, akkor hasznald az energiatakarekos modot es kesz. -
ρσгτσ
addikt
válasz
stewe780
üzenetére
Ehhez a generációhoz mindegyik konzolnál jó a 120Hz monitor. Van azért néhány játék. Ez októberi lista.
Series S -nél főleg a felbontásnál vannak hiányzók, ahogy ezt te is írtad.
-
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Nincs ott semmi ingovany, venni kell egy ev gold-ot(itt apron 13-16 ezer korul - vagy 2, max 3 evet) es arra aktivalni egy honap ultimate-et, atvaltja az egeszet 1-1-ben. Teljesen legit, az ms sajat akcioja.
Ismetlodo szamlazassal, meg egyebbel kijonn15 ezer korul 14 honap.
De ezerszer lett leirva napi szinten a topikban, illetve szerintem osszefoglaloban is benne, keress ra.
-
Skynet258
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Ugyan nekem nem Xbox Wireless fülesem van hanem egy vezetékes Steelseries Arctis 5 kábelen a kontrollerre dugva, de adalék lehet a sztoridhoz, hogy a Dolby Atmos nálam is hallhatóan késik (tippre még többet is mint 100 ezred másodperc). Még további adalék, hogy a Dolby Atmos a TCL 9030-as soundbar-omon is hallhatóan késik. Nálam közös pont a Dolby Atmos maga. Hogy most az Xbox Dolby Atmos kezelése, az LG CX Oled hangáteresztése, vagy a csillagok együttállása miatt történik-e mindez nem tudom. Én is arra jutottam, hogy játék közben nem feltétlen zavaró így elengedtem a dolgot, de pár napig én is próbálkoztam/kísérleteztem. Azóta inkább csak játszok.
-
frankdelgado
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Nem szégyen a Fortnite..vállald fel, aki szeret, szeressen így is, én azt mondom....
Amúgy köszi, h megosztottad a kalandod én is wireless fejeseket nézegetek, de nem sürget a tatár, mert van vezetékes. Ezt biztosan kihagyom. A vér gémerek mindenféle wirelesst elutasítanak alapból, legyen az kontroller, egér, bill..mindíg ugyanoda jutottunk, h legyen vezetékes és sztereo. .a többi csak parasztvakítás. Azért egy razer kairát/TB Stealth 600-at kipróbálnék, ezek még elérhető kategóriák. Nekem volt egy TB PX5-öm, annak külön adóegysége volt, annál nem tapasztaltam késést, de legalább megadta magát 2 év után
Lehet, h olyat kell nézni, bár xbox esetében korlátozottabbak a lehetőségek, mint a "másik" oldalon. -
persil
nagyúr
-
vg
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Nem kell hozzá garanciapapír. A garancia úgy működik, hogy a ms oldalán beregisztrálod a terméket a kódja alapján (oldalt van a fülesnél), majd kinyomtatod a címkét, jön érte a futár. Megjavítják, kicserélik, majd vissza viszi a futár. Nem kell semmilyen módon se blokk, se garancia papír. Tapasztalat, mert már egy küldtem így vissza xbox one x gépet, és egy ilyen fülest is amit szó nélkül kicseréltek. Amúgy eladni azon az áron amin te akarod a kb reménytelen kategória.
-
pauliboy23
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Inkabb arra gondolnek, hogy csalodtal a termekben az atmos-t hallgatva - amit meg lehet erteni, nyilvan nem mindenki van odaig erte - es most mar mindenhol hallod azt a kesest, amit atmos-szal hallottal.
De tegyel egy probat, hogy bekapcsolod a fulest es felhangositod a tv-d. Ugy azonnal kihallani mindent, ha egyszerre szolnak.
De teny, hogy ha akarmennyit kesne(stereo uncompressed-ben), akkor eszre is vettem volna es mar reg el is adtam volna. Bt-n peldaul keptelen lennek jatszani, pont e miatt, a halalom az ilyesmi.Szrk.: Mindenkepp menj be, ne kotyavetyeld el az apron. Ha neten rendelted, akkor vissza kellene venniuk. Legrosszabb esetben levasarolhatod, bar szerintem prosztosag egy bolt reszerol, de na.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Én úgy tudom, ha neten rendeled be (innentől lehet akár személyes is az átvétel), akkor jogilag megvan a 14 napod, nem dönthet úgy egy bolt, hogy xy termékekre nem fognak elállással foglalkozni, amúgy is meg van szabva mire kell és mire nem és innentől nincs kibúvójuk elektronikai cuccoknál főleg. Ha aszf-re hivatkoznak "mert beleírták", akkor meg rossz az aszf-jük és szembe megy azzal, amit nyújtaniuk kell.
Ha csak bementél a boltba, hogy "kell egy ilyen headset", akkor viszont nincs rá lehetőség.
Amúgy szerintem 30e-ért el lehet passzolni nagyobb városban, de én mindenképp az elállást venném alapul. Ennek nem holmi saját bolti jogszabálynak kell lennie, hogy arra alkalmazzák, amire ők szeretnék kedvük szerint webes vásárlásnál.
Gari: ez szerintem szintén MS-es, ha nem regisztráltad profil alá nem tudom mennyire kell ezzel foglalkozni, inkább csak plusz pont, hogy nem kell vacakolni elálláskor. -
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Stereo uncompressed-en nincs keses(foleg nem tizedmasodperc, amit mar egy suket is kihallana).
Egyebkent nem tudom... Sajna, ha mar a boltbol kihozol valamit, azonnal sokat veszit az ertekebol.
Csak gondolj bele, ha most kiteszed 30-ert(csak mondtam egy hulyeseget), 10-bol 9 ember egeszen biztos, hogy inkabb rateszi azt az 5 ezret es megveszi boltbol. -
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Atmos-t nyomd ki, akkor megszunik az a pici keses. Mert egyebkent abszolut zero kesese van. Vajtfulu zenesz vagyok, szoval megzavarodnek, ha lenne akar csak egy ezredmasodperc is(ezert is nem eroltetem az atmos-t).
A mely valoban sok, ha "termeszetes" hangot szeretnel, de kicsit szorakozva vele baromi jo. Pont annyival tobb, mint kellene, hogy meg legyen a wow erzet.
Van egy battlefield 5 trailer, store-ban a jatek alatt, zenere van szinkronizalva minden. Azt nezd meg, jo hangosan. Amugy utalom az egesz sorozatot, de ez valami parades.
-
persil
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Ha atmos-t hasznalsz, akkor megjelenese korul egesz biztosan volt egy kis keses, de en nem ugy hasznalom, szoval azota nem tudom ezt javitottak e. De ha nem atmos-on vagy, akkor egyaltalan nem kesik(nem bt-vel kapcsolodik amugy a box-hoz).
Egyebkent van szebb is, jobb is, de ennyi penzert(hangcuccrol beszelunk, ~35 ezer az a filler kategoria) abszolut best buy. A hangjat imadom(nemi beallitas utan), szamomra tokeletes a merete is, szoval egyaltalan nem kenyelmetlen.
-
frankdelgado
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Ezt nem értem, mármint a "késést". A headset az xboxxal a saját dedikált (ráadásul nem bt, hanem rf) frekijén kommunikál, gyakorlatilag nem lehet több késés, mint a kontiba dugós fejeseknél. A BT az pluszba van, hogy telohoz tv-hez, egyéb...is tudd használni. Mondjuk a Bt részét nem dícsérték agyon, viszont jó szolgálatot thet, ha sokat telefonálsz és játék közben rácsatlakoztatod a telot, s ha hívnak még a játékot sem kell abbahagynod

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

marad minden ahogy van..

Én vettem belépő gamer notit a belépő konzol (Series S) mellé, felesben hol itt játszom, hol ott. Szebbek a játékok PC-n? Igen. Rugalmasabban állíthatók a grafikai beállítások? Igen. Több az fps? Lehet, de mivel nem akarok hangzavart a ventillátoroktól, PC-n is limitálom... Zavar ez engem? Marhára nem
l.skywalker
IntelKiller7