Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok
Valaki nem akarna homeolni? -
L_YKing
addikt
válasz
N.otorious
üzenetére

-
dunc
nagyúr
Adott egy bankkártya amin van pénz, és már vásároltam is vele, de nem kellett és eltávolítottam, de most az istenért nem fogadja el! A szokásos szart írja ki, keressem a bankom.............Mit lehet ezzel tenni? Van valami trükk, kis betű, nagybetű stb?

-
L_YKing
addikt
Nálam se megy....
-
dunc
nagyúr
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
-
pzstm
titán
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
remélem már nálatok is minden oké, mert itt rendben van minden

-
woodbear
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Nekem is kb 10 próba után sikerült bezsebelni az ingyenes játékokat
-
dunc
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
+1

-
Tesztelo.hu
senior tag
xbox.com-on egy szép kövér Server error fogad.
-
pzstm
titán
lag? én engadget videót néztem ott nagyítóval sem nagyon láttam lagot...ez a fos oldalon meg nem tölt be a videó...
Xbox One to Windows 10 streaming feels just like console gaming
-
tunkiih
őstag
Marha jó ez a Castlestorm, lekötött most 1 ideig.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nrbi001
üzenetére
Nem hiszem.Xbox One stream a Windows 10-es PC-re by: The Verge
Játszani a lag miatt úgy tűnik nem lehet, bár talán azt javítják majd valahogy.
-
Megvettem a Ryse of rome-t , háááát sok IQ nem kell hozzá : D
Jelenleg USA store-s vagyok, de visszafogok migrálni vagyis a supporttal visszarakatni magam eföldire... szóval a kérdés az volna,hogy ha veszek dolcsis feltöltőkártyát akkor migráció után feltudom használni vagy költsem el még most azonnal valami játékra ?

-
-
tunkiih
őstag
Arra gondoltam, hogy alap esetben nem megengedett, csak ha megbuherálod (böngészésen kivül).Gondoltam, hogy nem lehetnének forgalomba évek óta, ha szó szerint tiltva lennének, őszintén szólva nem értem mért nincs. Ilyen alapon alapból benne lehetne ez a támogatás, hiszen aki akarja megtudja oldani legálisan.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tunkiih
üzenetére
"Hivatalosan nem megengedett ilyen perifériák használata, de erre azt tudom mondani hogy ne kenjen el senkit sem, sz*rból sehogy sem lehet várat épiteni, ha meg jó vagy bedarálod ígyis-ugyis..
"Sehol sem tiltják hivatalosan a használatukat, ne adjunk fals infókat...
#39856) tunkiih
Nem kell a használatukhoz semmilyen babrálás. Az Xbox One nincs sem szoftveresen, sem hardveresen módosítva. Ez egy külső eszköz, ami PC használatával (Chronusmaxot ismerem, ahhoz kell PC, vagy noti) megoldja, hogy a különböző irányítőket Xbox kontrollerként ismerje fel a One. Nem kifejezetten csak bill-egér kombóhoz megoldás. Lehet használni vele PS4, Wii, WiiU, Xbox 360 irányítókat is a géphez.
-
tunkiih
őstag
válasz
ferensz
üzenetére
Inkább csalásnak nevezném.. teljesen ugyanaz mint mikor bemegy pistike az első CoD PC-s meccsébe.. dög utolsó.. majd 1 óra után vesz valami fizetős csalást, mert ez a logikus lépés, nem az hogy akkor gyakoroljon és hozzon ki magából többet, ha így nem élvezi a játékot. Nem, ez a legkönnyebb.. itt ugyanez van.. csak fizikailag vesz egy csalást az illető, hogy jobb játékos legyen mert 10 perc után nem Leaderboard első. Hivatalosan nem megengedett ilyen perifériák használata, de erre azt tudom mondani hogy ne kenjen el senkit sem, sz*rból sehogy sem lehet várat épiteni, ha meg jó vagy bedarálod ígyis-ugyis..

Ezeknek az átalakitóknak akkor látom értelmét, ha valaki imádja a Forzát például és a szeretett G25 szettjét nem szeretné kidobni, tudtommal van ilyen is..
-
tunkiih
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
mindig is voltak ny.mo....k, 360-hoz is gyártották már nem kell meglepődni senkinek sem. vettek ilyen kiegészitőt, mert pc-n nem tudtak érvényesülni (itt sem a saját perifériával).. aztán ugy gondolták majd itt megy az osztás.. csak ha valaki nagyon rávan kalibrálva már a gamepadra, az ugyanugy bedarálja.
egérrel se játszol perfektül eleinte, ugyanugy megkell szokni, tehát ez gyenge kifogás... 
számomra ez a legalja.. nem is megyek bele inkább jobban.

-
L_YKing
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hongkongiba 5555
-
dunc
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az a szitú, hogy a Neverwinteren még nagyon rajt vagyok!

-
pzstm
titán
no most már hivatalosan is elmondták, szóval elmondhatom én is, hogy Win10 desktop nyár, ezt követi WP10 és W10 for Xbox, valamikor ősszel, nagyjából egyidőben.
-
dunc
nagyúr
STATE OF DECAY milyen lett? Egy 10 es storebe!
-
godzsy2
senior tag
-
bbmt
senior tag
Amikor először próbáltam átszokni pc-ről x360-ra akkor én is vettem hasonlót, kb 2 hét után eladtam mert valahogy nem adta azt az érzést mint amikor pc-vel toltam. Működni működött,de akkor sem volt nagy élmény.
Inkább megszoktam a kontrollert
-
tunkiih
őstag
Szerintem kár róla beszélni.. ezzel is csak nagyobb figyelmet kapnak ezek a sz.rok..

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Alt4Ir
üzenetére
Hja ezek nem újdonságok, van egy pár ilyen kütyü. Pl: Chronusmax.
-
Alt4Ir
tag
Ez mi már?????
-
Krisz0630
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én azt olvastam több helyen, hogy a sima Wolfihoz képest, az árazást tekintve, kb. a harmada játékidőben. Az alapjáték nekem megvolt, ha nem rohansz végig rajta és közepes nehézségi szintem játszod, akkor kb. 15 óra.
Nagyjából egy 5-7 órára lehet kalkulálni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Passz, még nem jelent meg.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az új Wolfi játék csak egy önállóan is futtatható kiegészítő lesz.
-
LedyGyuszi
addikt
Srácok!
Olvastam, hogy jön az új Wolfenstein és 4 ropiért előrendelhető... Tudnátok bővebb infot írni, hogy mennyi single player pálya, esetleg multi van benne?Vagy mnden egyéb infot megköszönök...Megéri az árát?
próbáltam kutakodni, de itt melóhelyen rengeteg oldal le van tiltva...
ELőre is köszi!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Gigantic Xbox One open beta regisztráció: KATT!
-
storm3
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezekszerint:
[link] -
ForRedGlory
félisten
Tudja esetleg valaki, hogy a State of Decay-bol kiadtak-e/kiadnak-e kuponos verziot?
-
gianni85
veterán
Azt tudja valaki, hogy a TX kormány pedálja ugyanaz-e mint a TX300-é, ergo kompatibilis? Próbáltam google-ön keresni, de nem igazán jön össze. Nekem kép alapján ugyanannak tűnik, csak a pedálvégek mások a TX-en (Italia másolat)
-
I3ence
tag
Ilyenem van (a bulika féle). Samsung 40D5003-on teljesen jól tartott, a mostani LG kicsit vastagabb, úgyhogy ezen is jó.
Szemből szerintem picit magasan tart, de majd megszokod

A beppattintó arra jó, hogy nehezebb legyen rátenni, viszont ha feltetted, nem fér vissza (aljából kéne lehet picit lereszelni), szóval simán le tudod emelni róla a Kinectet.
Közben megnéztem a H6400-as samut, tényleg elég vékony. Én inkább a képernyő pereme miatt aggódnék, hogy ne lógjon be felülről a tartó. Lemértem, ~14mm-t belóg előre, ez lehet ahhoz a TV-hez picit sok lesz, én agyfaszt kapnék tőle

-
Kronk
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tehát nem éri meg a ~4000 forintot?
-
gianni85
veterán
Ami nekem volt, abba is belepattant a kinect és stabil volt benne, de maga a rögzítés a tv-n nem stabil. Amit bulika linkelt, arról se tudom elképzelni, hogy teljesen stabil lenne. Ilyen szempontból én így okulva a tapasztalatomból megpróbálnám minél olcsóbban megúszni, mert szvsz mind sz@r

-
gianni85
veterán
Mivel nem mozog a Kinect ezért nem fog magától leesni, bár nagyon vékony led tv-kre nem igazán lehet olyan stabilan felszerelni. Nekem ilyen volt, a rögzítőjét fordítva kellett csatlakoztatni, hogy szorítson, és adtak hozzá öntapadós tépőzárat. Viszont árához képest elég kis gagyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

izonyos részeknél error

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak azt hittem, hogy kiadtak vmi előzetes infot kedv csinálónak...

l.skywalker
IntelKiller7