Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hitchins #116999 üzenetére
Egy exkluzív cím fejlesztése , főleg ha nincs meg a koncepció 3-4 év. Abból mire mutatható verzió lesz 1,5-2 év.
Az MS több csapatot is felkarolt, majd öntötte bele a pénzt a projektbe. Fable Legends, Scalebound, stb.
Volt szerencsém élőben végignézni pl a Scalebound bejelentését, és prezentációját az E3-on LA-ben. Semmit nem változott a játék, laggos, ocsmány volt még 2 év után is. Ezek a címek nem tudták végül megütni azt a szintet amit az MS elvárt. Félreértés elkerülése végett nem az MS-t védem, csak szeretném ha egy más képet is kapnátok a gyártók, játékfejlesztők munkájáról, müködéséről.
Az MS nem hülye, pénzből élnek pénzt akarnak keresni. Lehet nincs egyelőre olyan exkluzív cím mint a sony-nál, de ők teljesen más stratégián vannak a 2011-12 óta, ha nem változtattak volna nincs már ps de sony se.
Microsoft jelenleg rengeteg pénze van, persze nem akar mindent az X-re feláldozni. Hosszútávon probálják feléleszteni, erősíteni a brandet. Ehez idő kell, de ha megnézitek 2013 évégén vagy 2014 évégén a One szénáját azóta teljesen máshogy áll.
MS akcióival meg nem tud egyik gyártó se versenyezni.
Kövi generáció? Szerintem lassan engedjétek el. Vagy ezt fogják tovább tupirozni ugyan ezen arcihtektúrán tovább mászkálva. Vagy ha jön is az se fog nagyon változni. PS-nél is lesz visszafelé kompatibilitás (új ps tuti vinni fogja a ps4 játékoktat) az Xbox-nál pedig ez már rég fennáll.
De én azt mondom nem lesz új generáció. Ugyan ezen az úton fogunk tovább sétálni. És tudom hogy 130-150k 2.5 - 3 évente nagy pénz főleg ha valakinek gyermekei is vannak már. De barátkozzatok a gondolattal. Ha valaki minőséget szeretne és kevés kompromisszumot, akkor maradni fog ez a tendencia.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hitchins #116999 üzenetére
A mondandód első fele: igen. de ez mindig így lesz, generálva van egy verseny ami érdekes módon soha sem ér véget.
A végéhez: ahogy a PS4-re licitált a Sony a Pro-val és ahogy tette most meg a One-al az MS az X-el, azért látni lehet, hogy az a markáns vonal, hogy GENERÁCIÓVÁLTÁS kezd elhalványulni. Eddig amennyire én kiismertem magam a konzolok múltjában ez a váltás a konzolok alapjait tekintve volt hatalmas (generációs) váltás az előzőekhez képest. De most szinte úgy történnek meg ezek a technológiai fejlesztések, hogy a konzolok alapja majdhogynem ugyanaz marad. Sőt, az összes Xbox és az összes PS konzolban ugyanaz az AMD megoldás adja a kiindulási pontot, csak a körítés más.
A jövőben inkább kell felkészülnünk szerintem arra, hogy folyamatos upgrade lesz, hogy a meglévő tartalmainkat folyamatosan elérhessük minden időben minden gépen, de mégis mozgatva abba az irányba, hogy 2 évente újat vegyünk.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hitchins #109166 üzenetére
Tudom, néha elfeledkezem arról, hogy az emberek nehezen viselik, ha valaki a kedvenc kütyüjüket kritizálja.
Mindegy, tényleg befejeztem. A kiakadásom tényleg csak annak köszönhető, hogy jobban szeretem az Xboxot, mint a PS-t és tényleg nagyon sajnálom, ami ezzel a platformmal történik. Vagy éppen nem történik, nézőpont kérdése.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hitchins #107393 üzenetére
Itt van a lista, ami már tartalmazza a még meg nem jelent, de már bejelentett játékokat: [link]
Van 11 Microsoft exkluzív, ami ugye azt jelenti, hogy több MS platformra is megjelent (de nem PC-re, hanem mondjuk Xbox, Xbox360, etc...)
Van 33 teljesen exkluzív játék, ami semmi másra nem jelent meg, csak Xbox One-ra. Ezek közt van pl. a Halo: The Master Chief Collection, a Sunset Overdrive vagy a Halo5, Forza5, Forza6
És van 124 konzol exkluzív, ami azt jelenti, hogy PC-re vagy mobilra megjelent, de egyik versenytárs konzol gépére sem elérhető. -
Def26
félisten
válasz
hitchins #106835 üzenetére
"Ertem en egyebkent hogy hivatalos ar meg minden csak azt nem hogy miert nem tudjak ugy beloni hogy ne legyen dragabb mint pl a szomszedban."
Ez a lényeg + ugye a német amazonról is elég fasza áron lehet rendelni, még érdemes lehet arra is odafigyelni. Pár napja is az a 180€ (+10€ posta) csomag forza horizon 3 -al, nagyon durván jó ár volt.
-
L1MaT
tag
válasz
hitchins #91288 üzenetére
Teljesen érthető volt köszönöm szépen ! Minden tartalom az én fiókomba lenne természetesen vásárolva igen! Ezzel kapcsolatban egy másik kérdés.
(1gép ami a fiamnál lesz) A fiam xbox gépén az általad leirtak alapján kiválasztom hogy az az én home xboxom majd kijelentkezek ő belép a saját profiljával és ugye eléri az összes általam megvásárolt tartalmat mivel ö az én home xboxomon játszik. Ez eddig tiszta és rendben is van!
(2gép ami nálam lesz) Kérdés hogy az én xboxomon amin ugye nem lesz megjelölve hogy az az én saját home xboxom csak szimplan egy xbox lesz ami senkié, ezen én csatlakozom a saját profilommal én természetesen elérek minden tartalmat ugyan úgy mert ugye én vásárolok meg mindent de vajon a barátnőm vagy a (2gépen játszó család tagok) szintén elérik majd az általam vásárolt tartalmakat vagy ezeket így már ők nem érik el mivel ez nem az én home boxom lesz ?
Remélem érthető a kérdés
Vagy példáúl nem tartozhat az én profilomhoz 2db xbox készülék ?
-
Bogyi007
veterán
válasz
hitchins #77316 üzenetére
Saturn is dobálja az akciókat a sógoréknál.
De ha nem tilos akkor itt egy lista német és osztrák árakról. Ha tilos majd törli valaki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitchins #50971 üzenetére
Köszönjük a felajánlást. MOst már tényleg csak az nem játszik vele, aki nem akar.
Legszívesebben átadnám az én játéklehetőségemet is, de én galád aktiváltam már a kulcsom, holott naaagyon tré a játék nekem. De erre megkaptam másik fórumon hogy CoD matyi népi fazekas edény vagyok, mert itt gondolkodni, meg taktikázni köll...
senior tag
-
Jovanny2
őstag
válasz
hitchins #50118 üzenetére
A bétáról nekem még pár napja küldtek egy mailt, de ignoráltam eddig. Azt írták, hogy bevettek a technical beta tesztbe, ezért 21-től játszhatok. Azt hittem, majd lejön automatikusan. Ma olvastam jobban, ráböktem a sign up-ra, és dobott egy újabb reedem kódot, amit el is fogadott a box, és tölti a bétát.
-
-
-
MajaG
senior tag
válasz
hitchins #49169 üzenetére
Szerintem ha instant azonnal szeretsz versenyezni, nem tökölni az autóval akkor Forza.
Ha attól van merevedésed, hogy 50 kör után és 6 beállítás után kezded megtalálni az egyensúlyt, akkor PC.
Az egyik arcade a másik szimulátor, a forza inkább simcade.
Én előrendeltem ultimate-be az F6-ot. Egy órát játszottam vele, azóta el se indítottam, marad a PC amikor van időm, 1-2 versenyre jó lesz az F6.
-
válasz
hitchins #49174 üzenetére
PC: Rosszabb grafika, ingadozó fps, kevesebb autó, nehezebb irányítás kontrollerrel, elég sok bug, viszont jobb szimuláció, dinamikus időjárás/napszakváltás, és több pálya.
FM6: Szebb grafika, fix fps, könnyebb irányítás, sokkal több autó, nagyon faxa karrier, viszont nincs dinamikus időjárás, kormánnyal gyengébben kivitelezett FF . Ennyi jutott eszembe hirtelen.Ha megrögzött szimulátoros vagy akkor inkább PC, ha kicsit lazábban veszed, és nagyon jól akarsz szórakozni, akkor inkább a Forza szerintem.
Szerk.: Forzán több játékos. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
hitchins #49169 üzenetére
Nekem megvan a PC, korrekt játék nincs vele baj! Az elején volt borzalmas, mert nem lehetett irányítani az autót kontrollerrel, de azóta már kijavították és teljesen élvezhető! Bár az autók száma nagyon kevés benne.
A FORZA meg alap nálam!
Alapvetően egyikkel sem jár rosszul az ember.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest