Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Csak hogy ON is legyek.
Mi a hézag? Meglátjuk 2-3 év múlva úgy is teljesen más irányt vesz mind a két konzol. Túl ködös az egész, kapkodás az megy. Mindenki próbál mutatni valamit, mindenki titkolózik, és igazából semmi sem az aminek eddig látszott. Én így vélem.
# Petya2900XT Nekem mi közöm ahhoz, hogy te mit veszel, vagy hol veszed? Fórumozni járok ide nem marketingelni. Az pedig hogy "Hands on" a jelentése, hogy kézbe vehettem a készülékeket, megvolt az első tapasztalatom. Amit még mindig állítok. Hogy nem mondtam magamnak ellent. DS4 kényelmesebb vaskosabb mint az Xbox ONE kontrollere. Ami kisebb lett és szögletesebb. De szerintem rágd át újra az összes HSZ-t , mert nem írtam ilyet, hogy "MOST MEG JÓ A BOX"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Notebook hibák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Megvigyázott Nintendo Switch OLED Neon Blue&Red, sok kiegészítővel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest