- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz
D1Rect #221461 üzenetére
Nos, megnéztem. nem látok túl sok különbséget. És a tesztelő emberkék sem.
A töltésidőt és az fps-t aláírom, de ennyi. Egy átlag embernek is már bőven elég az X-box one x avagy s minőség is.
Én egyébként pl. már nem találtam különbségeket ps4 pro és one x között pl. Red dead r. 2. -nél. Nyílván, videóösszehasonlításnál látni, hogy jobb a one-x, de ez játék közben (annak hevében) semmi különbséget nem jelent.
Szumma-summárum:
Meg kell várni az első csak xbox sx (ps5) címeket, ami 2021-22-ben jön majd meg. De az se lesz egy átlag ember számára sokkal "szebb", "jobb".Pl. HorizonZD (ps), vagy Last of us II-nél, már a generáció cége felé mutatta meg igazán, mit is lehet kihozni grafikailag.
Ez lesz ezeknél is szerintem. Majd 4-5 év múlva lehet érzékelni jelentős különbséget, amint rájönnek a fejlesztők, hogy kell kisajtolni ezekből a masinákból a lehető legtöbbet/legjobbat.
1-2 év mire rájönnek, plusz 2-3 év mire lefejlesztik. Így lesz 4-5 év.
Addig marad előny nekünk a töltési idő csökkentés, meg némi fps halmozás.
Nekem pl. az fps egyébként smmit nem jelent. 30 fps alá ne menjen.
Dehogy valaki 60 vagy 120 fps-n mit nyer, nem értem máig sem. Pedig próbáltam megérteni, meg érteni vélem is. Fluidabb, stb. De nekem ez nem ront le cseppet sem élvezeti értékéből egy játéknak sem, hogy nem 60 fps-el küzdök meg a bossal, hanem 30-al. Multiban sem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Doctor Who (2005)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest