- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis #218046 üzenetére
Pl. Alapból nem tudtam a Nas-ról lejátszani videót a gyári lejátszóval, mert nem jelentek meg a fájlok. Letöltöttem a Nova playert, abban már megjelentek, de nem játszotta le. Lejátszáshoz még kellett az xplore fájlkezelő. Minden más eszközön, még a 30 eurós konyhai rádión is pöccre ment minden.
Programok úgy befagynak, hogy csak restart segít.
Csomó netes program egyszerűen nem működik, ha a pontos idő nincs jól beállítva.
Stb. -
natë
nagyúr
válasz
Rigormortiis #218046 üzenetére
Semmi. Általában nem túl up to date egyik sem, de nincs velük baj.
-
HunChris
senior tag
válasz
vargalex #218035 üzenetére
Meg annyiban hasonlít, hogy egy síkban van és nem egy vájatban az option meg share gomb fél centivel a többi gomb szintje alatt. Már csak ki kellene emelni a share, option gombokat, meg a stick domborúságát eltüntetni, de majd a PS6nál. Nekünk a megszokással meg pont ellenkező a tapasztalat.
Azt hogy te 2x leejted a kontrollert nem a kontroller hibája, bárhogy is írod, nekünk se a 6 db xbox, se a Ps4 konti nem csúszott ki senki kezéből.
Ezennel nem offolok többet... -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #217967 üzenetére
Iszonyat jo hir es nagyon megdobbentem pozitiv ertelemben hogy ez is Day1 Vamepass🤗🤗
-
kory24
őstag
Xbox one x-hez milyen tv való?
Az egyértelmű, hogy legalabb 48,50 coll, 4k felbontás, hdr
De pl más számít?
Pl. va vagy ips, dv-nek van előnye xbox-nál?Gondolom, hogy android, webos, saphi vagy más rendszerű-e az mindegy?
-
vargalex
félisten
válasz
HunChris #218033 üzenetére
A PS5 kontroller annyiban hasonlít az XBox kontrollerre, hogy csúcsos a marokban fogott vége, nem gömbölyű.
Az options gombot soha nem nyomtam meg köröm oldalával, pedig a VR esetén azért kell használni a pozicionáláshoz...
De mondom, nekem úgy tűnik, ez teljesen megszokás kérdése. Nekem, aki inkább PS-ezem (bár, ott sem vagyok nagy játékos) egyelőre kényelmetlen és szokatlan az XBox kontroller. A gyerekeim közül a két kisebb is így van vele, a nagyobbnak viszont bejön. -
HunChris
senior tag
válasz
Rigormortiis #218032 üzenetére
Elite kontrolleren lehet állítani a fényerőn.
-
HunChris
senior tag
válasz
vargalex #217966 üzenetére
PS4 egész kontrollerre gondoltam hogy érzésre kissebb. A stickre meg hogy domború a közepe és a végállásokban kicsúszik az ujj alól, emiatt át kell helyezni az ujjat ismét közép állásba, amint teheti az ember. Forza Horizonban többször előfordult kanyarok után, lehet hogy ha bekopik a stick, akkor más. Amúgy az elrejtett kontrollerbe simuló option és share gombok sem tetszenek, a nagy ujj köröm oldalával kell benyomni és túl fent vannak, plusz nem egy síkban a többi gombbal. De valószínűleg más is így lehet vele, nem hiába fog hasonlítani a Ps5 kontrollere az Xboxéhoz, és nem fordítva...
-
Rigormortiis
veterán
Ki lehet valahogy kapcsolni a kontrolleren a led világítást?
-
Wesder
titán
válasz
szabonagyur #218027 üzenetére
Settings -> Language & Location -> Language -> English.
-
inter89
csendes tag
válasz
l.skywalker #218026 üzenetére
Köszi, tudom hogy csak a menüt érinti, de ha most tesztelik, 1-2 hónapon belül publikus lesz valószínű mindenki számára?🙂
-
inter89
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ez mennyire vehető komolyan? Hamarosan mindenki számára elérhető lesz xboxon a magyar menürendszer?🙂
Köszi a válaszotokat.
-
Madoc
veterán
-
vargalex
félisten
válasz
AMD Power #218021 üzenetére
Nekem meglehetősen száraz a kezem. Ennek megfelelően pl. a nylon zacskókat sem tudom kinyitni, mert semmi tapadás nincs, egyszerűen csúszik rajta. Ketten válaszoltatok a problémára, mindketten az izzadt kézzel jöttök. Na, az éppen jobban tapad a műanyaghoz.
Megjegyzem, ilyen soha nem fordult velem elő DS2, DS3, DS4 esetében. Itt viszont első nap rögtön kétszer... -
S e t h
nagyúr
válasz
l.skywalker #218018 üzenetére
20 percig próbáltam letölteni a Super Luckyt, feladtam, először azt hittem nálam van itthon gebasz.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
RaZroX
addikt
Store nektek sem megy ?
-
ggeleven
őstag
Srácok porosodik itthon pár lemez. Valakit esetleg érdekel? Ára nulla, csak lehetőség szerint gyere el érte (BP, 19. ker).
Halo Reach - Xbox 360
State of Decay - Xbox One
Shadow Warrior - Xbox One
NBA 2K16 - Xbox One
Red Dead Redemption: Undead Nightmare - Xbox 360 -
Rigormortiis
veterán
Ejj, azért még mindig az Xbox kontrollert a legjobb kézben tartani (a női mellek után
). Mindig is ez volt a bajom a Dualshockokkal, hogy nem állnak kézre. Ennek a Cyberpunkosnak még a tapintása is faja.
Nagyon fasza ismét Gearsezni, hiányzott már.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szabonagyur #218009 üzenetére
De ez nem indok, ez egy kizáró ok. Apple ebben a formában nem engedi az MS pedig üzletileg nem akar rajta változtatni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
l.skywalker #218008 üzenetére
Igen én is csak azt találtam mint "indok"..
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szabonagyur #218005 üzenetére
Az Apple App Store szabályzata miatt nem lehet.
-
Wesder
titán
válasz
szabonagyur #218005 üzenetére
Jól érted.
-
szabonagyur
félisten
Jól értem, hogy az iOS készülékeken nem lesz xCloud? Ahogy nézem az indok is valami orbitális b@romság.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #217973 üzenetére
Attól függ. Ha használni akarod, ha az első garnitúra lemerül, akkor nem árt
-
natë
nagyúr
De jó nektek, még tudjátok nyomni X-en én meg várhatok novemberig. (eladhattam volna később is...)
-
icemad
nagyúr
Megvettem az American Fugitive játékot a mostani akcióban. Piszok jó játék. A történet is érdekes, a megvalósítás is remek. Kicsit gta 1 feeling, de sokkal több lehetőséggel, plussz, kb. mindenhová belehet törni. (bár ez elég egyszerűen van megoldva, kb mint egy inventory.
) Ennyi pénzt bőven megér, nagyon kellemes kikapcsolódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest