Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mikor kezdődik a Rakèta Liga ma?
-
golfvariant
aktív tag
Megvan mi a hiba...
Valoszinuleg a kulso merevlemez haz, vagyis a kabele a problema... jatek kozben is eldobalja az kulso meghajtot...
Kinek milyen kulso merevlemezhaz vált be? -
Seat
tag
14 nap Live Gold:
XH828-9297V-7XCDF-G7JC8-9RF97 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Sőt, még olcsó is.
-
törölt tag
Beszaràs ez a support.
Írtam nekik hogy rossz a Halo MCC àra.Én
-Hello. Rossz a Halo MCC àra.
129.990 hufSupport
-Szia. Én is ennyinek làtom, szerintem stimmel.
Amúgy nàlad miért csak 103.920?
(Küldtem képernyőképet neki)
Küldesz linket hol làtod?Én
-Van Xbox GamePass Ultimate-em.Support
Ja tényleg!Én
129.900 huf az 428.799$
Egy akciós Xbox One X àra.Support
De Gamepass for Console-lal jàtszhatsz vele.Én
....Itt kb feladtam, mondtam neki hogy javittasa ki, vagy nem érdekel. Elköszöntem ablak bezàr.
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
A most érvényes 3 hónap/300 Ft-os game pass ultimate akció meddig érvényes vajon? Tudja valaki, mert sehol nem találom.
Köszi -
Boatesz
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kösz
i -
$p@rr0w
őstag
Nem tudja valaki hogy amikor az ODST bekerült a storeba az is drágább volt mint ahogí most a Reach? 3500 vs 1000
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Neki màr csak azért is furcsa, mert nem 300ft, tudod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Crytek
üzenetére
Még mindig nincs mindenhol jó net ahhoz hogy letöltésekkel vacakoljanak... vagy egyáltalán nincs net.

Plusz elég sok "konzervatív" gamer is lehet, aki kipróbálja esetleg a GP/GPU-t, Gold-ot... stb de nem konstans előfizető, viszont úgy van vele hogy bármikor tud játszani így vele, nem kell előfizetés.
Vagy csak szereti a polcon tudni a lemezt.
-
Medocsabi
addikt
válasz
NoOne1976
üzenetére
Én sem hinném hogy lesz ennyiért. Csak hát mikor olvastam erről a kuponos dologról még nem terveztem hogy közbe jön egy sűrgősségi a Honvéd kórházban... Innen meg már nem tudtam azt megvenni.( nem a világ vége,csak gondoltam hátha valakinek mindegy,és szívesen cserélne
) -
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Be van kapcsolva minden, ipv6, DMZ, az összes port forwaldolva, de semmi. Ha hazaértem nézek egy Forza multit.
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Ha valaki vásárolt esetleg Alzás akcióban Gears5 kontrollert és úgy érzi nincs rá szüksége,vagy neki mindegy milyet használ,az esetleg elcserélné-e velem egy szintén vadi új Armed Forces II típusra? Sajnos elfogyott már.
-
Crytek
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Velem van a baj tudom ,de efelett nem tudok dűlőre jutni..Valaki megveszi 60$-ért mikor 1$ a game passba
Miért? Megéri a 60$-t csak hogy meglegyen lemezesen?
A pc-s eladás viszont meglepett nagyon. Azt hittem lazán elmegy 1 millió alsó hangon de még a 200k-t se lépte át steamen
-
AMD Power
titán
Jobban fogyott a Gears 5 mint a 4...
Nem gondoltam volna.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
NAT Type: Unavaible.
Nem gond, mert hàl istennek így egy év kihagyàs utàn megint tudok multizni, csak fura hogy nem Strict/Moderate/Open-t ír.
Teredo IP miatt is sipàkol a Network menüben. -
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Delta insiderben vagyok, az elmúlt két X360 GwG játékot nem tudtam megvenni konzolról, csak böngészőből, marketplace-ről. A múlt havit egy hét csúszással, a mostanit pedig már most is. Fiókom "itthon" van. Másnak van ilyen problémája? Nem eget verő, legfeljebb küldök majd hibajelentést MS-nek, hadd lássák, hogy aktív vagyok.
Illetve még egy kérdés: arról volt infó, hogy az ingyenes EA Access hónapot meddig lehet elindítani?
-
Razor1
aktív tag
a 300 ft-os gamepass akció folyamatosan van az új előfizetőknek, vagy időszakos akció? csak jövő héten lesz gépem és nem akarom h idő előtt elkezdjen ketyegni a három hónap
-
törölt tag
Az hogy lehet hogy nincs NAT-om, és tudok multizni?
-
mike1334
veterán
No egy hét alatt (10 óra) a Red dead redemption zombis dlc-jét végére értem. Baromi hangulatos, nagyon bejött, és mai napig egész szép ez a játék. Szóval jó móka volt
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hadam98
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez nevetséges, akkor inkább töltsön egy sima fekete töltőképernyőn, annyira lehangoló, hogy el is ment a játéktól a kedvem. A próbaidőt szerettem volna le tölteni, és azon is gondolkodtam, hogy megveszem, de ez így egy nagy nulla...
-
XboxGamePass
senior tag
Valaki használt már esetleg ilyen fejhallgatót? Nekem a design jobban tetszik, mint a HyperX Cloud II és most 19890 Ft-ért ugye el lehetne hozni.

-
hadam98
senior tag
NFS Heat Xbox S másnál is akad? Átvetezőknél főleg..
-
persil
nagyúr
válasz
DaveHutt
üzenetére
Ugyanigy ereztem en is.
Jo-jo, de ennyi. Par ora utan tettem le en is. 🙄Amugy is valahogy mindig visszahuzok elder scrolls online-ba es warframe-be. :D
Kezdek rajonni, hogy nekem a csillio ev gamepass kb felesleges, csak kiprobalok mindent, aztan letorlom a fenebe es jatszom a szeretett sajat jatekaimmal. :D -
törölt tag
Nem tudom mire jó ez a Didcord Nitro, de a 3 hónapot behúztam.
-
DaveHutt
őstag
No, egy kis gondolatmenet az Outer World-ről. Igyekeztem nem felülni a hypevonatra, de azért a trailerek alapján vártam. Le is szedtem gyorsan, beletettem vagy 6-8 órát, mire idáig eljutottam.
Maga a főküldetés, a körítés igen érdekesnek indult, az első néhány küldetést is sikerült érdekesre megírni. A világok, a grafika stílusos, nekem bejön. El is kezdtem nagy dérrel-dúrral. Aztán valahogy jött a lejtmenet. Unalmas a béna irányítás (mintha nyugger lenne a karakterem), unalmas a végeláthatatlan mellékküldetés áradat, az hogy nem tudom őket törölni. Fárasztó a sok szövegelés, szar a loot.
Egyszerűen ráuntam a játékra, azt hiszem ez ennyiben is marad.
Még szerencse, hogy Gamepassszal sikerült kipróbàlni, és nem ment el rá pénz. -
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
2 controllerrel játszanak fiaim xbox one-on elsősorban LEGO-s játékokat. Az egyiket ideiglenesen csak kábellel PC-hez csatlakoztattuk és ott is játszottunk kicsit (Battlefront). Ma reggel ismét xbox és LEGO, de azt a kontorllert nem ismeri fel a gép, nem akar csatlakozni. Lehet ez az oka vagy más a baj? Hol tudom xboxon beállítani a blutooth jelet, hogy fogadja már vissza azt a nyamvadt kontrollert.
elerő is köszi!
-
Boatesz
tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani hdmi 2.1 kábelt ami jó az xbox one x konzolhoz.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Most az első 3 Sea of Thieves képregény ingyenes (angol nyelvű)
1. Nyisd meg a linket: [link]
2. Jelentkezz be a Comixology / Amazon fiókkal, vagy csinálj újat.
3. Írd be a 3 kódot,
1. Kód: SOTGOLD
2. Kód: SOT_GMU
3. Kód: SOT_SEER4. A képregények megtekintéséhez töltsd le a Comixology alkalmazást, vagy nézd meg a böngészőben.
-
zolka95
őstag
A G2A és hasonló oldalakról vásárolt gold előfizetés miatt bannoltak már ki valakit?
Vagy egyáltalán nem bánják, ha ilyen helyekről vásárolunk? -
szimszonos
őstag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Nekem megadta a 4 ezer ft kedvezményt így 10490ft lett.Gondolom azért mert házhozszállítassal rendeltem,ami 990ft plusz postaköltség.Utánvétel még plusz 490ft lett volna még de azzal nem éltem.Inkább kifizettem online így csak 990ft a azállítas.Nekem ennyit megért az egész így 11490ft összesen és házhoz hozzák.Sima OEM controllert vettem volna ennyiért postával.Azért van különbség,úgy gondolom ennyit simán megért.Mondjuk azt nem értem hogy személyes átvétellel miért számol fel kb 500ft többletköltséget,de engem ez nem érint szerencsére.
-
szimszonos
őstag
válasz
zbundy
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a kódot.Végül is a Gears 5 controllert vettem meg mert már régóta szemezek vele,csak drágállottam még akciósan is.Mivel 10k körül szántam controllerre így ez lett a befutó 10490ft volt.Igaz már kifizettem bankkartyaval mikor észrevettem hogy a markolata ennek is gumis nem csak textúrázott,de remélem tartósabb lesz mint a Recon Tech.Ha 2-3 évet kibírna akkor már nekem megérte.Évi 700-800órát belepakolok,na mindegy majd meglátjuk.Mindenesetre külsőre az egyik legszebb a mostaniak közül.
-
Dzsuri89
őstag
11030 Ft-ra kijön!

Xbox Gears 5 kontroller -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
Hunt3r22
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jó áron van a Gears kontroller, majdnem be is húztam. Rájöttem, hogy fölösleges, van 2 kontrollerem..
-
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Minek a kàbel a sport konti mellé?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ennyiert mondjuk ajandek egy uj kontroller.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Haha itt mindenki ingyen postával számol, vagy mindenki pesti? Nem földhöz verős az a +990 Ft házhozszállítás, de attól még jön rá.
-
HagaNRG
őstag
Esetleg előfordulhat, hogy ha már elsütöttem korábban (idén tavasszal) a 300Ft-s Game Pass 3hó előfizetést, akkor másodjára-harmadjára már csak a 4190Ft-s 60%-os akcióban vehetem csak igénybe?
Most tutira nem él már az előfizetés, októberben járt le az utolsó... -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
sztomi1981
üzenetére
-
zbundy
aktív tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Tessék: 0YR1F5F6
Tedd a kontrollert a kosárba, tegyél mellé egy 190 forintos utp kábelt és már be is aktiválhatod a -4k kupont. Ugyan ez vonatkozik egyébként a 13ezer forintos feltöltő kártyára is (9ezerért 13ezer pénz🤫) boldog karácsonyt! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sztomi1981
üzenetére
Jelen. Mondjuk én egy charge kit-et is tettem mellé, így lett 13k a végösszeg. Úgyis kellett kontroller meg akksi is. (Kuponnal nyilván. Ma magyek érte nemsokára)
-
szimszonos
őstag
válasz
HunChris
üzenetére
Nekem most kezdi megadni magát a Recon Tech controllerem,mindkét markolatáról lejött a gumi,.Megpróbáltam visszarakni,szétszedtem videóról.Sanos mivel nehezen jött szét így megsínylette.Recseg,ropog az egész,nem passzos,illesztéseknél elég nagy rés keletkezett,meg a gumi is újból feljött.Soha többet nem veszek ilyen gumimarkolatos controlllert.A lényeg az lenne hogy ehhez a kuponhoz hogy lehet hozzájutni amivel 12k helyett 8k lenne a controller az Alzánál?Vagy esetleg van még valahol hasonló átban controller?Max 10k a keretem.
-
HunChris
senior tag
válasz
sztomi1981
üzenetére
Nem próbáltam, gondolom még mellé kell rakni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

i

)

Tudtok ajánlani hdmi 2.1 kábelt ami jó az xbox one x konzolhoz.

IntelKiller7