Hirdetés
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok az alzás gépekhez is jár 2 hetes-1 hónapos demo live gold, game pass?
Köszi!
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Kb másfél hónapja vásároltam egy Xbox One S konzolt. Olyan kérdésem lenne, hogy kb még idén , vagy esetleg január- február-ba mennyiért lehetne kb eladni? Lehet nem ide illő kérdés, ha nem, akkor kérek egy törlést.
Köszönöm.
-
sith7
félisten
Sziasztok
Újabb noob kérdés
Ez jól látom, hogy 9k, és benne van mindkét rész ? [link]
És all digital gépre le tudom tölteni ? -
05Steve
tag
one s- hez valami olcsó headset-es füles? < 5000ft vagy a best buy fórumban érdeklőjek?
-
XboxGamePass
senior tag
Nektek megvan Xboxon az app?
Nekem eltűnt és a storeban sem találom. A fiókomhoz hozzá férek, csak kellene új tárhelyet vennem, de a másikon van 1 TB előfizetve azért akarnám arra pakolni mostantól.Nevermind.. megoldottam a https://gamerdvr.com/ -al
-
RudY
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nem szűnt meg, de ez is lehetséges.
Ha több mint egy évig nem használja a fiókját, vagy ha több mint három hónapig túllépi a OneDrive-tárterületének korlátját, zároljuk a OneDrive-fiókját. -
XboxGamePass
senior tag
Megszűnt a One Drive alkalmazás?
Szeretnék fiókot váltani, hogy máshova töltse fel a képeket, de nem tudom így hogyan kellene. -
draco31
veterán
Csak rászántam magam a vásárlásra.

Ugye ehhez kell MS fiók. Nekem van egy 1000 éves Hotmail fiókom, amit még az MSN-es korszakban kellett. Az még el. Érdemes azt használni, vagy készítsek inkább egy új fiókot? -
RudY
addikt
válasz
Gyuresz
üzenetére
Első nekifutásra ismerős volt a cím a budaörsi Kikánál (Extreme Digital Budaörs szaküzlet: 2040 Budaörs, Kinizsi utca 5.). Lehet, hogy az edigital akarja kiszórni így fű alatt a szürkeimportos boxokat?

-
RichieTri
senior tag
Alzas szállítást ha Alzaboxba kértem hogy tudom átvenni?
Kapok értesítőt ha már mehetek érte?
Vagy a megadott időpont után már ott lesz? -
törölt tag
válasz
Gyuresz
üzenetére
Azért az elég furcsa, hogy csak "elég gyanúsnak" tűnik a láthatóan orbitális kamu weboldal. Csak néhány egyértelmű jel, a teljesség igénye nélkül:
* nincs kapcsolati telefonszám
* nincsenek cégadatok, bankszámlaszám stb
* a social linkek egyike sem működik a footerben
* egyetlen "terméke van", az az X1X, ez csak egy landing page
* nincs home page, semmi más termék
* Az ÁSZF összelopkodott, és láthatóan túl generálisEz ne elég gyanús legyen senkinek, hanem a hasát fogva röhögjön rajta!
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Valoban! Teljesen igazatok van!
Konzolvilagnal az akcios Gold Livr-bol az ember mennyit vehet? Van erre limit szerintetek? En az oldalon csak azt lattam,hogy viszont eladokat nem szolgalnak ki vele.
-
mike1334
veterán
Game pass for pc kódot be tudom váltani az xboxos gpu-mba? Egyáltalán be lehet váltani xboxon vagy csak pc-n?
-
StLui
veterán
válasz
Gyuresz
üzenetére
Nem létezik ilyen cég a NAV adatbázisban
-
zbundy
aktív tag
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam a halo 5 the guardiant. Ez a halo univerzum nem az én világom. Nagyon nem és a gunplaytől sem voltam elájulva. 100 giga volt és a 2. pálya után ment az uninstall. Legalább ingyen volt. Megjelent egy lista a gamepassba idén és jövőre bekerülő játékokról és sajnos nem igazán tetszett illetve, ami tetszett az már megvan. 600 forintért 2021 januárig van gpu-m szóval még így is megérte
-
Zebu
addikt
Betoltam 3 évre. Csak annyi nem tetszik, hogy a többi family csoportban benne levő családtag nem tud magától letöltögetni, hanem nekem kell. De annyi baj legyen.

-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Köszönöm!
-
sysrq
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ez így mehetne az összefoglalóba.
Az ultimate nem a PC + Konzol? -
draco31
veterán
2 napja agyalok, hogy kell-e nekem egy all digital változat, csábító az a 42e-es ár.
Most az merült fel bennem, hogy pl a fortnite-hoz is kell a live gold, hogy tudjam játszani? -
Gyuresz
tag
Szép jó estét sziasztok
!
Valaki hallott már erről az AMAX Kft. Cégről, illetve a www.xboxland.hu oldalról, és az alábbi akciójukról:
[link]
?
Nekem elég gyanúsnak tűnik az egész úgy ahogy van, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre...
Szerintetek létezik ilyen
? -
XboxGamePass
senior tag
válasz
yuing
üzenetére
Xbox Live Gold - Ahhoz kell, hogy tudj online multiplayer játszani és ad havi 3? játékot.
Xbox Game Pass - Előfizetsz arra, hogy tudj 200+ játékkal. Nem kell megvenned külön külön a játékokat, amíg él addig mennek a benne levő digitális játékok.
Az Xbox Game Pass Ultimate pedig tartalmazza ezt a kettő előfizetést.
-
sysrq
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ez engem is érdekelne, nem volt még konzolom, ha valamit rövidítetek az nem annyira érthető egy kívülállónak. A keresőt is nehezebb használni ha nem tudom mire is kellene rákeresnem.
-
Gaby
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi. Kiderült hogy a másik fiókom volt bejelentkezve :-)
Home-olás megoldható online is konzol nélkül? Rokon szeretné használni a játékaim addig is míg az enyém úton van
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Mivel lenne érdemes kezdeni? Az összefoglalót átböngésztem, ott a Goldról találtam leírást, a Game Pass egyelőre sötét folt, az xbox oldalán látom, hogy most minimális ráfordítást jelent az első három hónapban.
-
Gaby
tag
Sziasztok!
Pár napja eladtam az XBOX One 500GB FAT konzolom. Minden adatot töröltem róla hogy az új tulaj tiszta lappal induljon. Az X amint rendeltem még nem jött meg. Gondoltam addig is körülnézek a fiókomban és azt tapasztaltam hogy eltűntek az achievement pontjaim valamint nem látok egy megvásárolt játékomat se. Ez visszaáll ha bejelentkezek az új gépemen? Köszi! -
Zebu
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
igen csak azt. és ez a rohadék trial nem adódik össze.
Meddig lesz ez az UGP upgrade akció?
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Na látod lehet hogy keverem. Megnézem este mit is kaptam a géphez😃
-
bobalazs
nagyúr
[link] (fél perces vidi) Sziasztok, van ez a probléma az xboxal, egy haverom megkért hátha tudtok rá valami okosat mondani.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Na várjunk. Game Pass, meg a Game Pass Ultimate más tészta. Mi a cél? Igen, előbb aktiválni kell minél több Goldot, vagy sima Game Passt és utána Ultimatet venni legolcsóbban, ha van 300 Ft-os ajánlat akkor azt. (Ha nem keverted a Game Passt az Ultimate-el akkor bocsi, csak nehogy kavarodás legyen
) -
Medocsabi
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ezesetben valaki aki nem aktivalt még első hó ingyenes gamepasst,akkor Adnék neki ilyen kódot. Csak előtte vegyen sok goldot,hogy megérje :)
-
Medocsabi
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Értelek titeket,de nem értek egyet veletek. Ettől még mindenkit szeretek :) egyébiránt a pingponglabda jól jött mert van ilyen kis artengo benti pingpong asztalunk de nincs hozzá labda,a fülhallgatót megkapta papám a kórházban a kis rádiójához pöpec,lufi meg majd a kersztfiam szülinapjara lesz,már önként jelentkeztem dekorálni mint jofej kersztszülő😃😃
-
Medocsabi
addikt
Ha valaki az ingyenes 1 hónap gamepasst váltja be,de előtte vesz goldot akkor is átrakja GPU-re? :)
-
EmThor
addikt
Végre kijött a javítás az Outer World-höz. Megoldották a betűméretet (menüben lehet állítani), és a hiányzó fű is jelen van, nagyon kopár volt nélküle a táj. #grassgate
-
Madoc
veterán
Na, nem fog menni az xcloud mert a tesztnél elakad hibával hogy nincs meg a 4,8Mbps. De csak szerinte nincs mert gyakorlatban 12 van. Elengedtem.
-
Madoc
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De van.
-
Zebu
addikt
Jól gondolom, hogy úgyis müködik, hogy a sajat accountomhoz adom a live gold elöfizetéseket es frissitem ultimate-re, akkor az boxon mindenkinek elérthetö lesz?
bárki aki belép és le is tud tölteni jatekokat. Ugye?
pluszban a sajat accounttal akkor ez pcn is elerheto lesz. Ugye?
-
Döglött Róka
veterán
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Beállítási és vásárlási segítséget szeretnék tőletek kérni.
Xbox one sBeállítás:
Szoktak a gyerekek beszélgetni fülesen keresztül ami a konzolba van csatlakoztatva.
Itt szokott zajlani a társalgás.
A játék hangok, efektek meg a tv hangszórójában szokott szólni.
Be lehet állítani, hogy a felhasználók beszélgetése és a játék hangok is a konzolra csatlakoztatott fülesen szóljanak?Vásárlás:
Szeretnék vásárolni egy fejhallgatót amiben van mikrofon is.
Ezt akarom csatlakoztatni a konzolba a fentebbi beállításokkal használva.
Ez jó lehet?
Vagy valami hasonlót tudtok ajánlani 10 eft körül.
Tudom nem csúcs de most hirtelen tesztnek jó. -
rumos XIII
aktív tag
Időpontot lehet tudni, hogy a witcher 3 mikor kerül be a gamepassba?
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
En most vettem a Westendbe. Kivaltottam ezt a KV Mastercardot es megvettem egybol.
-
NemMo
őstag
Meg lehet valahogy nézni a dashboardon, hogy egyes játékkal mennyit játszottam vagy játékon belül lehet csak?
-
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igazából nem. Nem érint az Alzás rendelés egyáltalán nem akarom a 23 hónapos garis gépem 24 hónaposra cserélni.

-
RudY
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Gyakorlatilag az Alza elqrta ezt a kuponozást, mert nem került blokkolásra a kuponok összevonásának lehetősége. Tehát nem kényszerből tolnak rá apró mütyürkéket a vásárlókra, hanem egy hibából, ami valójában nem is biztos, hogy az. Sok olyan terméket eladnak így, ami jóval drágább (NAS, HDD, SSD stb.), mint máshol. de a kuponozás egyszerűen vonzó és csábítja az embereket, még akkor is vevőcsalogató, ha egyes termékek kicsit esetleg ár alatt is mennek el.
Amúgy a "feleslegesen" vásárolt kuponos kütyüket nyugodtan oda lehet adogatni ajándékba így év végén, a csóró srácoknak és a szervezetek a seggüket a földhöz verik értük örömükben. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Írják, h dobozos. Az Xbox játékokat vagy dobozosként vagy digitális kódként árulják. Nincs olyan mint PC-n (tudomásom szerint), h kinyitod a dobozt és találsz benne egy kódot.
Bogyi007: Ezt jól benézted.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Micsurin
üzenetére
Lehet, hogy Dragon Mass Anthem lesz az
[Kérsz egy teát valamikor?] -
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Anthem rework, plusz ez... Oh no, noo csak egy Mass Anthemet ne merjenek visszaböffenteni...
-
Bogyi007
veterán
Ha történetesen akarnék egy X-et venni és ezekkel a kacatokkal lehúznám az árát, akkor most egy antizöld genya lennék tehát?!
Maradjatok már! Jó hogy nem ezért érezze magát az ember már rosszul....
Ennyi erővel ne is vegyünk konzolt mert azzal is energiát használunk el és hogy energia legyen hozzá a bolygónkat is tönkre tesszük...
Ajvé....

-
Drótszamár
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm! Akkor nem jó nekem.
Ez miből lehet eldönteni? Van erről lista valahol? Vagy a dobozról kiderül?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Lemezes.
-
Drótszamár
őstag
Sziasztok!
Egy láma kérdés.
Ez a Forza Horizon 4 lemezes változat, vagy csak letöltő kód van a dobozban? [ALZA]
-
StLui
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Örülök, hogy többeteknek átment
-
Zebu
addikt
Tényleg, live gold és ultimate pass is 300 huf.
megcsinalhatom hogy live goldot es utana az ultimate passt is megveszem? Mukodik ugy?
más!
tegnap aktivaltam az 1 honap goldot amot a boxhoz adtak es ratoltam 14 napot pluszban amit a kontrollerhez adtak. Viszont ha az elofizetest nezem caak 12.18-ig irja. Pedig ott van a 2 kod bevaltas. Ez hogy lehet?
-
persil
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jo kerdes igazabol, bar en spec azon sem lepodnek meg, ha nem is igy terveztek volna az egeszet.
Most erted 200 forintos kabelkotegelore nem hiszem, hogy akarnanak tobb ezer penz engedmenyt adni. :D
A kuponon az all, hogy adott termekkategoriaban, bizonyos ertekhatar folott. Szoval veszel 12 ezerert kabelkotegelot es abbol lejon 2 ezer.(most nincs elottem, csak ranfom szamokat mondtam) A konzol meg nem szamit haztartasi kisgepnek, azert, mert mellevagunk egy 150 forintos krumplihamozot. :D
Csak n+1 leadott rendelesnel mar ego lenne visszakozni. :D -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nulla utàn egy a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szeretnék fiókot váltani, hogy máshova töltse fel a képeket, de nem tudom így hogyan kellene.

?