- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélanéni
őstag
válasz
MCGaiwer #28890 üzenetére
Csá, bocs, csak most vettem észre, hogy írtál.
Jaja újra tolom a témát, 3 év kihagyás után!! Nem régóta, aug. vége óta játszok, most van egy kis időm, meg olcsóbb is lett meg gyorsabb a fejlődés. Reményeink szerint februárban születik a második gyermekünk, addig még kiélem magamÉs te azóta is rendületlenül tolod?
-
szilchi
őstag
válasz
MCGaiwer #27849 üzenetére
Lehet itt már nem 1,5 millió XP lesz hanem szintenként 2-2,5 millió
Mondjuk felőlem lehet 3 millió is,én még a 3. 80-as karakter után sem untam meg a szintezést
.
Más.Rugó fel tud tenni mindkét fegyverére titanium weapon chaint?Én nem fogja törölni a +50 AP enchantot?Jól jönne az a plusz hit rating.
-
Wolverine
félisten
válasz
MCGaiwer #27404 üzenetére
Nem egészen; ha dodge-olsz, az is GCD-t csinál magának, és volt olyan, hogy az sem járt le és megint jött a claw. (amúgy én is tudom, hogy a grip és a kis ütés van egy GCD-n, meg a dodge és a nagy ütés a másikon
)
Skyhunter, fejlődni BM talenten érdemes. A Skinning+LW jó lesz neked, de sok pénzt nem fogsz keresni vele. A petnél én Tenacity petet használnék - teknős, medve, malac...
-
Wolverine
félisten
válasz
MCGaiwer #27400 üzenetére
Nem egyszer jártam már úgy, hogy a dodge még CD-n volt és máris jött a következő claw - szerintem 1-2 mindenképpen be fog csúszni a p2 előtt. és a p2-ban a másodpercenként +3% hp hamar elkezd fájni, pláne, mert a szájnyitást érdemes 10-12 stackig tolni, mielőtt megpróbálod leszúrni...
-
Wolverine
félisten
-
FefeeX
veterán
válasz
MCGaiwer #24560 üzenetére
OK, még egy kérdés, illetve kettő.
Lassan 3 gearem lesz. Kettő már van, a trinketeken meg az övön kívül már a DPS is full epic.
1. milyen stat fontos (sorrendben) dps gearen
2. ugyanez PVP-reElmondom kb mire gondoltam:
1. hit>crit>exp>str
2. crit>str>stam>res (ha megvan mondjuk 400 res)És köszi a sok helpet, mindenkinek
-
FefeeX
veterán
válasz
MCGaiwer #24557 üzenetére
jaja elneveztem így, gondoltam érthető lesz, mert saját neve nincs...
Tudom hogy mást jelent, ezért a szövegkörnyezetre bíztam
Parry teteje 60exp, az 496 rating, annyit kb lehetetlen összeszedni, erre is írtam amit írtam, mindennek nem lehet megfelelni
Első körben akkor kikukázom a +100 hitet, aztán majd meglássuk tudok-e rá még expet tolni...
(ugye jól tudom, hogy aggrot csak a miss nem generál, a dodge meg a parry igen? )
-
FefeeX
veterán
válasz
MCGaiwer #24554 üzenetére
Pedig tipikus dolog, hogy ha gyakran akarsz eztis-aztis csinálni, és mindenben maxot akarsz nyújtani, az lehetetlen. Áttalentelhetsz mindig, és annyi pénzed rámegy, hogy a PVP és a RAID-ek közt folyamatosan farmolhatsz, és tényleg ott tartasz, hogy életed már nem marad, mert különben nem tudnál legjobb lenni mindenhol (mármint a legjobb az az egyéni lehetőségtől függően értendő)
Itt jön szóba a kompromisszumos megoldás. Kicsit közé talentelsz, és máris jó lesz mindenre, ha nem is a legjobb, de mondjuk a suffer 50%-0% helyett lesz suffer 10%-10%, ami máris elviselhetőbb, ha két dolgot is akarsz csinálni.És a következő fokozat, amit én csináltam, hogy kiraktam egy unholy dps-tank talentet, csakhogy előre nem számoltam, és a lichborn-ra pont nem lett elég a talent, valamint azóta PVP-znék is de arra meg aztán főleg nem jó, mert vannak benn olyanok amik DPS és tankként is jók, kellenek PVE-be, PVPre viszont teljesen felesleges. Egy szó mint száz, van 9 felesleges talentpontom froston, aminek gyakorlati haszna nem sok van...
Miért nem retalentelek? Mert nem tudom eldönteni, merre rakjam el, merre mozduljon az a százalék, mert ugye igyekeznék a legjobbat kirakni valamerre, de attól már kb 2 másik oldal sérülne, így várom a 3.1-et az ingyen retalenttel meg a dual talenttel (persze ez az én hülyeségem, ezzel tisztában vagyok) - tankolni viszont érdekesmód nagyon jól tudok a jelenlegi talenten.
Ergo 3.1-en is úgy hiszem, lesz egy tank talentem és egy PVP, de mindkettő unholy.
(amúgy a gombok talenthez igazodását, vagy gearhez igazodását nem lehet valami programmal szabályozni? Csak mert a másik nagy problémám, hogy arénában icy touch spam kell, meg egy csomó mindent nem használnék amit tankolásban gyakran, ezzel szemben mást meg gyakrabban)
Na most jól megaszondtam, bocsi kicsit néhol értelmetlennek tűnik, sokat melóztam(zom) ma...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
MCGaiwer #24552 üzenetére
WG-n ökörködni gyakorlatilag bármilyen talenttel lehet jelenleg, én odamentem full raid talenten, s lazán öltem bárkit... szóval hogy WG jó a talent az nem jelent semmit
Amúgy teljesen felesleges belemenni ebbe, hogy ő gagyi talenttel nyomja-e vagy sem, hogy gáz-e az a 2600 dps vagy sem... ezt a klánja dönti el, ha neki, nekik megfelel ez, akkor tökéletes a dolog. Attól, hogy te hardcore klánban vagy, nem jelenti azt, hogy mindenkinek úgy kéne nyomnia. Alapvetően ez egy játék, csak úgy érdemes játszani, ahogy még élvezi is az ember. Ettől független respect nektek, de teljesen felesleges mindenkire ezt a stílust ráerőltetni.
-
Arnold2
őstag
válasz
MCGaiwer #24550 üzenetére
Értem én mire gondolsz, de az csak Sapphiron fight volt. A többinél nyugi, van bőven DPS. Habár most egyre több low geareset viszünk hogy szerezzenek tapasztalatot és vagy geart, mert utóbbi időben megszaporodott a DE-k száma a lootoknál.
Ez nem egy 3 az 1-ben talent. Mindenről meg tudom indokolni miért oda került ahova. Panasz eddig nem érkezett rám. S ne felejtsük el, hogy a lock (úgy általában) supporter class. Én is megtehetném, hogy átmegyek afflira vagy felveszem a Felguardos talentet és DPS huszár leszek. De nem én vagyok egyedül a raidben. -
Wolverine
félisten
-
!player!
aktív tag
válasz
MCGaiwer #23141 üzenetére
Panda az addon neve, érdemes bindelni v.melyik gombra a megnyitását.
Megnyitod megjeleni egy lista azokrol az itemekről amiket DE-ni vagy prospectelni tudsz rákattintasz és DE-olja. Érdemes beállítani az autolootot.
Ha tud v.ki ennél jobb megoldást az irjon.Dio3 tuti, hogy nem lesz idén szerintem.
-
Wolverine
félisten
válasz
MCGaiwer #22493 üzenetére
A Gathererben be van kapcsolva a szinkronizálás guilddel? Az foghatja az adatforgalmat és okozhat fps-esést... a QuestHelperről nem is beszélve. Esetleg tedd fel egy próba kedvéért az OptionlessHouse-t, és nézd meg, van-e kimagaslóan nagy CPU/RAM-terhelést okozó addon; ha van, nyírd ki, és nézd meg utána is. Mindenesetre az én gépem se jobb a tiednél, de Northrenden is elboldogulok 20-25 fps körül, csak Dalaranban és egyéb tömegben van diavetítésem...
Arnold: ugyan, én csak a szintezéshez meg az addonokhoz értek valamennyire
-
steveetm
őstag
válasz
MCGaiwer #21224 üzenetére
GCE-vel kezdem, mert az egyszerűbb. Totál tök
Ha nem húzol el nagyon az átlagártól, akkor megveszik, akármennyid van. 29g ig le szokott esni nálunk, de a 340g-s stackek el szoktak menni, ott nem igazán pakolok alá.
Ja, és van, hogy nulla lesser essence van bent. Ilyenkor inkább azt pakolom be, 3-4g vel többet kaszálsz rajta mintah greaterként adnád
Dust. Régebben egyesével pakoltam, de ez már rohadt unalmas. Egyébként van mindig egy átlagár, ami körül, ha berakod, reggelre elmegy. Nálunk ez most 4.5g körül mozog, 4g alatt instant viszik kb. fölötte meg talán. 10es stack egyébként még egy jó buli, ott 5g /db ért néha egész jól el lehet passzolni, de azt nem nagyon szoktam csinálni, fel van osztva a piac^^. Igazából megvárom az éjfélt-fél egyet, és 1 copperel alápakolok, ha nem valami idióta undercut van már bent alapból(szóval 3,9-max 3,8g /db ig, 20as stackekkel). Mármint a mostani árainkkal számolva, ha konkrétan érdekel, az 1 heti átlag 80%-a alá nem szeretek menni.
Igazából az időt kell csak jól elkapni, a múlthéten éjjel indult be a bolt állandóan, ha kell valakinek, még 88g /stackért is megveszik, de azért ez ritka mostanában
Ja, és van most egy enchant amit visznak mint a cukrot, napi 5-6 eddig elment, chest - super stats. kb fillérekbe kerül, és 75-80g
Üdv.: steveetm
-
Wolverine
félisten
válasz
MCGaiwer #19537 üzenetére
Valóban, csak épp szvsz nem mindegy, hogy egy questet akkor csinálsz meg, amikor ad valami hasznosat, vagy akkor, amikor már erősen zöld és nem kihívás...
Én úgy saccolom, hogy kb. Sholazarban leszek 80-as a fele körül, és utána ott lesz még Sholazar másik fele, Zul'Drak, Storm Peaks és Icecrown... A firstök más kérdés. Engem rohadtul nem érdekelnek, de tény, hogy a PE-nél számítani fognak erősen - remélem, Al'ar után újra lesz top 20-as killjük
-
Viktor77
titán
-
Ribi
nagyúr
válasz
MCGaiwer #19013 üzenetére
Én sem voltam zombi a palammal, csak ha sokan ütöttek. Ez 2x fordult elő.
1: satraban epp zombit irtottam, amikor az egész gyakorlatozó bagázs egyszerre változott zombivá, 2 sec alatt zombi lettem.
2: shatrabol mentem SW-be. Amint átértem, a portal teremben üt kb 20 zombi, bubizni sem volt időm.Én sem akartam soha zombi lenni, de van hogy elkerülhetetlen.
Viszont az ufótámadásoknál ott szoktam lenni. Már mindent megvettem amit lehetett.
Palaval irreálisan egyszerű irtani őket. Azsharaban nagyonkevesen voltak és 3-4esével húztam őket. Ezzel szemben a lockal, jóval erősebb gearben egyesével huzogatva is meg-meg kellett állni. Igaz raidre van beállítva, nem önfenttartásra.Ja és Ilcsin felbuzdulva benéztünk SWP-be és második nap lement az első 2 boss.
-
Viktor77
titán
válasz
MCGaiwer #19017 üzenetére
Amióta játszom, egyetlen karim van, a palám.
Nekem magas amit írsz.
MOD: Ma nem raideltem, de most olvasom a honlapunkon, hogy KJ down by Amnesia.
Tudom nem nagy szám (már) de mégis.
28%-os tryon voltam, nagyon nehéz fight még így is. Minden respect azoknak akik nerf és patch elött lenyomták, nem is tudom hogy volt lehetséges. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
MCGaiwer #19013 üzenetére
Ma mennyit voltál online? Mert eddig nem volt gond megúszni, de a mai 1 perces debuffal, úgy, hogy ha üt egy zombi, akkor csökken a debuff ideje. Gyakorlatilag ha úgy fertőződtél meg, hogy ütött egy zombi, akkor nem sok esélyed volt leszedni magadról. Persze ha nem voltál nagyvárosban, akkor továbbra se volt nehéz
-
-conrad-
addikt
válasz
MCGaiwer #18991 üzenetére
Execute-ot tudom, általánosságban beszéltem.
Pl. a papommal akkora spelldamage-em van, hogy kinuke-olni könnyebb vele valakit mint pvp gearben, viszont könnyebben megesznek ebben a gearben, mert semmi hp-m meg resim nincs.
Warrinál több az AP meg a crit meg az armor ignore. -
-
Nevar
aktív tag
válasz
MCGaiwer #18945 üzenetére
Én a saját szememmel nem láttam, egy haver írt rám ingame és másolta be egy dev postját a sudden deathről, de hogy pontosan honnan azt nem tudom. Az volt benne, hogy nerfelni akarták a sudden deathet, de nem találtak olyan módot rá ami mindenkinek megfelelt volna, így marad a jelenlegi állapotában.
-
SzlobiG
félisten
válasz
MCGaiwer #18938 üzenetére
"pve gear és az execute közötti párhuzam. lol..."
Pff...ezzel csak annyit akartam közölni, hogy nem kell a 6K-s executehoz full s4, hogy bg-n osztogasd, de látom te is átmentél már a nagyokos tapasztalt wowos formába gz hozzá ezt bírom, itt sokan úgy letudják nézni a másikat, mert hogy ők már xy éve wowoznak persze akinek nem inge nem veszi magára, ahogy a mondás szól...
Offot befejeztem.
-
válasz
MCGaiwer #18940 üzenetére
Viszont tudod az, aki mondjuk 10 évig Forma1ben versenyzett, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ugyanolyan lassan tudja megszerezni egy Túraautóbajnokság "apróságaiban rejlő tudást".
Ha már itt tartunk: te kezdtél el személyeskedni, egy olyan témában, ahol nem az én múltamról beszélgettünk, hanem a retri palákat érintő nerfről. Belátom, hiba volt neked válaszolni. Egyrészt emlékszem a nem is olyan régen a palákra tett megjegyzésedet (amiből valóban egyből lejött nekem, hogy majd 3 éve játszol, éreztem a tudást és a tapasztalatot benne), másrészt meg nem volt köze a témához. Továbbá sehol nem írtam, hogy én vagyok az izigvérigno.1 és ami nekem nem megy az már szar.
-
válasz
MCGaiwer #18931 üzenetére
Nézzél utánnam. Stílusodból itélve már akkor mmorpgkben pvpztem, amikor te még a betárcsázós modemmel próbáltad elérni a lego honlapját.
Az idővel kapcsolatban: Tudod nem mindenkinek kell mindent 15x elmagyarázni, hogy felfogja, elképzelhető, hogy egyesek elég gyorsan átlátnak, megértenek bizonyos dolgokat.
Ha meg az ész osztásánál tartunk, ha jól emlékszem a legutóbbi kirohanásodnak is sikere volt.
-
Nevar
aktív tag
válasz
MCGaiwer #18924 üzenetére
BG-n a zöld geares clothosba ha proccol a sudden death és éppen critel rá az execute full rage-en, szóval nem sűrűn.
Amúgy a retripala jelenlegi damage tényleg iszonyat durva lett, ilyen s1-s2 geares pala leownol, pedig képben vagyok a classomat illetően, de nem lehet vele mit csinálni armson, prot talenten van némi esélyem. Nem tudom, hogy lvl80on mi lesz, de most olyan szinten OP lett, hogy szinte semmivel se lehet elverni. ESL közvetítést nemtom néztétek-e, de már a kommentátorok is röhögtek a pala dps-én, hogy milyen durva.
Egyik pala haverom, (aki stormscalen játszott Athenével is) mesélte, hogy áttalentelt retrire 3 év holy után, és mekkora noskill faceroll class lett, 2 hiteli a clothosokat kb, pedig nem is maxos gearje van. 2300+os pvpsről van szó, ha már ő is azt mondja, hogy túl imba a retri, akkor tényleg az. Warrior prot ág is megérdemelne egy kis nerfet szerintem, jelenleg mindenben sokkalta jobb mint az arms, egyedül a healing debuff hiányzik. Már látom milyen durva prot wari, subtlety rugó, pala/druid setupok lesznek, ha nem változtatnak rajta.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
MCGaiwer #18887 üzenetére
Akkor amit linkeltem talent az jó is, nem? Ezek után mégjobban bánom, hogy nem vittem az offhand azzinothot.
Még egy kérdés a "vérzős" armsra, akkor azt úgy kell, hogy a rendet folyamatosan a bosson tartani amikor mehet az overpower, akkor azt tolni, de ahogy lehet berserkbe legyek azt mennyen a slam+MS? Eléggé stance dance a dolog így.
-
-conrad-
addikt
válasz
MCGaiwer #18775 üzenetére
Ha az a talent 33/28/0 amit a wws ír, akkor nem tudom... nem hozza be jól, de így nem érsz el semmilyen jó talentet: flurry, bloodthirst, ill. másik ágon sudden death.
Van, hogy az arms warri van előtted és van, hogy Te vezetsz, de nem tudom mivel.. milyen fegyvereid vannak? Összerakod a talentet? Így csak tippelni tudok. -
-conrad-
addikt
válasz
MCGaiwer #18770 üzenetére
Hazaérek és megnézem.
SzobiG:
Hazaérek, és mutatok neked egy talentet;
Azzal próbáld ki battle stance-ben azt, hogy felrakod a rendet, MS+slam spam amikor nincs procc, overpower mikor csak lehet és execute. Ezzel unbuffed +300 dps-t toltam bele a target dummy-ba. Ha megszokod akkor csak jól jársz, ha hit-re és nem crit-re proccol majd az execute. -
SzlobiG
félisten
válasz
MCGaiwer #18767 üzenetére
Pedig nagyon brutál...kétlezes axeval tolom slamat spammelem ha ms-nak lejárt a cd-je akkor azonnal meg ha mehet az execute, akkor azt.
Meg a rendet egyáltalán nem használom mert ahhoz átkell mennem battle stancebe és nem éri meg...a parry az azért van ha néha tankolni kell.
Te ezzel a talentel két egykezes fegyóval tolod?
Mod: conrad rátapintott a lényegre.
-
Nevar
aktív tag
válasz
MCGaiwer #18141 üzenetére
Velük majd ESL-en játszunk, viszonylag soká, Nihilummal elvileg januárra vagyunk kiírva. Csak nem tudom hogy lvl70es lesz a tournament már akkor, vagy lvl80as
Kicsit igénytelen már ilyenkor tournamentet kezdeni, de mi csak erre tudtunk menni sajna. Akárhogy is, azokat tuti frapselem majd
-
Ribi
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz
MCGaiwer #17668 üzenetére
Honnan töltötted le? Ha nem a WoWAce-ről, akkor nem a legfrissebb van neked. (Viktor, amúgy egy baja van: a Rock frameworkre épül, amit már a fejlesztője is a sorsára hagyott, így várhatóan a 3.0-val meg fog halni.)
Amúgy én ismét az ag_UF-ra szavazok, a legfrissebb, Ace3-as kiadásra. -
válasz
MCGaiwer #17442 üzenetére
Ez az eszköz amúgy, hogy működik pontosan? Ha jól tudom, akkor az acc managernél kell hozzáadni, de, hogy kommunikál az eszköz a serverrel az egyedi kódok miatt? Vagy csak az eszköz széria számához tartozik mondjuk egy bizonyos mennyiségű random generált kulcs, és azokat ismételgeti?
-
LucifeI2
őstag
válasz
MCGaiwer #17083 üzenetére
Azért nem egészen noob aki nem éri el a 2000-t. Egyedül nem tudsz felmenni 2000-re, ahhoz kell egy vagy több másik jó játékos is. Nevarnak meg nekem is pl. 1600-1700-as ratingünk volt még s1-be, mert nem voltak érteles csapattársak.
Nevar: Az a helyzet, hogy nem tudom.
Bőség zavara.
A Warriorom és a Rugóm majdnem full s4 mind a kettő, a papomnak viszont van némi alap shadow PvE gearje, TBC elején még PvE-ztem vele. De warrioral vagy a rugóval mennék inkább, csak lehet, hogy már sok van belőle meg ugye te is warriorral jönnél gondolom. Vagy a zöld gearelt Kollektiv shamanoddal?
-
SzlobiG
félisten
válasz
MCGaiwer #17075 üzenetére
Ezt átéltem én is...összeolvadtunk még nyár előtt egy másik klánnal mert ember hiányba szenvedtünk vagy is nem jött össze a kellő fő egy raid indítására és hát muszály volt, egy ideig ment is elég jól haladtunk aztán elkezdőttek a baszogatások a milyeink elkezdték piszkálni a másikakat, hogy milyen noobok,lámák stb-stb, aztán egyszercsak megunták és kilépett mindenki, vagy is akik átjöttek na onnantól vége volt a guildnak...
A conflictról meg annyit, hogy amikor nagy bajba volta szintén még nyár előtt kilépkedtek az alap emberek sokan átmentek eclipse+hasonló helyekre olyan emberek bekerültek akik pl nálunk voltak és még az elétükbe nem látták Hyjal-t+BT-t, de nem kellett egy hónap már T6-ba szaladgált a skilljéről meg nem is beszélve. Szal szinte az jutott be oda aki akart...de én akkor se mennék hallgatni a radi leader (sztem tudjáok ki) szapulásait ordibálásait ha az lenne az utolsó klán BS-en.
Sok rosszat hallottam már egy raid menetről ott...
Nevar: Én is ezt sajnáltam, hogy a PVE részét nem láttam a játéknak ezért hagytam abba a PVP-s karit és inkább PVE-zek, de nem bántam meg mert sokkal jobban tetszik, igaz közel se értem el olyan eredményeket mint te, de már úgy is full brutalba vagy nincs mit kiszedned szal próbáld meg.
Lucifer: Egy-két kiegészítővel nem rossz a PVP-s cucc se, addig ameddig nem szerzel PVE-s cuccokat pl nálunk az Arms warrin elég sok PVP-s cucc van, de megvan neki a hit cap-ja és jól is tolja(ta).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged