Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sztivo

őstag

válasz Beaumont #102110 üzenetére

Ami neked tetszik, de tényleg. Én 6 classt vittem fel 70-re és játszottam endgame-t (nyilván nem minddel olyan magas szinten), de leredukálódott 2-re, amivel szívesen játszom.
    Ha időd engedi próbálgasd, vagy pedig ott a 60as trial és nézd meg. Most jöhetnék mindenféle tier listtel meg mi a meta, de felesleges kényszeríteni magad a metara (tudom, nem volt róla szó).
    Class ami tetszik > meta class, erre törekedj. Sokszor futottam bele olyan playerbe, aki csak azért játszott az adott speccel, mert meta volt, de a gyerek semmit nem ért, látszott rajta. Ami neked tetszik, abba fektess több időt, legyél vele jó és élvezni fogod a játékot, tapasztalatból mondom :)
    De ha egy tippet elfogadsz, és esetleg belecsöppennél a HC/Mythic raidbe és/vagy Mythic+ dungeonökbe, lehetőleg olyan classokat nézegess, aminek van sruvivability/self heal/egyéb hasznos képessége (pl combat ress), mert ha egyből egy nehezebb speccel akarsz nekimenni, az igencsak elveheti a kedved.

Új hozzászólás Aktív témák