-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Obj.268 a király 7.5-ben
vs JagdPz E-100. Mert... jobban rejtőzik. Szemből jól páncélozott/döntött (??) 299 penes JagPzE100-al lepattantam Elég nagyot sebez (mindig 850 felett ha én vagyok a célpontja), gyorsabban tölt és pontosabb a lövege.Ha lehetne a kettő közül választani, biztos az orosz TD-t választanám.
Már 2x is sikerült 1vs1-ben összeakadni vele, mindkétszer én vesztettem JE-ben.---
A BatChat-ot nem tudom kiismerni vagy hamar kilőnek, vagy sikerül 4 tárat is kiereszteni csúnya mészárlással. Ált. nem tőlem függ az eredmény. Ha béna az ellen akkor jó, de t54 1vs1-ben lenyom, és néha lehetetlen kivárni a reloadot, a medek lerohannak. A lövege elég pontos, de hátulról TD módban lövölözgetni... kicsit szégyen.
--
E-50m Vs T62A. Távolról fedezékből löttük egymás tornyát. Minden lövésünk talált.
Neki 4/3 penetrált, nekem 3/0.
Lehet hogy papir az a T62A, de tornya kemény és pattógos. Ki kell csalni fedezékből, hogy az alját lehessen lőni.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest