- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
forras2 #8005 üzenetére
Nagyon jó gép
Sajnos elég lassúcska, de erős a páncélja és mellé jó pattogós is (néha meglepően sokat kibír, jónéhány steel wallt gyűjtöttem össze vele).
Jó ágyúk is vannak rá, sokan a 85-öst szeretik, 120 pen 160 dmg; néhányan a 122-essel mint troll-gun szeretnek kisebb tankokat one-shotolni; nekem viszont az 57-es vált be legjobban: alig kisebb pen, mint a 85-ös: 112mm, alacsonyabb dmg 85, viszont bő duplája a ROF (így a dpm magasabb - amit tovább emel, hogy több lövésből nagyobb esélyed van felgyújtani vagy ammo-rackelni más tankokat) és jóval pontosabb is (sniper medálok). Ha top tier vagy, csúnya darálást lehet vele rendezni kis tankok között. (Nagyobb tankok ellen pedig szerintem a 85-ös is csak a vékonyabban páncélozott részeken hatásos).
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest