Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Nézd, ez, amit művelt, a minősített hülyeség kategória. Egy 18kmh végsebességű járművel két 60kmh sebességű Lorri és egy vagy kettő, ugyancsak gyors med után menni a hegyre, garantáltan nem fog semmihez odaérni.
Továbbá a gépe adottságainak is jobban megfelelt volna a jobb völgy, hiszen lassan fordul ha mellé / mögé kerülnének, a völgy viszont egy "cső", nehezen tudnának mögé kerülni. Tehát még saját jólfelfogott érdeke is az lett volna, hogy lemegy jobbra.
Alkalmi játékos kikupálódik, mire T28-ashoz ér, ahhoz már párezer csatán túl kell lennie.---
Tényleg egész csúnya ez a 105-ös ágyú az S35-ön, amint felraktam, első csatám egyből ilyen lett:
Victory!
Battle: Widepark 2012. július 15. 18:05:56
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 852
Credits received: 37 726
Battle Achievements: Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "I Class"
Tényleg kicsit (kicsit?) op. Szerintem a SU85-nél kicsit jobb:
- pontosabb ágyú (bár ROF alacsonyabb, 5.56 vs 6.82
- jóval nagyobb látótávolság, 400 vs 280, ami a SU85 legnagyobb gyengéje
- cserébe kisebb max és fordulási sebesség.
Tehát igazat adok Djureenak, ha a SU85-öt nerfelik, akkor ezt a lánctalpas kádat még jobban kéne.Dobi: én is nagyon szeretem az IS3-mat, s szerintem jó legénységgel még távolra is pontos. Pl az előző csatámban 400 m-ről lődöztem egy Löwét, előbb mozgás közben, majd úgy, hogy megállt és felém fordul, úgy pedig a frontpáncéljára lőve, s mind a 4 lövés talált és ütött. De mondjuk utána meg érdekes dolgokat csinált, 2x lőttem egy már lesérült IS4 oldalába a lánctalpra közvetlen közelről, és lepattant ill. 0 dmg.
Aktív témák
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest