-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
az a 320 nekem pl a kt-n úgy átlagba 270 mert szinte folyamatosan alul lő..
és nem mind1, hogy 390-es sebzés vagy 320-as sebzés kerül 1k creditbe...nem tudom neked milyen érzés mikor látod, hogy ilyen sebzéseket dob folyamatosan...240,260,240,260...egy kezemen megtudom számolni, hogy eddig a 105-ös német ágyú hányszor dobott 400-at.az orosz 390-es ágyúval pl a kv3-on egy jobb kör ahol 10-et sebzek már 40k-s bevételt hoz..mert szite mindig maxot dobott..
erre fel pl egy vk45a-val 10-el többet keleltt lőnöm, ahol még 7-el több "sebzett" és így értem el vele 45k-t....
csak épp -10k-val több lőszerkiadást jelentett ez a 7-el több sebző lövés...a bl9-el biztos nagyon jól lehet kihozni +-ba a kört vagy akár +10k-kat szerezni..de egy német 105-össel nem igazán mert még ha ilyen nagyon jó kört is megyek ahol pl 35-40k-s creditbevételt szerzek még így is a lőszer megeszi nagy részét szóval semmi extra bevétel mint pl néha egy-egy ilyen jó kör összeön az is-kv3 párossal ott nem rikta a +20k bevétel...
ezt pl egy azonos tierű német heavyvel nem lehet a sebzés miatt összehozni(a 88-asal pl még ha sokat sebzek akkor is örülök ha eléri a 30k-t...)
e-75 ilyen szempontból jobb azt könnye még 10k+-ba is kihozni mint a tigris2-t vagy a vk45a-t..hiába több a javítás..
Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest