Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Köszi a hitzone skin-t, 7.4 előtt én is használtam, de itt nem akartam berakni, mert egy dmg panel is elkrta az egész chatet.
Nekem még az alap torony van rajta, és nem nagyon lövik a kupolát, szerintem nincs is olyan jó gun depression-jük, vagy egyszerűen nem látnak rá a nagy toronytól.
Nekem nem nagyon gyullad, próbálom mindig az elejét mutatni, most is túléltem egy olyat, hogy Löwe elölről, Tigris hátulról szedett, és nem gyulladtam ki. 
----------------------------
Stauffenberg: Én a régi KV-t szerettem nagyon, avval van az egyetlen Böelter-em, emlékszek trollágyús voltam, de van még egy 7 killes vele, de az ZIS-6 volt és no Böelter. Igazából 7.3 után nem sokat játszottam vele, aztán el is adtam, csak a KV-1S az a tank, amit meghagytam, mert azt is imádom. Talán még visszaveszem, majd ha szeretném hogy fullos legyen az orosz tech fa, még csak 40k xp gyűlt össze rajta az unikornishoz.
Nekem ami nagyon pontatlan, az a D-25T, D-2-5T, D-2-5S trió, SU-100-on is néha eléggé annoying, hogy mellé megy, amikor egy TD-nek pontosnak kellene lennie.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- E-roller topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem még az alap torony van rajta, és nem nagyon lövik a kupolát, szerintem nincs is olyan jó gun depression-jük, vagy egyszerűen nem látnak rá a nagy toronytól.
Nekem nem nagyon gyullad, próbálom mindig az elejét mutatni, most is túléltem egy olyat, hogy Löwe elölről, Tigris hátulról szedett, és nem gyulladtam ki.