Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Dobi 562 #6389 üzenetére

Köszi a hitzone skin-t, 7.4 előtt én is használtam, de itt nem akartam berakni, mert egy dmg panel is elkrta az egész chatet. :) Nekem még az alap torony van rajta, és nem nagyon lövik a kupolát, szerintem nincs is olyan jó gun depression-jük, vagy egyszerűen nem látnak rá a nagy toronytól. :D Nekem nem nagyon gyullad, próbálom mindig az elejét mutatni, most is túléltem egy olyat, hogy Löwe elölről, Tigris hátulról szedett, és nem gyulladtam ki. :K

----------------------------

Stauffenberg: Én a régi KV-t szerettem nagyon, avval van az egyetlen Böelter-em, emlékszek trollágyús voltam, de van még egy 7 killes vele, de az ZIS-6 volt és no Böelter. Igazából 7.3 után nem sokat játszottam vele, aztán el is adtam, csak a KV-1S az a tank, amit meghagytam, mert azt is imádom. Talán még visszaveszem, majd ha szeretném hogy fullos legyen az orosz tech fa, még csak 40k xp gyűlt össze rajta az unikornishoz. :) Nekem ami nagyon pontatlan, az a D-25T, D-2-5T, D-2-5S trió, SU-100-on is néha eléggé annoying, hogy mellé megy, amikor egy TD-nek pontosnak kellene lennie.

Aktív témák