- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6389 üzenetére
Köszi a hitzone skin-t, 7.4 előtt én is használtam, de itt nem akartam berakni, mert egy dmg panel is elkrta az egész chatet.
Nekem még az alap torony van rajta, és nem nagyon lövik a kupolát, szerintem nincs is olyan jó gun depression-jük, vagy egyszerűen nem látnak rá a nagy toronytól.
Nekem nem nagyon gyullad, próbálom mindig az elejét mutatni, most is túléltem egy olyat, hogy Löwe elölről, Tigris hátulról szedett, és nem gyulladtam ki.
----------------------------
Stauffenberg: Én a régi KV-t szerettem nagyon, avval van az egyetlen Böelter-em, emlékszek trollágyús voltam, de van még egy 7 killes vele, de az ZIS-6 volt és no Böelter. Igazából 7.3 után nem sokat játszottam vele, aztán el is adtam, csak a KV-1S az a tank, amit meghagytam, mert azt is imádom. Talán még visszaveszem, majd ha szeretném hogy fullos legyen az orosz tech fa, még csak 40k xp gyűlt össze rajta az unikornishoz.
Nekem ami nagyon pontatlan, az a D-25T, D-2-5T, D-2-5S trió, SU-100-on is néha eléggé annoying, hogy mellé megy, amikor egy TD-nek pontosnak kellene lennie.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest