Hirdetés

Aktív témák

  • válasz Paul119 #6249 üzenetére

    Tegnap betámadott egy Type. T29-el voltam. Leláncolt és körbe körbe ment meg lőtt. na de amikor nem voltam láncolva akkor próbáltam nekimenni meg igyekeztem lekövetni. Mögöttem a dombról meg még valami AMX rakétatank is támogatta. Mi lett a vége?
    Hatalmas meglepetésre mindkettőt (!!) kilőttem. Ezen azt hiszem én döbbentem meg a legjobban mert a helyzetet látva én bizony már eltemettem magamat. A type elég jól pattogott rólam én meg mikor éppen elérte az áygóm őt ahogy körbecikázott lőttem és sebeztem. A kis AMX-et meg meguntam megvártam mikor rám akar lőni és előbújík aztán kinyírtam. Persze nem sok életem maradt már eleve sérülten kerültem ebbe a Typenak meg közel full élete volt ha jól emlékszem.
    Tegnap ez volt számomra a nap meglepetése. Amúgy alig várom hgy fullos legyen ez a dög jó legénységgel. Nagyon kíváncsi leszek akkor mit lehet vele alkotni mert már így is rettentően tetszik. Nekem személ szerint jobban bejön mint az IS pedig az már fullosan van meg korrekt legénységgel (asszem már csak az IS3-hoz kell rajta kb 30k xp). :)

    Més que un club!

Aktív témák