- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

fsb1000 nagyúr Igen.. a medek hátrányban lesznek, a TD-k előnyben. Elég lett volna a mostaniban kicsit növelni a sebzés arányát és valahogy belekombinálni a győzelmet (persze az nem csak a játékos érdeme, de azért nem mindegy hogy valakinek 60% vagy 42% a winratiója ) A V2 rendszer hibája hogy a tankosztályokat elég mereven specializálja, pedig a WG szerinti beosztást gyakran felülírja egy-egy konkrét csatában a tankállomány összetétele, de akár a tank tulajdonsága is. Lásd AMX 40. ----- Délután elgondolkodtam "Fel" felvetésén. 
 Miért is magas az effem Churchillel. Bár támadó játékot játszok legalább 5-6 alkalommal (100 csatából) visszamentem és én reseteletem.
 Ez is az eredményesség része hiszen megakadélyoztam az ellenfelet a győzelembem.
 De ezzel max 5-6 csatát tudtam megfordítani. A sebezgetés hasznosabbnak tünik, de láttam már replayokat, ahol a nagysebző a gyenge tankokra megy rá, miközben az ellenfél TOP-jai nyomulnak.
 A foglalás már kétértelmübb, mert van olyan tankom amivel minden 3. győzelemnél be tudnék állni capelni 20-30%-ra.
Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest