-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Igen.. a medek hátrányban lesznek, a TD-k előnyben.
Elég lett volna a mostaniban kicsit növelni a sebzés arányát és valahogy belekombinálni a győzelmet (persze az nem csak a játékos érdeme, de azért nem mindegy hogy valakinek 60% vagy 42% a winratiója )
A V2 rendszer hibája hogy a tankosztályokat elég mereven specializálja, pedig a WG szerinti beosztást gyakran felülírja egy-egy konkrét csatában a tankállomány összetétele, de akár a tank tulajdonsága is. Lásd AMX 40.
-----
Délután elgondolkodtam "Fel" felvetésén.
Miért is magas az effem Churchillel. Bár támadó játékot játszok legalább 5-6 alkalommal (100 csatából) visszamentem és én reseteletem.
Ez is az eredményesség része hiszen megakadélyoztam az ellenfelet a győzelembem.
De ezzel max 5-6 csatát tudtam megfordítani. A sebezgetés hasznosabbnak tünik, de láttam már replayokat, ahol a nagysebző a gyenge tankokra megy rá, miközben az ellenfél TOP-jai nyomulnak.
A foglalás már kétértelmübb, mert van olyan tankom amivel minden 3. győzelemnél be tudnék állni capelni 20-30%-ra.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest