- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
A T95 az egy kib@szott szörnyeteg.
Nekem az az egyetlen mumusom, amivel nem tudok mit kezdeni ha szembe találkozom vele.
Múltkor Tiger P-vel sikerült beszorítanom egyet. Csővel a házfal felé állt kanyarodás közben, én meg beálltam a seggébe. Nem tudott kanyarodni, én meg lövöldözgettem az egyik kupoláját és arról is pattantam 3-szor! Végül kilőttem de beleizzadtam.
A legdurvább jelenet amit láttam az az volt (ha jól emlékszem Steppes mapon), 3 T95 szakaszban megindult egyenesen előre a mezőn. Arty nem volt a csatában, a jobb és bal szárnyuk csak őket támogatta, hogy ne tudjunk az oldalukba kerülni. Ledarálták az egész csapatot.
Csak jöttek és jöttek, mi meg pattogtunk róluk és egyesével elhullottunk, azóta is kínoz az a csata rémálmaimban!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Witcher topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest