- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
A napokban vettem meg újra a Luchs-ot, elsőre valahogy nem akart összeállni vele a játék, de most már nagyon megkedveltem. Fürge, a löveg nem egy nagy szám, de a sebességget és a fordulékonyságot kihasználva könnyen tud gonosz dolgokat művelni. És ahogy elnéztem az upgrade toronynak már egész jó a páncélvédelme a jármű szerepéhez képest.
Aztán a megvettem a Leopard-ot is. Itt már nem volt olyan fényes a helyzet, egyelőre egyértelmű csalódás. A legjobb motorral is alig gyorsul, könnyen veszít a sebességből, a kanyarodás hihetetlen lassú (főleg a Luchs után). A löveg haszontalan, a páncélvédelem pedig elégtelen még nagy sebességnél is, mivel magas tier-be tartozó ellenfeleket kapok mindig és lista legaljáról is már majdnem lecsúszik szegény Leopard.
Ha nem tudok vele mit csinálni a patch után kirepítem a fenébe.
Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest