-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
7végén nem volt időm olvasni és annyit termeltetek, hogy mostanra értem a végére.

Láttam, hogy sokan még mindig szapulják szegény Tigrist. Meg kell, hogy védjem, mert szerintem nagyon jó tank, csak tudni kell, hogy hol és hogyan lehet használni eredményesen. NEM előre rohanva!
KV-1S is terítéken volt, nekem kettős érzésem van vele kapcsolatban, de azért szeretek vele játszani. Jóleső érzés, mikor 400 felett durrantok bele a szemben állóba.
Sajnos a 7végi eventtel kapcsolatban jól beszoptam, mert azt hittem, hogy a töltésgyorsító, venti és társaik lesznek féláron, de sajnos nem így van. :-( Pedig már nagyon rákészültem, hogy felszerelvényezek jó pár tankot.
Kérdés:Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem volna, hogy hol tudom megnézni azt, hogy egyes tankhoz pl hányas szintű venti kell vagy melyik töltésgyorsító, illetve célzásgyorsító - bár ez utóbbiban nem biztos, hogy van különbség?!? Ha esetleg, adja a jó ég és a közeljövőben lenne ilyen akció, akkor vennék előre a kiszemelt tankokhoz is, ezért szeretném megnézni előre.
Köszönöm a segítséget, infót.Amúgy nekünk szombaton egészen jól ment - 3as szakaszban toltuk - én nem érzékeltem lagg-ot, a pingem is az általános 35-70 között volt. Tegnapi nap viszont katasztrófa volt, VKDB-t nem is tudtam lecsillagozni 5 csatából sem
, de szenvedtem a többivel is. Kocsog WG nem vette figyelembe, hogy tegnap 1-el öregebb lettem.

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Hobby rádiós topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Robotporszívók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de szenvedtem a többivel is. Kocsog WG nem vette figyelembe, hogy tegnap 1-el öregebb lettem.