Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40973 üzenetére
Bocs hogy kesore valaszolok nektek, de most ertem haza melobol.
DIEGHO : nos igazad van, hogy az a +10-20 meter nem sok, viszont esetleg eselyt adunk a csapattarsunknak, hogy hatulrol eltrafalja az elottunk levo tankot.
Azert talan csikicsukis kozelharcban sem annyira haszontalan ez a designated target, mert esetleg ha 50 meternel tavolabb van az altalunk +2 mp-ig mutatott tank, adunk egy kis lehetoseget a tarsainknak, tuzersegnek, hogy bevigyenek neki 1 lovest.
Akkor az off road drivingot csak med es light tankokra javaslod ? Vagy egyik tipusre sem ?Utolag Tigris tema (mondjuk olvasom tovabb) : kivancsi lennek majd egy ilyen Tigrises videora, en szeretem a Tigrist, mert sok eletpontja van es jo a loveges.Ezt a szoknyas dolgot ki kell majd probaljam.
Amugy lattam az oktato videot amit a WOT adott ki, de altalaban nem jott be annyira ez a beforgatas, lehet en neztem el a szoget teszem azt fel.Akkor vegulis megiscsak hasznosnak iteled a BIA-t ? A videodat most fogom megnezni.
VHW : ez mind igaz, viszont en tavcsovel akkor 30%-ra, te csak 25%-ra latsz el, tehat en hamarabb latlak teged, jobban mondva messzebbrol, ha mindketten allunk.
Off road : akkor lehetseges, hogy ennek csak a furge tankokon van haszna, es szar terepen...
Lancolas : tudom hogy szar dolog, de azert nem mindennapos, minden csataban lehet nem lancolnak le.
A repair akkor lenne a legutosebb kepesseg, ha a sarga modult is meg tudna javitani.
Sajnos ezt nem tudja, es ha mar elhasznaltad a repair kit-et egy adott modulra, akkor ugyanolyan szarul farolsz ha ellottek a motrod, ugyanolyan lassan toltesz ha loszerrekes serulest kaptal, mintha nem is lenne repair-od, egyszoval az altalam vazolt 2 esetben qvara mindegy hogy van repair, vagy nincs - sajnos.Amugy a youtubon lattam egy videot annak idejen, hogy 100+100 repair skilles legenyseg + szerszamoslada, kb 2,5-3 masodperc alatt tette vissza a lancot.
BIA tema : valahogy ezeket is ki kellene probalgatni...kellenenek azonos tankkal rendelkezo egyenek, akinek a tankjan van BIA, es olyan akien nincs.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung galaxy watch 5 LTE 44mm 1év garanciával
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- Sony PlayStation 5 (PS5) játékkonzol
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest