- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
vendingo #39825 üzenetére
VK 3001 P ha megvan rá minden fejlesztés és sikerült 100%-ra felhúzni a legénységet elég kellemes, 1100-1600 között simán lehet vele sebezni még akkor is ha vannak bent 7-8-as tankok. Természetesen 8.8-as löveget használva. 10,5-es kb szerintem semmire nem jó.
Az elején szidni fogod, de ahogy fejlődik a legénység annál jobban megszereted. természetesen 1-1 ben KV1-S ellen macerád lesz, meg néha megijedsz a Tigrisektől és T29-ektől.
Alapjában véve azonban ha esetleg érdekel a TD ág is, akkor ez éri meg szerintem, mert így átugorhatsz 2 TD-t és egyből Ferdinand-od lehet utána meg Jagdtigered.
Más:
Leopard mindenkinél szenvedős vagy csak én vagyok balek hozzá? Egyszerűen nem fordul, nem gyorsul a T50-ek meg zúznak el mellettem.
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest