Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Micsurin #36968 üzenetére

Szvsz mindkettő nagyon jó, anno amikor 5x volt és prémium kód, akkor a IV-es nekem egy körből elit is lett. Minden 3-mas tankot feldobhat akár Tier 4-5-be is, a szerencsén múlik. A Cruiser III pedig kegyetlen OP Tier 2-ben, annyi baja van, hogy nincs páncélja és pontatlan egy cseppet.

(#36877) Cooper911: Kicsit én is pontatlanabbnak érzem a GwPanther-em 8.3 óta (eddig 51-es találati arány vele). A sebzésével nincs semmi gond, viszont mintha lassabban is célozna.

(#36681) pitepeti71: Antióchiai Szent kézigránát. :P

(#36922) Stauffenberg: Én még az első alkalommal beregeltem, meg is jött a 100 arany. Most hogy mondod, pont tegnap hívott a wg, hogy megnyertem a 8.3-as akcióból a Type 59-et, de mondtam nekik, hogy nem kell, mivel nekem van már egy. :C Bocs, ezt nem hagyhattam ki, eddig még egyszer sem hívtak fel.

(#36999) jimmy74: Nekem volt és szerettem, jó gép. Amerikai szintű függőleges lövegkitéríthetőség, szovjethez képest pontos löveg és erős frontpáncél. Bár a hasát a 200 mm átütésű lövegek beviszik, az UFP-je jobb, mint az IS-4-nek a vezető nyílását nem nézve. A nagy toronynak még a kupoláját sem lövi be minden, viszont a stock torony papír. Agilitása rossz, nehezen gyorsul, lejtőn viszont eléri akár az 50-et is. Nagyon lassan céloz, a töltésideje 100-as legénységgel, ventivel és töltésgyorsítóval 11,22 sec.

Aktív témák