Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dept
csendes tag
Hello!
Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új évet szeretnék kívánni mindenkinek.
VGA karit vennék a GTX 980 és GTX 980Ti között hezitálok.
Max FULL HD-ben játszom ennyit tud a monitorom és egyenlőre nem is szándékozom 4K-ra váltani.
Nagy vonalakban 50 ezer pénz a két kártya közti különbség.
Mennyire érdemes titániumot venni?
Kérném hozzáértő véleményeteket.
Köszönöm
Üdv
-
kisbancsa
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Oke oke, csinalok parat, ha kesz lesz akkor felrakom, a minosegert nem vallalok feleloseget...
-
Yllgrim
őstag
-
prime77
aktív tag
Na az engem is érdekelne,hogy egy Witcher 3 minden maxon full hd-ben hogyan fut mondjuk Novigradban.
Nvidia hairworks off/on módokban is megnézve,még a többi minden csuma.
Meg ami érdekelne egy GTA5 full hd-ban és minden csumán.Ami létezik minden,tehát az antialising is.
Még ha 25 fps is nem baj,legalább lássuk mit tud olyan beállításoknál ez a kari.
Persze ez egy 4790k-val lenne jó meg 8-16gb rammal.Ami látom neked pont meg van.
Ja és igen,ezek legyenek gameplayek.
Witchert láttam már novigradban egyébként.
50fps-el ment Nvidia hairworksel maxon full hdben.Hairworks nélkül meg 75-80 fps volt.
Viszont a GTA 5-t full hdben egy 4790k-val és egy gtx980ti-vel nem láttam még kimaxolva mindennel együtt.
Kérlek ha tudod tégy egy videót fel nekünk a youtubera a GTA 5 full settingsel!
Ha lehetséges![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Announcing GeForce Hotfix driver 353.38
Today we released a new Hotfix driver that addresses the following issue:
-Chrome Crashes/Freezes/TDRs
-Delays when starting or switching apps & games with GSYNC enabled
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Rendeltem egy Gigabyte G1-et, ha megjon es leteszteltem dobok fel majd par kepet.
-
westlake
félisten
Nem kamu bolt és az áraik sem hamisak. Ha jól tudom, csak cégek vásárolhatnak náluk.
2.1 Az iTech-sales Kft. az áruit és szolgáltatásait (termékeit) kizárólag a magyar Ptk. 685. §. d) és e) bekezdésében meghatározott értelemben vállalkozóknak, cégeknek (vagyis nem fogyasztóknak), valamint egyéni vállalkozóknak, társaságoknak és egyesüléseknek (ügyfeleknek) ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Erről a boltról tud valaki valamit?
Furcsán olcsó ez is meg a sima 980Ti is.
-
prime77
aktív tag
Srácok!
Azt mondja már meg valaki,hogy ezek a Hydro Copperek miért vannak szinte dupla áron mint a többi gyártó terméke?!
Mutatok két oldalt.
http://www.ebay.com/itm/EVGA-GeForce-GTX-980-Ti-Hydro-Copper-6GB-384-bit-GDDR5-/321777026734?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aeb67c6ae
Itt 1699 dollár.
Itt egy másik a hivatalos oldal!
http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-4999-KR
Itt meg 799.99 dollár.
Egyébként ahogyan az EVGA honlapján láthatjuk 150 dollárral adják többért a Hydro-t mint a sima alapverziókat.
Itthon akkor maximum 45 ezerrel lenne több mint egy alap 980Ti de majd kíváncsi leszek az árára.[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Meg egy kerdes, ciripeles van-e a Ti oknal, mennyire zavaro ez es mennyire gyakori? Ki lehet szurni vajon, megszuntetni?
-
-
Yllgrim
őstag
Ezt mar azert tulzasnak tartom otthoni hasznalatra... 2x8 + 1x6 csati...
Ez esetleg mint versenyzo hogy fer bele az elmezonybe?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Tök mindegy, 980Ti legyen, ennyi számít. Egyébként ha később vizezni szeretnéd, akkor mindenképpen jobb választás az EVGA, mert azt gari vesztés nélkül megbonthatod, a Giga az matricázva van én úgy tudom. Plusz ha az EVGA-t beregisztrálod a hivatalos oldalon, akkor kapsz rá plusz 2 év garit azt hiszem.
-
daveoff
veterán
Ha az árkülönbség nem számít, akkor a Classified a legjobb, ha úgyis vizezed majd, akkor tök mindegy. 980-ból a Gigát is nagyon dicsérik, az is biztos jó. 980Ti topikban már van egy EVGA ACX tulaj, az sem rossz. Igazából egyikkel sem fogsz mellé....
Én a Classified, vagy a Giga közül választanék, de inkább az előbbit venném, de gondolom az a legdrágább..
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
980Ti felhozatalbol melyikek javasoltak?
EVGA GeForce GTX 980Ti Superclocked ACX 2.0+ 6144MB
EVGA GeForce GTX 980Ti Superclocked+ ACX 2.0+ 6144MB
EVGA GeForce GTX 980Ti Classified 6144MB
Gigabyte GeForce GTX 980Ti G1 Gaming 6144MB
Inno3D GeForce GTX 980Ti Herculez OC 6144MBMelyiket vennetek, egy top 3 rangsor esetleg?
Megelozendo a kerdeseket, igen, magamnak, igen Fury helyett.
Az meg lehet szempont hogy esetleg valamikor levizezem, de nem mostanaban.
(#918) westlake: koszi, 5-1-2 van most raktaron OCUK, megvarom a G1-et, holnap mar lesz nekik es lehet behuzom azt. Leraboltak a keszleteket tegnap ota...
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Tessek, itt egy teszt is hozza
Elvileg 500 koruli mennyiseget varnak a jovo heten...
-
Yllgrim
őstag
Ha valaki OCUK-t nezte, a Zotac Amp most eleg akcios a hetvegen, 23-an erkezik hozzajuk, tehat jovo het vegere mar lehet rajta jatszani. Elvileg.
(#915) TTomax: Ez nem jo, hanem nagyon szuper ar, ha Ti-re utaznak kerdes nelkul rendelnem is. De masoknak is meg kell adni a lehetoseget, aki Ti-re utazik es a jovo heten akar nem ref-es kartyat...
[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim! A következő veszekedésnél, mindegy ki kezdte és folytatta, alapból három nap pihenő a jutalom! Több figyelmeztetés nem lesz.
-
westlake
félisten
Nem kicsit beszűkült a látóköröd. A Fury X ellenfel nem a TX, hanem a Ti. Bármelyik egyedi hűtéses Ti átlépi a referencia Fury X-et. Kicsit tájékozódj jobban, mielőtt blődségeket írsz. Ráadásul a Ti-n ott a plusz 2GB VRAM, és nem kell hozzá vízhűtés.
#900: A Gigabite G1 nem tartozik a "csúcs" kártyák közé. Az egy dolog, hogy jelenleg ez lehet a legjobb nem referencia Ti. Várjál néhány hetet.
[ Szerkesztve ]
-
-
balint107
aktív tag
A gigabyte GTX 980 Ti ott hagyja a titan X-et is, mint a sz*rt az összes többi kártyával együtt.
[link]Csúcs kártya, a csúcsok csúcsa!
-
prime77
aktív tag
Nem nagyon kaphatóak ezek a kártyák itthon és szerintem később sem nagyon lesznek forgalomban.Mivel baromi drágák.
Ezeknek most 120-140 ezerbe kellene kerülniük, és a 140 ezret mondjuk egy EVGA-ra értem.
5 éve a GTX 480 EVGA-m volt 140 ezer tokkal-vonóval (amihez egyébként 82 ezerért jutottam hozzá)és a fizetések azóta nem nőttek a duplájára.
Sőt!
Szinte semmit nem nőttek.
Egy bomba gépet ma összeraksz 350 ezerből + a videókártya ami szintén 300 ezer.
650 ezer egy jó gépért?
Azért nem semmi.
A fizuk meg 80-120 ezer körül mocorognak.És ahogy hallom még drágábbak lesznek az alkatrészek.
Luxus lesz a számítógép.
Tudom a dollár is erős nagyon most és szerintem csak a jövő nyáron lehet majd olyan 220-230 forint körül de szóval ezek már nem magyarnak való árak.
Nem panaszkodni akarok de tényleg,hogy egy gép 650-700 ezerből jöjjön ki az enyhén durva dolog.
400 ezer forintra még azt mondom ok mindennel együtt,kivéve a monitort.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz
capulet75 #891 üzenetére
Azt csinálsz, amit akarsz, de az EVGA a Classified vonalat leszámítva nem csinál egyedi panelt.
Miből lesz mi? Nem is értem.
EVGA GTX 980 ref.; ref. SC; ACX; ACX SC; Classified; Classified Kingpin.
Az utolsó kettőnek van egyedi panelja, az összes többi referencia.[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
Üdv.
Egy gyors kérdést tennék csak fel.
Egy ASUS GTX780TI-DC2OC-3GD5 - 280 Euróért komplett csomag+ 2teljes év gari, vagy valamilyen GTX 970 300-330 euro közt érné e meg jobban venni leginkább Battlefield 4 multira kellene.
Úgy néztem tesztekben hogy a 780Ti az jobban bírja a BF4 et.
Nos szerintetek?
-
capulet75
addikt
válasz
westlake #885 üzenetére
Nem tudom hogy került elő az extrém tuning.
SOC-ból nekem volt anno egy 260GTX SOC, elég jó darab volt ( azt hiszem az volt a leggyorsabb 260 ), úgy hogy nem ez az első SOC, régóta van.
Nem tudom mennyire refpanel, magasabb órajeleken üzemel mint az EVGA 980Ti hydro copper...
-
westlake
félisten
válasz
capulet75 #880 üzenetére
Ez a kártya is referencia paneles. Nyilván van rajta egy egyedi hűtése.
Így is lehet nézni, de akkor a kedves vásárló azt írja, hogy ő egyedi hűtéses ártyát keres. Mindjár mások a lehetőségek. Ha jól tudom, SOC-ból ez az első VGA-ja a Gigabyte-nak, jelentsen ez akármit is.
Nem vagyok nagy extrém tuningos, de nem nagyon láttam, hogy bármilyen listát Gigabyte kártyával vezetnének. Persze ez egy másik történet.Maradjunk annyiban, hogy egy átlagos, otthoni felhasználónak a Gigabyte három ventilátoros modellje nagyon jó választás lehet. Ezt nem vitatom.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz
westlake #879 üzenetére
MSI Lightning-ot csak azoknak érdemes megvárni akik komolyabb tuning alá fogják vetni később a deszkát, nem? Csak azért kérdem mert nekem a G1 tökéletesen megfelel az elvárásaimnak de ha a Lightning komolyabb órajelekkel/hűtéssel érkezik akkor lehet kivárom. A felhők már úgy is gyülekeznek.
Viszont nekem azért nem kell mert erősebb komponensekből épül fel amiket jobban lehet nyúzni "professzionális" OC téren - LN2 és hasonlók. Kingpin-t sem vennék soha mert egyszerűen az extrát ami miatt Kingpin sose használnám.
Szerk: jó lenne pár teszt az msi Gaming-ről és az Evga ill. Amp! Extreme darabokról is mert az órajelek mellett a hűtés is nagyon érdekelne és van egy olyan megérzésem, hogy itt megint a G1 fog nyerni orrhosznyival még ha nem is változtattak rajta. Látszólag a többin sem változtattak és azt tudjuk, hogy 980-nál a G1 volt a top.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz
westlake #879 üzenetére
EVGA 980TI. Nekem nem off, csak mondtam hogy ezeket már lehet kapni... A forumtárs meg nyilván azért édeklődött a Giga után mert az van a legjobban széthúzva.
Amúgy a "sosem gyártott komolyabb kártyát" én átgondolnám. A SOC verziók rendre egy-egy széria legerősebbjei.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
capulet75
addikt
#875 westlake fórumtársnak reagáltam,hogy "lehessen őket külföldön kapni". Mifelénk lehet mindet kapni. Azért a 260k derék.
[ Szerkesztve ]
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a karit lehet már kapni valahol?
Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming SOC.
Mert a fentebb lévő tesztben nagyon úgy néz ki,hogy ez lesz a legjobb 980Ti.
Vagy tévednék?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nekem mind1, Ti tudjátok...
-
schwartz
addikt
válasz
- = Zk = - #868 üzenetére
Ok, hogy Palit de ki az az Asus?
-
Asbee
veterán
válasz
- = Zk = - #868 üzenetére
Azért mert te valamit nem ismersz az nem azt jelenti hogy nincsen neve. Illetve, ha nincsen neve az kizárja, azt hogy jó legyen? A palit 980 az egyik legjobban sikerült 980. Az összes közül a legcsendesebb. Egyedül a 2 év garancia ami van akinek kevés.
Ha neve van mitől jobb a kártya? Az befolyásolja a felépítését, hűtését?[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
A jóáras 980 el is fogyott.Remélem 130k alatt tér vissza
-
Már van a vizes boltban is:[link]
Mármint a sima.[ Szerkesztve ]
-
válasz
- = Zk = - #856 üzenetére
gondolom, ez a STRIX védjegye !
-
Jack@l
veterán
válasz
- = Zk = - #856 üzenetére
Igen.
-
wjbhbdux
veterán
G1 odatette magát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bugfix1984 #841 üzenetére
strix? fain. tán 65fokig ennél is offosok a ventik?!
-
Crytek
nagyúr
Itt a ph-n valami komoly szert osztogathatnak ,ha ilyen debil kérdések felmerülnek.
Mindent egyszerre fogok megvenni csak mondom a gyengébbek kedvéért.(Mondjuk első körben 100000% hogy ebben a környezetben fogom ronggyá tesztelni mit tud ez a proci + egy csúcs VGA mellett ,mert ezt senki nem teszteli soha.)
-
Tomassy00
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
yodamester10 #844 üzenetére
Az id a baj, h nagyon kevés az olyan játék amiért megéri egyáltalán ilyen drága kártyát venni...
-
Assdak
őstag
válasz
yodamester10 #842 üzenetére
Nagyker árakat nézve, ugyan ennyibe. 0-s sávban 200 nettó.
-
yodamester10
őstag
válasz
Bugfix1984 #843 üzenetére
Én sokkal többre saccolom ami simán belelóg a 300 ezres kategóriába.Én biztos megvárom a következő generációt addig elvegetálok valahogy a 980-al.
Mire Ez a játék megjelenik jön az új széria. -
válasz
yodamester10 #842 üzenetére
Én 274.990Ft-ot mondanék első körben.
-
yodamester10
őstag
válasz
Bugfix1984 #840 üzenetére
Brutál jól néz ki de mennyibe fog fájni
ha ez ennyibe kerül -
-
-
-
Drizzt
nagyúr
Azt irtak eddig amilyen tesztekben szoba jott, hogy nem.
"The GeForce GTX 980 Ti, which we are reviewing today, still has a serious lot going for it. It features 2,816 of the 3,072 CUDA cores on this silicon, which NVIDIA achieved by enabling 22 of the 24 SMM units. The TMU count is 176 (compared to the 192 on the GTX Titan X), and the ROP count is confirmed to be 96. NVIDIA seems to have learned from the GTX 970 ROP-count and memory-configuration drama. The chip is wired to 6 GB of GDDR5 memory across its 384-bit interface and can address all of it at a consistent bandwidth. The clock speeds are similar to those of the GTX Titan X."
-
04ahgy
nagyúr
Csak az imént jutottam a teszt végére, klassz!
Ennek nem lassul be az utolsó memóriaszegmense a letiltott rész miatt, mint a GTX970-nek?
HGyu
-
kenwood
veterán
-
capulet75
addikt
válasz
Scholes9 #830 üzenetére
200k mínusz annak sem mindegy akinek van. Max annak aki nyert a lottón vagy kapott 5 trafikot.
Mindenesetre jó kis kártya ez, de remélem mihamarabb kijön az új AMD, jó brutál legyen, és akkor lesz jó kis árverseny. Kicsit elszálltak a VGA árak az egekbe, pedig egy középkategóriás grafikus kártya is elég majdnem mindenre ha játszani akar az ember.
A fogyasztás külön nagy piros pont az nvidiának, tiszta vicc hogy a notim hőtermelője általában a CPU ( Haswell ) és nem a VGA.
-
balint107
aktív tag
Mikor jönnek már a GTX 980Ti OC tesztek? Látott már valaki valahol nem ref 980Ti-t működés közben?
-
capulet75
addikt
Kicsit arculcsapás ez az X tulajoknak. Emitt is vásárolt valaki két darabot, 200k mínusz egy hónap alatt.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Akkor térjünk vissza a rendes kerékvágásba. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!