Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Tegnap igazán jól esett amit kaptam egy csatában a közös cseten pár csapattársamtól. Az volt a történet, hogy a végén nem tudtam egyedül leresetelni a bázisunkat foglalókat, mivel elém jött egy 100%-ban lévő VK3601 H, én meg le voltam sebződve, kifogytam a gold-ból. A VK jól csinálta letrackelt állandóan (javító cuccom sem volt). Erre elkezdenek núbozni, meg nyomdafestéket nem tűrő trágár szavakkal illetni, mintha ők olyan sokat tettek volna a győzelemért.

Csata után ráírok a fantasztikus SU-100-ra, aki a legjobban jártatta a mocskos pofáját:

2400-at sebeztem és azért csak 2 a kill, mert az egyik Hellcat mindig megjelent, érdekes módon akkor amikor már lesebeztem az ellenfelet. Amikor a hídhoz visszamentem és egyedül feltartottam 3 ellenséges tankot, valamiért csak akkor jött segítség mikor már mindhárom csak 1-1 lövés lett volna nekem is. Az elején a D.Max-ot alig tudtam kilőni, mert a SU-100 tolakodott oda, hogy lopja a frag-et és lökdösött mint egy barom... De a núb én lettem. Érdekes felfogás.

Aktív témák