Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
diegho #35906 üzenetére
Sajnos nem hallottam mit mondott, mert zenét hallgattam közben. Könnyen előfordulhat, mert elég hosszú nyomot hagyott. Persze ez akkor sem túl valószínű, hogy 101 vagy mennyi milis pajzsról pattanjön a 276-os pen. Értem, hogy effektív mondjuk 180, de akkor is olyan csillagállás kell, hogy 100 évente egyszer bekövetkezzen egy ilyen.
@Zeratul: Az az ágyú nagyon kevés már ha nem te vagy a top tier. Oldalról lehet csipegetni, de azért nem vagy olyan gyors mint egy med. Ráadásul jó nagy célpont vagy elég weak armorral.
Kezdőknek tuti, hogy szenvedés lesz, de amúgy sem tartom sokra az a tankot.A skuló nagyon drága az átlag sebzéshez képest ezért prém nélkül nem nagyon lehet pluszosra hozni sztem.
Főleg, hogy a lövéseid elég nagy része fog pattanni, így az átlag sebzésed még alacsonyabb.
Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest