Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #35827 üzenetére
Pontos értéket nem tudom, de az a lényeg, hogy ha egy legénységed elérte a 100%-ot, és hamarosan tankot fogsz váltani (ahol tudod, hogy 90%-ról fog kezdeni), azzal hogy nem jelölsz ki másodlagos képesítést, attól még az adott legénységen ugyanúgy gyűlik a tapasztalat, így amikor X (nem tudom mennyi) plusz XP adag összejött és átképezed a srácokat a másik tankra, nem 90 hanem 100% , vagy jobb esetben 100% + szinten lesznek
Tubi1976
Nincs mit. Zeratul klánja magyar, ha mindenképp klánba szeretnél lépni akkor a nyelvi korlát miatt én is inkább őket ajánlom. Ettől függetlenül továbbra is áll az ajánlatom, hogy nyugodtan keressél meg akár privátban akár a játékban és megpróbálok a kérdéseidre válaszolni, illetve játszva mutatni dolgokat.Üdv,
Aktív témák
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest