- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Scheffer
üzenetére
Jó szórakozásnak inkább 2011 tavasza (ekkor lépett ki a bétából) és 2012 eleje közti időszakot nevezném. Aztán 2012-ben szépen lassan egyre több lett a hülye, de amíg csak a játékosok fele az, addig még lehet élni vele. De most már olyan sok az értelmi fogyatékos, hogy már az is örömöt vált ki, ha egy tucat csata után találsz egyetlen egy csapattársat aki képes csapatban játszani, összedolgozni, taktikázni, esetleg még kommunikálni is.
Nem a nyeréssel meg vesztéssel van bajom... én a nyertes csatát sem élvezem ha arról szól, hogy melyik csapat tudja alulmúlni hülyeségben a másikat.
(#33633) Z.m.Z: A Counter-Strike azért jó példa, mert azzal magam is toltam 6-7 éven át (különféle verziókkal). Én még ott sem tapasztaltam ekkora noob hullámot. Persze ott is volt a "publikolásnak" annyi hátránya, hogy nem bízhattál a csapatod képességeiben meg voltak bőven noobok is, de akkor fogtad magad és átmentél másik szerverre játszani. Itt nem teheted meg, mindenképpen olyan társakat kapsz, amilyet a rendszer választ neked.
Amúgy a Battlefield Bad Company 2-ben azt szerettem, hogy volt Hardcore mód, ami a legkevésbé sem volt vonzó a noob idióta csőcseléknek. Nincs HUD, nincs célkereszt, nincs töltény számláló, radar, ellenséges játékos indikátor, stb. Abban mindig élvezet volt játszani, mert azok léptek be ilyen szerverre, akik tapasztaltabbak. De noob ott is kevesebb van, bizonyára azért, mert ingyen nem jut be a játékba és az ember jobban megbecsüli azt amiért a saját pénzével fizet.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest