Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #3158 üzenetére
Minden esetben, ha írtam valamit, akkor okkal tettem. Okkal kértem meg szépen az arty mögött álló Patton-t, hogy mozduljon meg, de ő azt mondta, hogy "STFU noobs, i will stay here for the first 3 mins" ezután az egész csapat elkezdte cseszegetni, mivel top tankunk volt és mines, egyedüli med volt a játékban, simán övé lett volna a hegy. Szerintem az egész csapat kapta a chatban-t. Ez volt az első eset, a másodikat nem tudom miért kaptam, az időpontban, amikor állítólag én "offensive language"-t használtam kb 25km-re voltam a gépemtől és több, mint 1 órája nem is kapcsoltam be azt, nem hogy játszottam és szidtam valakit. Esetleg tudsz egyéb esetről, amikor én angolul anyáztam és chat ban-t kaptam érte? Mert érdekelne. Vagy csak megint meg akartad mondani a frankót, csak már megint nem sikerült?
Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest