Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Nekem a löwevel van most tele a .... . Nagyon kicsi a kör, és gyorsan céloz, plusz relatív gyorsan tölt, de a körön belüli random szórás óriási. Brutális miket lövök mellé. Full becélzása a távoli tanknak, csak kicsit lóg ki oldalt, és odavisz kapásból.... pedig fullos a legénység...
Arról nem is beszélve, hogy nincs fullosan betöltve a kör, akkor tuti mellé visz. Ennek oka amúgy a lövedék méretében keresendő szerintem. Esküszöm e-75el pontosabban lövök, vagy t34-el. Azoknak ugye nagyobb űrméret, nagyobb lövedék, tehát kisebb az esély, hogy elhúz az ellen mellett, mint a löwenel. Jah és akkor löwevel pontosabban kéne célozni, mert kisebb a pen. De riktig oda szórja a random, ahova nem kéne, pedig nem oda célzok. Az oldalról lepattanó lövedékek tömkelegéről ne is beszéljünk....
Nekem most a t34 jobban fekszik. Pedig ezért sem vagyok oda. Ez is brutális miket művel néha. Amx12t oldaláról állóhelyzetben lepattan.... Gratula WG!
Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest