Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Na, azt hiszem 10-es tankokkal sem megyek mostanában. Sokkal kevésbé fáj kreditügyileg ha csak mondjuk tier 6-ban bukok a sok hasznavehetetlen idióta miatt.

Mert ugyebár 10-es csatában 10-es tankkal mi a teendő az alábbi pályákon?

Malinovka: 5-ből 4 10-es tank kempel a bázisunkon majd 2 perc után az E-100 megindul keresztben a mezőn előre. A dombra szigorúan senki (csak én=núb). :R

Fisherman's Bay: szigorúan csak a malom körüli kemp az elképzelhető, a dombra és a kikötőbe menni ( csak én=núb) tilos! Ha lő az arty, akkor maradjunk egy helyben, ne mozogjunk arrébb!

Westfield: a faluba ne menjünk (csak én=núb), lemmingvonat fel északra a dombokhoz, majd ott 2 ellenséges tank kivégzi az összes idióta, barom lemminget.

És akkor valaki magyarázza meg nekem, hogy egy játékban ahol a 10-es tankok a legerősebbek, mi a francért kell hátul kempelni... Nehéztankkal... Miért? Nem azért szerzi meg az ember ezeket a gépeket, hogy ő legyen a csatatér királya, nyomuljunk, sebezzünk, öljünk? Rosszul gondolom?

Ezekben a hülyékben ez játszódik le? "De jó, 10-es nehéztank, ezzel megvédem a malom környékét, mert sok lövést kibír!!!"

Kicsit kiakadtam, bocs.

Aktív témák