Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Iron Funeral #23033 üzenetére
Nem értek egyet. Ha valaki nem tudja fenntartani magát az IS 3-mal stock állapotban, az ne furikázzon vele, mert sem magának sem a csapatának nem segít azzal, ha nem tud vele játszani. Ez nem lenézés vagy sértegetés. Egyszerűen ez az igazság.
IS-sel el kell jutni arra a szintre hogy több csatát meg tudjon fordítani az ember egyedül, és ha ez megvan, akkor jó eséllyel már az IS-3-mal is tud majd bánni. Én úgy hagytam magam mögött az IS-t hogy iszonyat jó voltam már vele, de a kezdet olyan rossz volt, hogy összesen volt vele 50% győzelmem. Azóta visszavásároltam az IS-t mert rájöttem, hogy amit régen tudtam vele az még mindig sehol sem volt. Most jobb vagyok vele mint valaha.
Barett_50
1000 körüli játékod van összesen,és már 8-as szintű tankkal akarsz játszani. Ez így nem járja. Olyan mint az élet. Sok mindent meg kell még tapasztalnod a játékban, hogy jól tudjál bánni a nagyobb gépekkel, ahogy majd 9000 csatával magam mögött én is csak a 9-es tankokkal tudok értékelhetően játszani. 10-es gépekkel alig vagy sehogy sem tudok (még)Én lehúztam a 3-5-es tankokkal 3-4 ezer csatát, mire elindultam tovább a nagyok felé. Nem bántam meg. Sőt. Állati sokat megtanultam így magamtól, a fórumokról, a cikkekből, hogy mi merre hány méter.
7-es tank volt az első (IS), amivel a játékban mínuszos kört mentem. Azóta vagyok olyan szinten, hogy 8-asokkal is csak ritkán bukok akkorát, hogy mínuszos legyen a játék.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest