Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Iron Funeral #23033 üzenetére

Nem értek egyet. Ha valaki nem tudja fenntartani magát az IS 3-mal stock állapotban, az ne furikázzon vele, mert sem magának sem a csapatának nem segít azzal, ha nem tud vele játszani. Ez nem lenézés vagy sértegetés. Egyszerűen ez az igazság.

IS-sel el kell jutni arra a szintre hogy több csatát meg tudjon fordítani az ember egyedül, és ha ez megvan, akkor jó eséllyel már az IS-3-mal is tud majd bánni. Én úgy hagytam magam mögött az IS-t hogy iszonyat jó voltam már vele, de a kezdet olyan rossz volt, hogy összesen volt vele 50% győzelmem. Azóta visszavásároltam az IS-t mert rájöttem, hogy amit régen tudtam vele az még mindig sehol sem volt. Most jobb vagyok vele mint valaha.

Barett_50
    1000 körüli játékod van összesen,és már 8-as szintű tankkal akarsz játszani. Ez így nem járja. Olyan mint az élet. Sok mindent meg kell még tapasztalnod a játékban, hogy jól tudjál bánni a nagyobb gépekkel, ahogy majd 9000 csatával magam mögött én is csak a 9-es tankokkal tudok értékelhetően játszani. 10-es gépekkel alig vagy sehogy sem tudok (még)

Én lehúztam a 3-5-es tankokkal 3-4 ezer csatát, mire elindultam tovább a nagyok felé. Nem bántam meg. Sőt. Állati sokat megtanultam így magamtól, a fórumokról, a cikkekből, hogy mi merre hány méter.

7-es tank volt az első (IS), amivel a játékban mínuszos kört mentem. Azóta vagyok olyan szinten, hogy 8-asokkal is csak ritkán bukok akkorát, hogy mínuszos legyen a játék.

Aktív témák