Hirdetés

Aktív témák

• Fel

addikt

válasz Xmodule #22013 üzenetére

Mi az ami megtetszett benne? :U

Én nem találtam bennük semmi jót. Vegyük sorjában:
    Churchill Mk.I.: Az összest többi britet figyelembe véve, talán még ez álja meg a legjobban a helyét a saját tierjében.
    Churchill Mk. VII.: Na itt már elkezdődnek a bajok... 20km/h top speed, páncélzat nyomokban, tűzerő sehol.
    Black Prince: Lásd eggyel fentebb. Top löveg: 171 mm átlag pen, 150-es átlag sebzés...
    Caernarvon: A remek kis Conqueror hull* ad némi védelmet, a Centurion torony már kevésbé.. A tűzerő újra érdekes, a top löveg 230-as átlagsebzésével.. Bár legalább a páncélátütés nem rossz (226 mm talán), és ahogy Eagle is írta, a lőszer olcsó...
    Conqueror: Ugyanaz a hull, mint tier 8-on. Az L1A1 már egy nagyon jó löveg (végre!)
    FV 215b: Még mindig ugyanaz a hull... Újításként hátul a torony. --> Körülményesebb használat. A hull felső borítása minden arti lövést ellenkezés nélkül átenged**.. Nagy előny (lenne) az irtózatos DpM (újratöltési idő 100% crew + rammer + venti: 6,32s), de csak igen kedvező csillagállás esetén kihasználható.

*Conqueror hull... A 130mm-es UFP jól hangzik, szép lapos is, de igazából semminek nem jelent gondot az átlövése. Bónuszként szemből lehal a lőszerrekesz és az FV 215b ezt még megspékeli egy kis gyulladással.
    Komolyan nem volt olyan csatám a felső 3 heavy-vel, ahol ne lőtték volna el a lőszerrekeszt szemből.

Itt egy Conqueror:

Caernarvon:

Itt egyből javítottam, mert nagyon pergő volt az akció, de csak az elejébe kaptam lövést.

Én azt mondom, hogy a brit heavyknek csak az essen neki, akinek hat anyja van :U

** Bónusz kép:

Itt két betcset arti kapott szét, mint floki a lábtörlőt. Néhány másodperc alatt 2600 hp husss... Azért ritka, mikor egy tier 10 nehéz tankba közel maximumot ver bele egy francia arti..

Aktív témák