-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Iron Funeral #16793 üzenetére
Miért lenne a kettőnek "közel ugyanolyan páncélja"? JT frontpáncélja 250mm és egy bazinagy pattogós gun mantlete is van. IS8 front hull 120, turret front 201... 0.7.5-ben marhára nem volt egy szinten a páncélzatuk. IS8 csak akkor pattogott, ha csak a tornya volt kinn, hegynek fel ferdén (de ekkor a minimál gun depressionje miatt lőni sem tudott).
IS8 gyorsabb és tornya van? Naná, egyik HT-med, másik egy TD, alma-asztal összehasonlítás. JT-nek meg sokkal jobb ágyúja van.Fel: nálam a wotlogger megy, minden statot jól olvas be, viszont a böngészős statban a kilőtt tankoknál valami katyvasz van, pl. egy kill, erre egeret rávíve valami végtelennek tűnő listát jelenít meg ugyanazokkal a tankokkal
Gaburro: ehhez képest én az előbb T29-cel Siegfried assaulton (! már ilyen is van...) kétszer pattantam közelről, emelkedő miatt még kedvezőbb szögből t59 alsó frontpáncélról... Csak pislogtam, hogy ez azért még 0.7.5-ben ment... Utána viszont a tőlem 90°-ban elforgatott tornyát simán átlőttem. Eztaddössze.
Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Star Trek
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest