Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Atlantis veterán Lehetséges, nekem a mozgékonyságával nem volt bajom. Persze, átlőhető vele a T7-es HT-k jó része, de ahhoz meg lassan céloz, hogy a "kibújsz-lősz-visszamész" taktika működjön (ha nem figyel rád a célpont, akkor persze OK). Weak spot-ot meg precíz célzás nélkül nem találod el. Én úgy próbáltam használni, mint a francia light-okat, olyan "körözős" tankként, hátulról-oldalról piszkálva a HT-ket/TD-ket. Nem igazán volt jó megoldás, lehet bénán csináltam, mert a franciákkal se voltam túl eredményes. Próbáltam használni scout-ra is, de mint írtam, ahhoz kicsi a látótáv és a rádió is gyenge. Lehet, visszaveszem majd, mert még így is sokkal szívesebben foglalkoznék ezzel a vonallal, mint a JT és a Béla szállal, ami még tarsolyban van. JT óriási csalódás, már a Ferdit se szerettem, de ez még rosszabb. Lehet vele nagy sebzéseket csinálni, de az esetek jó részében kinyuvaszt egy arty vagy med és simán kigyújtanak szemből, ha ráfordulok valakire. Ferdi legalább nem volt gyúlékony ennyire. 
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest