Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #15193 üzenetére
Attól függ, mi a célod...én újabban a PzIII-at használom idegnyugtatásra, nagyon jók csatákat lehet vele menni.
En meg hulyet kapok a kicsi es gyors, de semmi tuzerovel nem rendelkezo tankoktol.
PzIII-nel sem a top agyujat hasznalom, mert hiaba lenne 110 a sebzese, ha a rohej pen miatt alig a lovesek harmada sebez.
Eggyel kisebb agyu penje is keves szokott lenni az egy szinttel magasabb kozepes tankok ellen, plane ha az MM bedob mondjuk egy VK3601H ellen.De ugyanigy szivtam anno az M7 MT-vel is, nagy nehezen felszenvedtem E8 Shermanra, erre annak meg ugyanaz a fogpiszkalo a top agyuja, mint az M7 MT-nek.
Ugyan a honapban +25% kredites a T20, de a francnak van kedve annyit szerencsetlenkedni az E8-cal, hogy osszejojjon a T20-ra az XP.
Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest