- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz
Multikiller #15177 üzenetére
HE löveg volt az első amit le rugdostam a tankról,miután m103 hátulját megkínáltam HE lövedékkel és közölte hogy"bounced off"rá néztem a lőszerre hogy nem e APt lőttem e véletlen de nem a HE lövedékkel pattantam..na itt adtam fel.2.122 es már használhatóbb,110%os legénységgel képes olyan lufi lövésekre hogy a pofám le szakadt tőle,lassú mint a tetű, forgásban még a t95 is le alázza..de ízlések és pofonok.. nálam a jagpanther a befutó tier7tdben,fürge jól mozog,pontosabb 88assal még farmolni sem rossz,igaz hogy 105össel jobb sebzést lehet be vinni de az meg zabálja a pénzt
patrikgtaivs: embere válogatja kinek mi fekszik,nekem nem tetszik a pontatlansága lassúsága,az hogy az artynak én vagyok az elsődleges célpont még akkor is ha 8as mecsben vagyok,meg az sem hogy egy szaros mednek nem tudok utána forogni vele bele lő az oldalamba és kész már vagy égek vagy a láncom hullik le,kínomban már javító ládát is vettem rá...
Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest