Hirdetés

Aktív témák

  • Murder3

    addikt

    válasz wanted5 #14894 üzenetére

    ez a hülyeség, emrt egy bizonyos ponton igenis kiesik az iráynítás a játékos kezéből.

    pl ha már a 0 sebzéseket említed..
    Lehet bármilyen pontos az ágyúd, nem te befolyásolod, hogy épp hol talál..
    vagy hogy talál-e főleg messziről, mert az meg csak lutri, hogy hol kapja el..

    Biztos tapasztaltátok már azt, mikor elvileg egy piszok pontos ágyú, szépen becéloztátok,rászűkült, de még a biztonság kedévéért tovább is vártatok és szinte látható, hogy a lövedék teljesen érthetetlenül elhúz jobbra,balra...vagy telejsen jól be van célozva,ki is van várva és mégis mm-erekkel elhúz a tank fölött, holott pl előtte ugyan ilyen helyzetből lehet el is találtad simán.

    Nekem nemrég volt egy konkrét példa, IS ment előttem nem is volt túl messze 100-10 méterre volt, szépen becéloztam a seggét középen,lőttem és mintha mágnes lett volna a lánctalpjába úgy odavonzottta(még az ívét is láttam, hogy hirtelen mikor eléri a tankot már szélre húzott),utánna lőttem még eggyet az meg a másik lánctalpjába és végig középre céloztam maximum beszűküléssel.

    de mikor pl 0dmg dob pl egy arty, sőt van 1-2 arty ami ahhoz képest h páncélja sincs mégis rendre képes l/56 szintű fegyókat pattintgatni(Priestre gondolok) és még csak nem is lehetetlen ívbe van hanem 50m-erre egyenesen előtted.

    Meg pl 2-250m-erről próbálj már egy kv alvázos tankot magabiztosan zsinórba átlövöldözni, illetve igen előfordul, csak a kv az amire nem lehet úgy lőni h na itt msot ezzel biztos sebzem mert olyan dolgokat képes produkálni h front hullnál elnyeli a 220-as ágyúk sebzéseit vagy a frontja lepattintja őket...

    wg?Kiemelkedik?
    Mivel is?
    azzal, hogy fejlesztik a játékot?Nem ez a dolguk?
    A WG egy vicc ahogy hozzál a játékához.
    Egy olyan fejlesztő cég ami a saját játékába a saját termékén áll bosszút bizonyos sérelmekért és ezt ők büszkén vállalják sőt a community pofájába trollkodják ezeket én azokat nem tartom sokra.
    De tapasztaljuk, hogy mennyire is odafigyel a játékosok véleményére a WG.
    Ráadásul eggyre undorítóbb lehúzásai vannak.

Aktív témák