- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

D.Orion veterán Prokhorovka-n Assault-ban valakinek van valami jó taktikája támadó oldalra? Én ahogy észrevettem itt a védők csak elveszteni tudják a csatát, mert akkora fölénnyel indulnak. Egyszer ott a hegy az arty-knak és a TD-knek, aztán még ott a város is és a vasúti töltés is. Lehet csak én érzem így, de szerintem az a csata 10 védővel is simán hozható 15 támadó ellen. Ha a támadók nem rohannak át valami csoda folytán a csata elején alul a dombhoz közelebb, akkor szerintem a a csata azonnal bukó. Fent átmenni öngyilkosság, mert a dombról szétlőnek úgy, hogy spottolni sem tudod őket, plusz még a városból és a tó partjáról is oszthatnak. Középen esélytelen, mert mindenhonnan lőnek. Szerintem alul van az egyetlen reális esély az áttörésre. Ti milyen taktikát alkalmaztok ezen a mapon? 
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest