Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vhw #13290 üzenetére

Én nem mondtam, hogy vannak kivételek akik nem részesülnek a szopásban. Csak azt mondtam, hogy vannak szopóágak amik nem véletlennek tűnnek. Hogy ez technikai baki vagy szándékos azt nem tudom, de az biztos, hogy ezek nem véletlenek.

Szóval én nem taglaltam olyat, hogy kipécéz embereket akiket szívat, másokat meg felemel.

5-10% eltérések simán beleférnek. Nem azt mondtam, hogy szorosan az 50% mellett marad mindenki hosszú távon. Hanem, hogy ettől nagy mértékben (20-30%) eltérni igen nehéz. Megnéztem, hogy a nyerési arány szerint állítottam sorrendbe a TOP1000 játékost és 73%-on áll az első olyan aki túl van 10k csatán. Innen csak lefele megy és hamar ki is fogynak az ilyenek, szóval hamar beáll a lista

A legtöbb csatát (30-40k) lejátszó playereknél csak 5-10% eltérés van az 50%-hoz képest. Ráadásul a TOP 1000 esetében aki 70% felett van az is csak egy maroknyi 200 fős társaság, köztük sok olyannal akik csak pár száz csatát nyomtak le. Szóval igencsak nagyon ritka, hogy valaki hosszú távon, sok ezer csatával a háta mögött 60% fölé tudjon menni.

Aktív témák