- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Everest / AIDA64 topik
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Eagle16 #11402 üzenetére
Én még olyat bogarásztam ki, hogy megváltozik a mostani camo megoldás.
Régebben szó volt arról, hogy lesz egy prémium fogyócikként megvehető, adaptív változat, de úgy néz ki ezt elvetették.
Helyette úgy lesz megoldva, hogy a mostani camó festésekből lehet venni többet is egy tankhoz (télit nyárit, őszit, városit...), és az adott pályához igazodik majd, hogy éppen melyik kerül a tankra a csatában.
Még nincs eldöntve, hogy esetleg csökken az áruk, és az, hogy a rejtőzködéshez ad-e majd bónuszt (akkor is csak kicsit).Ezt a minden tank mindenkinek, 3 skillre elegendő xp-vel, én is megtaláltam. Ezt sem tartom valami jó ötletnek. Mindenki csak a TierX vackokat fogja nyúzni.. Mivel ez nem szervezett teszt (mint a szuperteszt), így nem fognak túl sok használható statisztikai adatot összeszedni, főleg az alacsonyabb tierü tankokról.
Jövő héten teszt? Ilyet viszont nem olvastam. Storm írta egy kérdésre, hogy egyelőre nem tudja megmondani, mikor indul.
Aktív témák
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kellys Gate 50 MTB - M méret
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest