- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Tegnap este TD volt az egyik utolsó csatám. Szépen elhelyezkedtem, megnéztem, a felderítés hol tart, elhelyezkedtek e az artyjaink, megnéztem, mit látok be, ki merre megy. Aztán egyszer csak látom, hogy a csávókám az IS 3-al odaáll mellém sznájperkedni. Gondoltam, lehet, hogy csak egy öreg róka, aki megnézi, hova fog kelleni jobban, hogyan alakul a csata, aztán egyszer csak megindul, sok ilyet láttam már. De az IS csak nem mozdult. Írtam neki public chaten, hogy wtf, de semmi. Kicsit meglökdöstem, de szintén semmi. Egész végig ott volt mellettem. Persze, ahova kellett volna talán pont ő, azt az ágat hamar ledarálták, át is jöttek, és mivel a heavy ág halott volt néhány TD-vel és meddel együtt, nem volt nehéz dolguk. Láttam, hogy nekünk annyi. Lőttem párat, mielőtt kicsináltak, az IS ott pusztult meg mellettem, lőtt vagy 580dmg-t. Utána néztem a csatában, én lőttem a legtöbbet, pedig olyan ágon álltam, ahol amolyan biztosítékot szoktam játszani, ha marad valaki, aki áttör, vagy védeni az artyjainkat. Szal mondhatnám, hogy egy passzív td style-t akartam amúgy is nyomni, de azt hittem, lényegesen jobb lesz a csapat. Nem volt az. Az valahol én sem értem, hogy ha valaki eljut az IS 3-ig, az vajon miért áll be sznájpolni vele? Ha annyira ez jön be neki, miért nem TD vonalon játszik. Tényeg nem értem néha az embereket.
-
szbalogh
addikt
Na rég írtam ide. G0T-U klánban vagyok, toljuk a CW kampányt, van már három győzelmünk is
Ha valaki keres klánt írjon rám vagy egyenest jelentkezzen a klánba!
Lassan meg van az Obj 260 és a Chimera is.
Bár kihúztam és 65% wr-em van az EBR-el de továbbra is utálom. -
dualface
tag
válasz
popey37 #215140 üzenetére
/OFF
Hallod Janó, oltári nagy kemper vagy.
Mint mindenki ebben a klánban. Ez rövid idő alatt ki is derült mindenkiről, aki ebben a klánban játszik egytől egyig.
Az hogy belépési követelmény, vagy belépés után szól rád a klánvezér, hogy "holnaptól kötelezően kempelned kell randomban különben repülsz" az már nem lényeg./ON
Jesus...
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989 #215143 üzenetére
egy fos sajnos tényleg. multkor t7-es tigerrel voltam és jött velem szembe, simán golddal belőttem a frontját, neki meg minden 2. lövése ütött csak át. így majdnem ki is lőttem, alig maradt pár 100 hp-ja.
-
Warton
őstag
válasz
phoenix1989 #215141 üzenetére
Azért nem OP, mert sok az AP. Meg a felszerelésed sem lila...
-
EQMontoya
veterán
válasz
peterson79 #215135 üzenetére
Jaja.
Mar ott gyanus volt, hogy mennyire uriember a srac, hogy az indulasnal igyekeztem ugy helyezkedni, hogy el tudjon mellettem menni (nyilvan gyorsabb), amit azonnal eszrevett, es megkoszonte. -
popey37
addikt
ez már a teteje mindennek: 10k értékelés feletti játékosok folyamatosan hátul a piros vonalon kempelnek, és ha kikapunk jár a pofájuk, ja és a 3/4-e magyar: V7TEPS, meg a többi unicum klántagok.
ennyi balféket még nem hordott a hátán a föld, lehet hogy cw-ken jók, de randomban egyik sem és egy fabatkát sem. -
válasz
peterson79 #215134 üzenetére
Eladni nem lehet, a megosztás más kérdés, mert elvileg nem adhatod oda másnak, gyakorlatilag letojja a WG (még CC-k is csinálják, hogy más accountjával játszanak streamen). Sőt, erre skill4ltu személyesen rákérdezett, hogy mennyire aggályos, azt mondták neki, hogy nem érdekli őket.
-
peterson79
őstag
válasz
EQMontoya #215133 üzenetére
Ez nagyon ritka. Szerintem Én sem írtam még ilyet, max megköszöntem, ha segítettek valamiben, küldetés vagy hasonló.
Az elmúlt napokban viszont sok bunkóval találkozni. Elém jönnek, lökdösnek, kitolnak az ellenség elé. De ezeket max feljelentem, nem írok nekik, minek? -
peterson79
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
e-newsee #215132 üzenetére
Egyebkent ezzel kapcsolatban tegnap volt egy tok pozitiv elmenyem.
T8 meccs, low tierkent T29-cel voltam, Himmelsdorf, egy Leoval mentunk fel.
Ugyes volt a srac, jol tamogattuk egymast, kiszedtunk egy KV5-ot, en top damage-et (es xp-t) is lottem a csapatban, megkerult minket egy tank, es hatbalott, igy a gyozelmet mar csak a Leo elte meg.A meccs utan ramirt a srac, hogy sorry, hogy nem vette eszre hamarabb a hatulrol jovo tankot. Na ilyennel se gyakran talalkozom, hogy valaki eszrevesz egy hibat, es elnezest ker erte.
Foleg ugy, hogy egyebkent nem valami trivialis butasagot csinalt, es osszessegeben igy is jo meccs lett. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #215130 üzenetére
Tudjuk, hogy magyar volt az illető. Nyilván akkor magyarul írom az ilyen trolloknak, hogy "köszönöm a figyelmedet".
A fenti angolt csak általánosságban írtuk, mert a legtöbbször angolul, vagy valami egyéb nyelven találják meg az embert. Kivéve a magyarok, mert a te nevedről is (és az enyémről is) látszik, hogy magyar.
De akkor most már tudod, mit szoktam írni.
Hidd el, hamarabb vége lesz az ilyen vitáknak, ha nem állsz bele! -
3
senior tag
Természetesen ne beszéljünk arról, hogy konkrétan Janó dobta a lányát egy nyilvánvalóan beteg elméjű ember elé. Janó a mi kutyánk kölyke, úgyhogy csakis a másik féllel foglalkozzunk.
Tudom, velem van a baj, hogy a hozzám közelebb álló közösségbe tartozó ember tulajdonságai érdekesebbek, mint egy tőlem távolabb lévőé.
Amúgy is a másik kezdte!!!
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #215123 üzenetére
Küldtem ticketet és hidd el erre is rákérdeztem a WG-nél!
Amúgy írjátok itt az angol kifejezéseket, hogy csak ezt, meg azt kellett volna írni, de MAGYAR a csóka, magyarul írt rám! Amúgy sem tudok angolul, de ha vki magyarul ír rám, akkor nem fogom a google fordítóba beírni a szöveget előbb, hanem csípőből küldöm vissza én is melegebb tájakra.
-
e-newsee
addikt
válasz
galervin93 #215126 üzenetére
Lehet etetni, de csak nasival, nem a saját véreddel.
-
galervin93
addikt
Itt a fórumon nem szabad, de chatben etetni kell a trollt.
Néha szórakoztatóbb a vergőd(tet)ésük, mint maga a játék.
-
po1son
addikt
Jó tudni, pedig anno volt rá példa, hogy letiltotam egy illetőt aztán rám írt egy másik felhasználoról, hogy folytatni szeretné a "humánus" beszélgetést.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #215110 üzenetére
Azért erre nem lehet alapozni, mert nem minden csata sikerül egyformán. Pl. swinegod fenti esete is az EBR-rel. Hiába nem csinált sokat a csatában, azért ha rajta volt a két jel a csövön, olyan szar csak nem lehet úgy általánosságban, max ezt a csatát benézte, vagy rossz pillanatban kapott egy komoly criticalt, és onnantól már kuka volt a csatája. Persze eznem menti fel az alól, hogy utána hogy viselkedik a cseten. (Mondjuk az sem derült ki, hogy ki kezdte a beszélgetést). Annak szerintem alap egyéni skillnek kellene lennie, hogy ha akármi miatt is elb@sztam a csatát, akkor behúzom fülem-farkam, és nem emberkedek, és másra kenem. Nem jött össze, ennyi. Nem éri meg az idegeskedést.
-
e-newsee
addikt
válasz
Swinegod #215114 üzenetére
Mindkét résszel egyetértek. Akit nem látok a csatában, fogalmam sincs, hogy mit csinált, nem ítélkezem felette. Persze vannak egyértelmű esetek. Amikor egy nehéztank a leghátsó ház mögött van egész csatában, az valószínűleg nem kifagyott. De akkor sem szoktam ráírni senkire, max gratulációból (vagy köszönetképpen), ha pozitív élményem volt vele kapcsolatban a csatában. Az legalább jólesik mindenkinek, tapasztaltam visszafelé is.
Leírtam már többször, én ezeknek csak egy "thank you for your attention"-t írok egy szmájli kíséretében, hadd b@ssza szét az ideg, hogy nem tud felhúzni.
Janó vérmérsékletét pedig ismerjük. Nem csak, hogy etette a trollt, de még jól be is kávéztatta, hadd pörögjön.
Én ezt kb. a fenti módszeremmel lerendeztem volna, és, mivel az első mondatával már fenyegetőzött, dobtam volna egy screenshotos reportot, mellé egy tiltás, aztán mentem volna a következő csatába. De hát ez én vagyok. -
po1son
addikt
Aztán az ilyenekről szokott kiderülni, hogy egy 16 éves hülye gyerek, aki a saját árnyékától is fél.
Én általában ilyenkor visszonzom lightosabb formában a jó kívánságokat, aztán gyorsan letiltom, hogy enyém volt az utolsó szó. Ez általában komoly ammoracket szokott okozni a fejben ennél az állatfajnál, ha nem tud vissza írni. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jano_77 #215111 üzenetére
Régi szép idők. '90 előtt cenzúrázták a csúnya beszédet tévében és rádióban egyaránt. Nem volt ennyi moslék beszéd élőben sem. Gengszterváltás óta szabadult el édes anyanyelvünk, jórészt a kereskedelmi kanálisok szabadossága miatt.
Nálam is ki van kapcsolva a chat, nincs energiám primitív bunkókkal csevegni. -
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #215110 üzenetére
Én csak annak ítélem meg a teljesítményét akit láttam mit csinál vagy ha azt mondja az egész csapat hogy az az ember egy idióta akkor elhiszem nekik. Én ilyen 100 meccsenként ha ráírok csapattársra ilyen ügyben de akkor is csak akkor ha kilökött a fedezékből vagy máshogy direkt szabotált engem, mert akkor megírom hogy kurva anyját, de azért nem ilyen suttyón és még akkor is tudom, hogy csak én érzem tőle jobban magam mert ő valszeg röhögött egyet hogy ő most mekkora vicces volt és megy a dolgára
Jano: az ilyen kreténeken csak meg kell tanulni röhögni, esetleg direkt rájátszani és jobban felkúrni őket hátha eltörik a billentyűzetüket mérgükben vagy valami aztán boldogan menni a következő meccsedet
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #215112 üzenetére
Leszarom, ha 10 éves! Akkor meg a szüleit veszik elő a rendőrök és bízom benne, hogy a szülők több agysejttel rendelkeznek és miután a rendőrségtől megtudnák, hogy a kedves gyerekük miket csinál a neten, miközben Ők nem foglalkoznak vele, akkor jól megruházzák, hogy a WOT-ol is elmenjen a kedve egy életre!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #215108 üzenetére
Nem az zavar, hogy rám ír és elküld a csába! Tegye, ha baja van - bár nem értem mi baja volt, mikor semmit nem csinált én meg legalább próbáltam tenni - de amit ez itt összehordott annak a fele is nagyon durva és ahogy ollie is írta Bűncselekmény, mert konkrétan megfenyegette az egész családomat! Szal "kulturáltan" elküldeni egymást a picsába azzal nincs bajom, SŐT!
Középmezőny=jobb mint az átlag!
Ez NEM igaz! Gondolj bele, hogy van egy olyan csatád, mint amúgy az pont volt a miénk is, hogy van 5-6 nullázós egyén és hozzá mondjuk van 5 aki 100HP alatt sebzett! Ezek már a középmezőny, de szerinted jobbak az átlagnál?!? -
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #215103 üzenetére
Én örömmel várom az ilyeneket, ha valami autista rám ír hogy a kurva anyámat, az mindig megmelengeti a szívemet, mert tudom valami degeneráltnak elkúrtam a napját úgy hogy valszeg semmit nem csináltam csak ő hülye mint a szar. A kedvenc részem a "nekem van pár accom", a fos játékosok mindig ezt mondják, ezt hazudják maguknak is amitől jobban érzik magukat
Múltkor volt egy ZWACK klános ember 10-es kocsival Prohorovkán mondom na csak nem lehet szar 2 kiválóságjellel a zwackban, tévedtem, ilyen alulról volt és a 4. és szerinte még én voltam a fogyatékos mert a stock 9-es Pattonömmel nem vertem meg egyedül 4 embert, beleértve a 9-es udest és STB 1-et a hegyen miközben középről is lőttek a heavyk -
válasz
jano_77 #215103 üzenetére
Ezt azonnal jelenteni kell, mert konkrétan fenyegetőzött,. ami bűncselekménynek számít. A helyedben jelenteném a WG-nek (bannolni fogják), meg ezt kinyomtatva a rendőrségen is feljelentést tennék. Aztán megkeresik (pillanatok alatt meg tudják találni IP alapján), és majd befogja a pofáját.
-
jano_77
nagyúr
Belefutottam egy gyöngyszembe, aki naná, hogy hazánk fia - sajnos. Ilyenkor kicsit szégyellem, hogy ilyen magyarok léteznek!
Melegebb éghajlatra küldtem már el én is embereket csata után, de ez a tróger szar minden határon túl ment szerintem!
Én voltam a fasz-szopó cigány, mert ebben a csatában megpróbáltam tenni azért, hogy nyerjünk - rajtam kívül nem sokan. ("barátunk" keményen odatette magát) -
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #215100 üzenetére
Én mentem a tök jó kis meccsemet, 2 T95 supportol hátulról, E-75-el együtt, már nézem az agyammal, ha 800hp alá megy az E75 a kövi lövésemmel akkor dpulával megölöm és elindulhatok, aztán mikor rárohan 3 kocsi a fejemre akkor látom meg a minimapon hogy ja várj 11-2. Mert a rohad kocsik elkúrnak minden egyes Himmelsdorfnál nagyobb mapot. Bármilyen kulcs pozíció van bárhol, a kocsi előbb ott lesz, kispotol miközben mész oda aztán beléd kúr egyet ingyen, mert kocsi, egy hülye baromság és megteheti. Ha jobb az enemy kocsi mint a tied, veszteni fogsz és kész. Ha esetleg egyik csapatnak nincs is egyáltalán, akkor főleg a másik fog nyerni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest