- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3
senior tag
válasz
EQMontoya #217744 üzenetére
Nekem az a benyomásom, hogy a konstans OP-sághoz kell némi tudás/tehetség, de ostobán megfontolt játékkal jó pár OP csata benne van akár egy átlagos játékos számára is. Lehet vele spotolni, helyet változtatni, és kettőből egy lövés általában bemegy. Aki képes felfogni a tank erősségeit, és kicsit kihasználni őket, az bőven a statja átlaga felett tud teljesíteni vele.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
EQMontoya #217526 üzenetére
8-asba még nem dobott, ott max támogatni tud szerintem, nem elég mozgékony flankelni.
Az ágyú és a torony teljesen ugyanaz, mint az E8-on, a test sokkal keményebb, átlagban 600-at pattint, az szerintem egész korrekt egy 800 hp-s medtől.
Amúgy meglepően lassú, turbóval 47 a végsebesség, de lomhán mozdul meg, nem szereti úgy a dombokat sajna.
A dpm viszont állat, az adja el szerintem, nekem most 2300 körül van. Találsz egy jó helyet és lebontasz mindent ami jön szembe.
Szerintem medként a Fury jobb lehet, az csak egy átskinezett E8, ez különlegesebb azért, nekem nagyon kézre áll most. -
válasz
EQMontoya #217526 üzenetére
Nagyon tetszett a külseje és azt hittem a Thunderboltra, hogy az amúgyis szuper jumbora ez még rátesz egy lapáttal, de én nagyon csalódtam benne. Saját tierjében a T34-85M mindig megzabált, valahogy a 160-as effektív páncél nem nyújt igazi védelmet, részben a bazi nagy gyengepontok miatt. Az ágyú meggymagokat köpköd, mozgékonyság szódával elmegy. Nekem a jumbo sokkal jobban adta, sokáig abban reménykedtem, hogy egyszer bevezetik azt a lehetőséget, hogy tetszőleges tankot alakítsunk át prémmé némi aranyért cserébe.
-
Geller72
veterán
válasz
EQMontoya #217484 üzenetére
Sokat dob a dolgon az, hogy nálatok az top 4 sebzőn kívül gyakorlatilag a többiek lófaszt nem csináltak. A másik csapat meg nem sokat, de stabilan hozta a dmg-t, ráadásul killel együtt, ami rólatok nem mondható el. Nálatok az ötödik legtöbb sebzőnek is csak 600 dmg sebzése van, ami gyászos. Náluk volt némi összjáték, nálatok meg semmi.
-
válasz
EQMontoya #217328 üzenetére
Én olyan sráccal játszom akinek a winrate-je <40%, de mindent belead.
1000 csatával még mindig ott tart, hogy nem kéne megállni, ha lát 5 ellenfelet, mert akkor mind az 5 őt fogja lőni.
De abban igazad van, hogy ő az életben is hasonló teljesítménnyel nyomul.
Most mondjam azt neki, hogy "nem játszom veled, mert béna vagy a tankos játékban"?
Ez egy játék, ha nem szórakoztat, akkor nem kell vele játszani. -
sanya53
aktív tag
válasz
EQMontoya #217328 üzenetére
Sokszor járok én is így, rohattul idegesítő.
Csak azt nem értem mire jó ez. Nem volna jobb, ha mindenki élvezné a játékot?
Hát a wargéming szerint tuti, hogy nem. Pedig mindenki szívesebben játszana és költene erre a nyomorult játékra, de ezek a b...szok nem értik ezt meg. Szóval javíthatnénak ezen mert itt volna az ideje már nagyon. Legalább 50/50 lehetne a győzelmi arány. -
-
tasiadam
veterán
válasz
EQMontoya #216781 üzenetére
Lényegében pusztulat sok kreditbe kerül meg boostba és prémiumba, mire ezt el tudtam érni. Nagyon agroban toltam, amikor volt mirefel. Eleinte ST2-is3-II-vel mentem az arcukba, ott is prémium lövedékkel, és lehetett hozni velük a meccset. A borsiggal meg megint lehetett nyerni sokat, mert valami csoda miatt elég sokszor kaptam toptiert. Amikor én voltam a lowtier, akkor állandó vesztő és kevés dmg volt.
Csak az elmult 2 napban 1-1.5m kreditet vertem el. -
kchryss
veterán
válasz
EQMontoya #216750 üzenetére
Nem 10% van a legjobbak és a legrosszabbak között. 70% körül van szólóban a max, a minimum meg nem tudom pontosan mennyi, de láttunk már 40% alatti botokat. 30-40% van köztük ezzel meg pont kijön a matek ahogy írtam.
Lehet hogy kicsit túlbecsülöm és mondjuk nem 40, hanem 30%-ára lehetsz hatással a csatáknak, de az biztos hogy közelebb járok az igazsághoz mint te a 25-ből 1-es tippeddel.
A másik hogy ha figyeled ez a 10-ből 4 ahogy írtam a maximum, ennyit tudnak lehozni a legjobbak, egy átlag játékos ebből a 4-ből 2-nél észre sem veszi hogy ha máshogy játszik akkor lehozhatta volna. -
phoenix1989
őstag
válasz
EQMontoya #216735 üzenetére
kis mintánál is számit teljesen mindegy. ha 10 csatát megyünk mind a ketten ugyan azokkal a csapattársakkal és te nyersz velük 4-et én meg 7-et akkor máris kijött hogy mennyire is számit a saját tudásod és hogy mit teszel a csatában. pedig csak egy ember változott a többi 14 nem. az meg hogy csinálsz egy epic kört nem jelenti azt hogy csak az a csata múlt rajtad. az a baj azt hiszitek hogy csak az a csata múlik rajtad vagy dől el rajtad ahol 6-7k sebbel meg 8 killel jösz ki pedig egyáltalán nem.
-
galervin93
addikt
válasz
EQMontoya #216719 üzenetére
Dehogy keverem. A kolléga már sok ezer csata óta szenved. Pontosabban "szopatja az MM". (Érdekes módon ő maga mondja ki a következő mondatban, hogy az átlag meg kijön. Akkó' mi van? )
Ahogy phoenix kolléga mondja: "Ha valaki egyénileg jó vagy nagyon jó, akár epic, a rosszabb csapattársakkal is győzelemre tudja vinni a csatát, és ez a nem mindegy." Illetve kchryss szokta még emlegetni*, hogy van mondjuk 10 csata, ebből 3-4 rajtad kívül tuti győzelem, még 3-4 tuti vereség, és a maradék 3-4 csatában megjelenik a te tudásod, a hozzáadott érték, és ott válik el hosszú távon, hogy ki a jobb játékos, és ki a gyenge. 50% körüli WR az alap, ha fos vagy akkor hosszú távon alatta leszel, ha jó, akkor felette. (Persze kilengés akad.) No és akkor kanyarodjunk vissza a napi csatákra - igenis számít a saját teljesítményed, mert abból jön ki az a k...a átlag, ami miatt rágjuk a kefét.
Nem a kis minta számít, kit érdekel, hogy 5-10-100 csata mit hoz?
Ha kis mintán is törekedne a rencer az 50%-ra, akkor olyan RNG meg MM-sírás lenne, hogy öröm lenne nézni.
*a számok lehet nem így hangzanak tőle, mea culpa kchryss! -
hulp01
senior tag
válasz
EQMontoya #216713 üzenetére
Eléggé rászoktam Skill videóira. A napi youtube-os videókat meg szoktam nézni. Ha van rá 20-30 perced, ajánlom neked is. Ez annyiban tartozik a fenti kommentedhez, hogy a sok kevésre elvesztett csatában is csinál t8-ban mondjuk 2,5k sebzést. Ami már simán lila stat. Szóval nem teljesen igaz, hogy vesztes csatával nem lehet statot hozni.
-
köpet
aktív tag
-
hulp01
senior tag
válasz
EQMontoya #216195 üzenetére
Rámész az adott ág 15-ös küldetésére, és ott van, hogy complete for 4 orders:
És akkor semmit nem kell megcsinálnod az adott ágból. Viszont értelem szerűen a kiváltott ágat nem is tudod fullosra megcsinálni (with honors részt nem kapod meg). Ha úgy döntesz később, hogy mégis megcsinálod, ahogy én az arty ágat, akkor elindíthatod ezeket a küldetéseket is, de előtte meg kell csinálnod mind a 14-et és csak akkor indíthatod el az utolsót. És fullosra kell megcsinálnod, csak akkor kapod vissza a bentragadt négy parancsot. De akkor ugye 5-öt fogsz kapni, mert megkapod azért is. Így ha megvan mind a 3 küldetés kitüntetéssel (vagy hogy van a játékban magyarul), akkor van 15 parancsod. És akkor elég egy ágat megcsinálnod az obj260-ból, a többi kiváltható, mert van 16 parancsod. Ha ráviszed az egeret ki is írja, hogy hol, hány parancsod van.
Ahogy látod, nálam sajnos a t55a-nál van 4 felhasznált parancs, szóval nekem hármat kéne megcsinálni az obj260-hoz.
O-I-val kétszer is megvolt a blokkolás, de sajnos egyik esetben sem lett meg a 2k dmg. Conquerorral is közel jártam hozzá, de kellett volna még két három pattintós lövés, ami nem lett meg, mert már arra flankelt az ellenfél, mert nálunk mindenki meghalt. És akkor még ott van a 15-ös küldetés, ahol 12k-nak kell összejönni. Oda minden számít, sebzés, saját hp és block is. Szóval a mai goldozós érában ezt elég nehéz összehozni.#216197 Djuree pont az első kettő nem kimondottan szenvedős. Gyakorlatilag azzal, hogy játszol simán összejöhet. A t55a más kicsit neccesebb, de ha jó pályát kapsz, akkor mondjuk a light meg az arty is viszonylag könnyen összejöhet.
-
válasz
EQMontoya #216101 üzenetére
Nem az olvasással van a gond, csak az angollal.
It is a simple comparison of your penetration rating versus the target's armour thickness along the normal at the aim point and does not take into account the impact angle,
Itt ugyanis a normal jelentése az, hogy merőleges. Magyarul mindig merőleges beeséssel számól, ebből fakadóan nem veszi figyelembe a lövésed valós szögét.
-
köpet
aktív tag
válasz
EQMontoya #216089 üzenetére
Ugye az RNG azonos mértékben kell, hogy érintse mind a két csapatot, vagyis ugyanannyi tagot kell, hogy sújtson ill. jutalmazzon mindkét oldalon. A gond a szórással lehet, ha úgy adja a kocka, hogy a fontos pozícióban lévő tankok közül az egyik oldal felé billen a mérleg azt nem feltétlenül tudja kiegyenlíteni a csapatok másik felét érintő ellenkező irányú hatás.
A probléma fakadhat a véletlen szám generátorok működéséből is akár. Középiskolában '90 körül tanultunk programozást, írtunk kis progit, ami véletlenszerűen generált számok alapján rajzolt ki pontokat a képernyőre. Azt láttuk, hogy nagyon nem volt egyenletes az eloszlás, markáns sűrűsödések, felhők alakultak ki hol itt, hol ott (ezen mondjuk a jobbak tudtak finomítani, de nem volt egyszerű). Ha most is hasonlóképpen működik a véletlen számok előállítása, akkor simán eredményezheti azt, hogy a csapatok közül valamelyiknek a meghatározó részét hozza hátrányos helyzetbe, elég, ha az első két-három lövés erejéig csak és az egész társaság elvérzik, mert hiába tolja meg ellentételezésképp az arty-kat mondjuk.
Nyilván leegyszerűsített a példa meg a történet, de nekem ebben a keretben értelmezhető jelenleg az, ami a játékban zajlik. -
nomic
aktív tag
válasz
EQMontoya #216005 üzenetére
Elit alakulat, hatodik érzek , álcázás mindenképp. Smooth ride, snapshot, off-ride vezetést is érdemes. Ha pótkajázol, esetleg tűzoltás, de nekem 60 csata alatt még nem gyulladt (automatával).
Felszerelésnek tier 9-ig venti, töltésgyorsító, optika, 10-esre viszont kell a vertikális stabilizátor valamelyik helyére. (én optikát cseréltem így is 440m)
-
nomic
aktív tag
válasz
EQMontoya #215991 üzenetére
Ma már a második ászom vele.
Megéri. Pershing átlagos, de nekem bejött. M46 Patton az egyik legjobb 9-es, M48 pedig bőven a jóféle 10-esek közé tartozik, viszont!!!! Csak akkor húzd ki, ha jól játszol. Okosan, megfontoltan, mindig előre kell gondolkozz, mert egy hiba és ugrott a fél HP-d.(jobbik esetben) Az egész ág egy kaptafára épül, support, ez pedig (szerintem) a legnehezebb "szerepkör" a játékban. -
Geller72
veterán
válasz
EQMontoya #215925 üzenetére
Az elmúlt 2 hétben (Az utolsó 2 napot nem nézve - ennek oka lejjebb) 25% alatt vagyok ilyen téren. Visszanéztem nagyjából 2 évre a havi statomat és 45-67% közt mozogtam. Az első hét még ennek az átlagnak a közelében mozgott, aztán rotty. 20% a túlélési mutatóm is, ami khm.
. Elég gyenge. A többi statom is átlag alatti ebben a két hétben, lévén ugye a win rate a béka segge alatt van, az meg majdnem mindent magával ránt (Túlélt csaták, credit..stb). Két napja úgy játszom, hogy egyrészt nem nyomok le 20 csatánál többet, másrészt ha egymás után van 3 vesztes csata, akkor abbahagyom. Ha az első 3 az, akkor is. Érdekes módon, máshogy adja azóta.
. És ez így is marad, mert lassan vége a jó világnak, kezdődnek a melók, úgy sem lesz időm játszani, azt a napi pár meccset max ha le tudom játszani, vagy még azt sem. Az utóbbi 2 hónapban volt 2000 meccsem, ennek örülök is egy kicsit, de az eredményeket és a játékot látva nem felhőtlenül.. Volt olyan napom, hogy a 21 csatából 4 volt win. Ez maga után hozta azt, hogy masszívan veszteségesek voltak a csatáim. (T8-10).
-
e-newsee
addikt
válasz
EQMontoya #215876 üzenetére
Úgy van, ahogy ollie írja. Ha egymáson van két tank, mindkettő sebződik, és mivel neked volt kevesebb HP-d, így te haltál meg előbb. Utána már persze, hogy nem adja meg a killt, mert onnantól, hogy meghaltál, már csak egy tereptárgy vagy, nem ellenfél. Olyan, mintha leesett volna valahonnan.
Akkor írta volna be killnek szerintem, ha nem marad rajta a hullád, hanem lecsúszik, marad rajta pár HP, és úgy várja ki azt a fél percet (vagy mennyit), amíg magától felrobban. Bár ez sem biztos, mert a hullád volt az, aki utoljára hozzáért, tehát ha le is csúszott róla, akkor is egy semleges tárgytól kapta az utolsó sebzést, így úgy veszi, hogy megölte magát felborulás által. Ha te csak úgy felborítod, és túléled, majd neki lejár az ideje, akkor beírta volna killnek. -
EQMontoya
veterán
válasz
EQMontoya #215873 üzenetére
[Meglát]
[Ráfordul, fejreállít]
[Rambe belehal]
Majd a végén a killt sem kaptam meg érte.Lehet amúgy valahol bugot reportálni a WG-nek? Mert ha ez nem az, akkor semmi
Hogy a másikra ráhajtás azonosan sebzésnek számít, már az is csúnya, de hogy fejreborított tankért nem jár sebzés és kill, az se kutya.
-
nomic
aktív tag
válasz
EQMontoya #215780 üzenetére
Kedvencem amikor 3 arty van Malinovkán vagy Prokhorovkán, és mindenki a bokroknál vagy az erdőben campel.
Skill csinált erről a problémáról egy videót még 2019-ben, ahol feltette a költői kérdést, azaz "Játszanak e a WG-sek a játékkal?". Nyilván nem, mert akkor nem lennének ekkora orbitális baromságok a játékban.
-
Geller72
veterán
válasz
EQMontoya #215651 üzenetére
Ebben tényleg semmi nincs. Engem szedett ki arty úgy épület mögül, hogy nem ilyen kalyiba volt, hanem városon belüli, kb. 3-4 emeletes kecó. Ez simán lőhető pozi artyval. Arty és arty közt is van difi, mérmint a tűzelési ív tekintetében (is). A Grille a nagyobbik löveggel átlag 540-et sebez..
-
-
Black_Sheep
tag
válasz
EQMontoya #215540 üzenetére
Tegnap, úton a T95 felé, a T25 AT-vel toltam. Az egyik ász körben 3200 sebzés és 1500 körüli spot T9-ben, a 200-250 méterre tornyozó Löwe kupakját is bevertem, magam sem hittem el, hogy beadja. 15-10-re nyertünk.
A következő körben T8-as csata, szokásos TD hely, 12 lövés, 4 találat, 0 átütés. Egy kör alatt elfelejtettem játszani? IS kb. 300 méterre, fullra rászűkülve a frontjára a jobb első láncot találta el. Hellcat 200m, fullra szűkülve fölé. 5-15-re nyertek.
Másik kör, El Halluf, lövök, majd nyomom a tolatást fordulással, kb. 1 mp-ig semmi, majd teleportál a tankom a szikla mögé. Valami 600 sebzést tudtam összekaparni, mozgó ellenfelet esélytelen volt becélozni.
Az ilyen szar körök 2-15 és társai akkor alakulnak ki, ha az RNG több csapattársat is szórakoztat. -
Geller72
veterán
-
hulp01
senior tag
válasz
EQMontoya #215533 üzenetére
Ezt tegnap én is tapasztaltam. Még a szokásosnál is durvább volt. Totál egyoldalú csaták. STB-1-gyel próbáltam megbarátkozni, de nem megy. Rettentő szánalmas teljesítményt nyújtottam vele átlagban. Volt egy-két kiemelkedő csata, de a többség az értékelhetetlen volt. Szerintem én valami selejtes kínai koppintást kaptam. Jól jellemezte a tegnapi napot, hogy szinte semmit nem találtam el vele még 5m-re se, miközben az O-I-val kétszer egymás után is stunnolt legénységgel bementek a kapáslövések megállás nélkül. Akkora volt a célzókör, hogy nem fér ki a képernyőre.
Egy Prokhorovka volt nekem tegnap, amin egy ellenséges elc szétszivatta a teljes csapatot. Mondjuk ő is nulla sebzéssel zárta, mint nálunk nagyon sokan
[kép] [kép]
Egyszerűen ezek a túlzottan specializált tankok teljesen játszhatatlanná tudnak tenni pályákat. Az ebr is rohadt idegesítő, mert baromi nehéz eltalálni a sebessége miatt, de azt legalább látni. Az elc láthatatlan, és az ellen nem lehet mit tenni.
Mines-on egy elsőre totál nyerőnek tűnő csata lett döntetlen, mert senki nem mert kimenni a full hp-s fv és egy valahol sunnyogó leo elé.Megnéztem a fent linkelt gunmark oldalt is. Tök jó infó, bár engem nem nagyon érint. Általában az 1 gunmark megvan, amivel játszok elég ideig, a kettő viszont eléggé elérhetetlennek tűnik. És csekkoltam a kpz50t-t is. Nagyon fasza tank, de azért az a limit elég durván magasan van. Nekem 1958 az átlagsebzésem (az assisstot nem tudom). Azt stb-vel meg 1700, szánalmas.
-
Barret001
addikt
-
Swinegod
őstag
válasz
EQMontoya #215400 üzenetére
Nem éri meg, T32 elmegy, egész móka, M103 elég szar az E5 meg kriminálisan szar. 44mm oldalpáncél, kb annyi mint a H32-nek tier 2-ben, szarra se elég, sidecrapelni lehetetlen vele. Kupoálja szó szerint olyan magas mint egy IS 4 teljes tornya és 250mm, használhatatlan, az nem üti be a kupolát, tehát tornyot aki nem akarja. Persze nem is gyors, átlagnál nagyon picit jobb mobilitás, de semmi amit egy SupConq nem tudna. Az ágyú rendben van, kár, hogy a SupConq minden egyes statjában jobb még így is. Na meg annak egy golddal is csak nagyon makkosan belőhető kupolája van az átkozott hegy helyett ami az E5 kupola
Röviden: A T29 volt messze a legjobb az ágban, továbbmenni nem éri meg. Rendes 10-es tank kell ott a SuperConqueror
-
3
senior tag
válasz
EQMontoya #215332 üzenetére
Mindenki nekiment volna, aki kicsit is ismeri a játékot. Te állítólag nem ismered még, ezért nem is érted, miért csak neked poén egy más számára átlagos szituáció.
Nem próbáltam beszólni, hanem beszóltam, miután információkat adtam át a játék működésével kapcsolatban.
Remélem erősnek érzed magad. Nem úgy, mint a játékban lowtierként.
Neked válaszolni nem igényelt gondolkodást.
-
3
senior tag
válasz
EQMontoya #215307 üzenetére
A Leopard a legtöbb HP-val rendelkező tier 5-ös könnyű tank (némelyik tierbeli közepes tanknak lényegében ugyanannyi HP-ja van). A tömeg szempontjából egy könnyű tank előzi meg (de pár tier 5-ös közepes tank is hasonló tömegű). Tipikus náci tank.
Megértem, hogy örülsz, de nincs minek.
-
-
Swinegod
őstag
válasz
EQMontoya #215255 üzenetére
Ez speciel annak az esete, hogy a Wot ugye attól is függően adja az xp-t mire lőttél:
Ha a Leos meccseden gyakorlatilag csak tier 4-es srácokra lőttél sokkal kevesebb xp-t kapsz mintha csak tier 5-öt vagy akár 7-et lőttél volna
Churchill valszeg sok tier 6-ost lőtt. Ennyi, az ha ennyire befolyásolja az egy hülyeség, de mégis, ez van -
phoenix1989
őstag
-
Swinegod
őstag
válasz
EQMontoya #215226 üzenetére
Ez nem tudom neked speciel mennyire lesz releváns, de én ha Raviolival vagyok tier 10-ben azon a szutyok pályán északra megyek és megpróbálok oldalba lőni top tankokat miközben a mi topjainkkal harcolnak. Ha nem megy oda tőlünk top, hátul maradok, és szólok a többieknek is maradjanak, mert mondjuk egy 430U ellen semmit nem tudunk csinálni ha nem egyedül van
Ha valami ágyúsüllyedés mentes tankkal vagyok akkor meg tényleg csak mesterlövészkedni lehet, hogy ne te legyél a fókusz de azért ne merjék lerohanni azt aki viszont az -
phoenix1989
őstag
válasz
EQMontoya #215226 üzenetére
egy meddel low tierben pont városban tudsz valamit csinálni mikor minden sarkon áll valaki, ráadásul szemtől szemben? engem ez meg nevettet. karelia mész szépen fel a dombra ha esetleg lomhább vagy akkor akár A1. De rengeteg lehetőséged van szerintem csak attól függ ki merre megy és az alapján lehet is helyezkedni.
-
Djuree
félisten
válasz
EQMontoya #215201 üzenetére
“kevesebb olyan meccs legyen, amiben mar az elejen latszik, hogy semmi ertelmeset nem fogsz tudni csinalni.”
en ilyet sose konyvelek el az elejen, akarmelyik csataban tudsz meglepit okozni, persze kell hozza egy bizonyos szint, lehet ha rossz jatekos lennek en is igy gondolkodnek. ha low tier vagyok engem az csak motival a jobb teljesitmenyre.a gold ammo koraban meg abszolut nincs mar ilyen. ha ismered a gyenge pontokat golddal a plusz 2 tier se jelent problemat.
-
3
senior tag
válasz
EQMontoya #215201 üzenetére
Én nagyjából ugyanannyira jól érzem magam lowtierként is. Pedig általában nem OP tankokkal játszom, és vannak bizonyos elvárásaim a teljesítményemmel szemben.
A megoldás, amit keresel és könnyen elérhető: tier 9-es és 10-es tankokkal való játék. Másik: állítólag lehet ésszel is használni a W billentyűt (még nem próbáltam, lehet, hogy csak hoax).
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
EQMontoya #215138 üzenetére
Időnként én is kapok ilyen üzeneteket, kár, h fogalmam sincs, h lehet ezekre válaszolni, v ilyet küldeni. Vonulj vissza, köszönöm, az utamban állsz, segítek neked stb. Sokszor az az érzésem, az sem gondolta komolyan, aki küldte, csak nyomogatja a gombokat. Inkább zavaróak ezek a gyors üzenetek számomra.
Melyik a jobb vétel : T26E5P, vagy a francia 8-as nehéz /...49/? Végre összejött 8 ezer kötvény, két és fél év alatt F2P. Amcsi többet lő, mozgékonyabb, franciának jobb a páncélja szemből és nagyobbat üt, ahogy nézem.
-
peterson79
őstag
válasz
EQMontoya #215133 üzenetére
Ez nagyon ritka. Szerintem Én sem írtam még ilyet, max megköszöntem, ha segítettek valamiben, küldetés vagy hasonló.
Az elmúlt napokban viszont sok bunkóval találkozni. Elém jönnek, lökdösnek, kitolnak az ellenség elé. De ezeket max feljelentem, nem írok nekik, minek? -
Geller72
veterán
válasz
EQMontoya #215075 üzenetére
"Paran mondtak itt a topikban, hogy majd a holiday ops utan, ha nem jatszik minden balfacan.."
-A hálidéj upszoknak köszönhetően és az egyéb akcióknak - rengeteg ember jutott új verdához, vagy csak szimplán volt/van ideje játszani, jött meg a kedve a játékhoz. Tele van a játék prémekkel, nem véletlenül. -
Geller72
veterán
válasz
EQMontoya #214608 üzenetére
Nem is a kékre gondoltam...a kupoládnak vagy egy csúcsa, ami lazán látható és nem voltatok olyan messze sem egymástól. Az enemy alapból 0.38-as pontosságú de ehhez még annak sem kell jobbnak lennie ilyen távolságból. Mivel te gondolom, annyira bíztál az átlőhetetlen tornyodban, hogy nem nagyon mozogtál, max előre-hátra így ez szerintem nem annyira lehetetlen dolog. Menj be egy tesztpályára és próbáljátok meg belőni. Én low tierként elég sokszor lövöm az ilyen gyenge, de látható pontokat az enemy-n. Sokszor rro-val, meglepően hatékonyan.
.
-
Black_Sheep
tag
válasz
EQMontoya #214493 üzenetére
A T29 az egyik legjobb T7-es heavy. A T32 már nem annyira egyértelmű, ugyanaz a tornyozós tank, csak a saját szintjén már nem kiemelkedő. Az M103 szerintem vacak, a T110E5 pedig középszerű.
A lengyel ág már sokkal jobb grind. A T7-es lengyel szerintem jobb, mint az amerikai, mind mobilitásban, mind az ágyú statjaiban. T8-ban a lengyel a legjobb heavy, T9-ben is laposra veri az amerikait. A T10 jó kérdés, de gyakrabban látok 60TP-t, mint E5-öt, valószínűleg nem véletlenül.
-
Geller72
veterán
válasz
EQMontoya #214298 üzenetére
Tegnap nekem is volt hasonló. IS-el T7 low tierben voltam face to face egy Löwe ellen. Az IS-en a nagy ágyú volt fent, gold ammóval toltam, mert sejtettem, hogy amiért low tier vagyok, kelleni fog. Sidescrapeltünk, én hatot (!!) beletoltam a tornyába, és nem lepattanó volt, hanem nem átütő. Mind a hat. Ott virított a becsapódás helye a tornyán. Ő hármat lőtt belém, mind a 3 bement, egy sem pattant le. Na most. egy kis matek:
-Löwe:
Páncél, Torony 120/80/80 alváz 150/100/80 átütés 175-293, az addig ok, hogy ő átlő.
-IS: Páncél mindegy, mert ok, hogy ő átlő. A lövegem: átütés 204-217 (gold). Szóval azért szerintem a Lővét hatból legalább kétszer át kellett volna ütnöm. Persze mondanám, hogy érdekes, ha a Lőve másik oldalán vagyok (nekem is megvan) akkor engem ennél kisebb kaliberrel is átlőnek. Van, hogy 3-ból 3x.
Mondjuk engem még a Lővével soha nem rakott olyan csatába, (milyen érdekes) ahol T7-esekkel lettem volna, csak és kizárólag low tierként, kb. úgy, mint amikor mondjuk T3-ben megyek és tele van a pálya T28-asokkal, de ha én ülök bele még egyszer sem rakott együtt T3-al, pedig igen nagy mészárlást tudnék rendezni egy ilyenben.. tudom, erendzsi, de akkor is ****** meg.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest